Tarlós István korábbi főpolgármester keményen fogalmazott Karácsony Gergellyel kapcsolatban: egy feminin alkat, akinek nem a polgármesterséget szabták a személyiségére.

Tarlós páros lábbal szállt bele Karácsonyba: "valójában nem is nagyon érti a várost, és nem is nagyon ismeri"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az egykori fideszes főpolgármester a Magyar Nemzetnek adott interjújában fejtette ki véleményét utódjáról. 

"Én pedig, szintén bizonyos emberi tulajdonságai elismerése mellett, azt mondom, hogy Karácsony Gergő egy feminin alkat, akinek nem a polgármesterséget szabták a személyiségére. Úgy látom, valójában nem is nagyon érti a várost és nem is nagyon ismeri. Ezzel együtt várhatóan Gyurcsány támogatni fogja őt, és ha egyedül marad az ellenzéki oldalon, van esélye az újraválasztásra, aminek nem teljesítményi oka van, hanem politikai, indulati okok" − vélekedett a Magyar Nemzetben korábbi főpolgármester.

De bírálta a főváros pézügyei és projektjei miatt is.

"Az eltelt négy évük alatt még kész terveik sincsenek, és egy kapavágás sem történt. – „Közösségi tervezést” hirdettek meg már négy éve egy katasztrófavédelmi műtárgy esetében. Most kijelölték azt a nyomvonalat, amiről már tíz éve „tudták”, hogy az az igazi. Ennek a megvalósítása mintegy négyszeresébe kerülne annak, mint amit mi akartunk. Előre sejthető, hogy nem fogják felépíteni az árvízvédelmi rendszert a Királyok útján, a megszokott védekezés pedig az lesz, hogy „a kormány nem ad pénzt” – foglalta össze Tarlós a beruházás helyzetét.

Mindezekkel együtt azt gondolja, hogy ha Gyurcsány támogatja Karácsonyt és nem lesz erős kihívója, akkor továbbra is főpolgármester maradhat. 

Forrás: Magyarnemzet.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
...

Turhás "megafon" Pesta egy sültparaszt. Bizonyos emberi tulajdonságai elismerése nélkül...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
...

Turhás "megafon" Pesta egy sültparaszt. Bizonyos emberi tulajdonságai elismerése nélkül...
Béla333
Biztosan jó ötlet volt Karácsony részéről az extra végkielégítés és a kitüntetés az előző választás után ennek a mocsoknak?
szaboria1
Tarlós is most már inkább nyugdíjasként az unokáival foglalkozzon ne a politikával. Mert az előtt is csak egy báb volt a fideszrészéről.
izéke
Tarlós inkább sétáljon a köztemetőben és válassza ki a parcellát ahol nyugodni szeretne. Nyugdíjas,bukott kiskirály,ha nem tetszik neki a budapesti élet,menjen felcsútra vagy hatvanpusztára lakni. Van neki bőven miből.
Revans
Mondja mindezt 1 BUKOTT főpolgármester:))
colibri
Húzzon már el a rákba ez az öreg, nem igaz, hogy ennek állandóan pofázni kell! Inkább jobban tenné, ha pl. Borkait minősítené és a legalja fedesznyik polgármesterekkel foglalkozna!
Maxipocak
@Maccska: a saját putridat, vagy a karmelitát írtad le, fideszfasszopó román?
Maxipocak
Ezt a tapló patkányt nem kitűntetni kellett volna Gergő, hanem eltűntetni.
lampa laz
Baszki neked már rég a elfekvőbe lenne a helyed.
simmering73
Mit nyirvákolsz itt? Így volt ez Turhás idejében. Szemetes, koszos, hugyszag és szar mindenfelé. Büdösek voltatok, mint most is.
simmering73
@Maccska: Mit nyirvákolsz itt? Így volt ez Turhás idejében. Szemetes, koszos, hugyszag és szar mindenfelé. Büdösek voltatok, mint most is.
human
Tehát akinek nem lóg ki a szája szélén a szalonna és nem tesz szexista, lenéző kijelentéseket női politikusokra az már feminimnek számít? Szerintem meg pusztán kulturált ember. Sajnos be kell ismernem a magyarok fele idegenkedik a kulturált viselkedéstől. A fidesz a magyar néplélek húrjait pengeti mikor bunkó módon viselkedik.
Nessy
Mondja Tarlós elvtárs, akkoriban is elvontak sok tízmilliárdot évente a fővárostól? Akkoriban sem fizette ki a kormány a megígért milliárdokat? Akkoriban is a csillagokban voltak a rezsi költségek, kompenzáció nélkül? Hány milliós javadalmazásért állit tudatosan valótlan dolgokat?
evacica
@Maccska: Orbán 13 éve gondoskodik róla!Verje meg az isten azt a tolvaj fajtáját!
evacica
Tarlós egy jellemtelen talpnyaló senkiházi, aki Bp semmit nem tett, csak tereket utcákat keresztelgetett és nyalta Orbán fenekét jó sok pénzért mint ahogyan most is! Undorító féreg!
ómió
"Pestiéknek", viszont, nem baj, ha a választottjuk hülye, csak "sneidig" legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.