Rendkívül lehangolónak nevezte a határon túlról érkezett népszámlálási adatokat is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez orbán világhírű családbarát politikájának az eredménye. A saját,és a holdudvara családjait megtámogatta előlről hátulról,ezt tudjuk. Ki az a hülye,aki ebben az országban csinál gyereket?Kb csak az,aki valami oknál fogva nem tud innen elmenekülni. Szándékosan alacsonyan tartották a béreket,az emberek zöme nem keres jól, nincs oktatás,nincs egészségügy. Érti valaki, hogy hogyan akar így több gyereket orbán? Attól tartok,a magyar gyerekek már a döglődő nyugaton születnek jó körülmények közé, uszítás,és gyűlölködésmentes környezetbe,és pesze jó anyagi körülmények közé...
AMORÁLISOK
megdolgoznak érte KEMÉNYEN de azért van jólét, élettér , eljutnak a világ bármely pontjára és szabadon élnek halnak ez meg itt a szolgaság akkus nagyhatalommal .Orbánccal meg orbánnal Lölössen rezsisziszifuszal. Másról sem dicsekszik a világban hogy mi megvédjük Magyarországot, És a magyar embereket hát ez csak a szajkó madártól való hazudozásainak a töredéke. Akkor 13 év alatt a családipótlék emelésre nyugdijra mit is adtak igérgetést.?? Mekkorka a családjának a vagyona ? mióta elnőkölve harácsol? ma meg megszünhet a családipótlék ?? Az oktatásból egészségügyből 3-3 % ot a varga misikével lecsökkkentet ? igy is szar orvoshoz eljutni bejutni meg esély 1 % . bezzeg a foci a turisztika amennyi kőll azt kapnakÍ??? meg a haveroknak bármikor.
Pálinkás Pál
az lenne a jó ha teljesen kihalnátok nemzethy köcsögök..,
Béla333
Amíg a politikusok önmagukat a nemzet elé helyezve, saját maguk hatalmáért "dolgoznak", az emberek élet minőségét teljesen figyelmen kívül hagyva, addig nem lesz kedvük a fiataloknak gyermeket vállalni.
Inkább elvándorolnak ebből az országból.
Aztán Német siránkozhat, bár őszintén szólva szerintem leszarja, hogy mennyien vagyunk, mennyi gyerek születik az országban...
Mocskos maffia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.