Véget ért a háromnapos kihelyezett kormányülés Sopronbánfalván – jelentette be Facebook-oldalán Orbán Viktor. Egy helyszíni fotó szerint nem volt virágos jó kedve:

Orbán Viktor gondterhelt arccal jött ki a kihelyezett kormányülésről – fotók
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Arról pedig, hogy mennyire enged önálló gondolkodást kormánya tagjainak, ez a mondat árulkodik:

"A célok világosak, a feladatok kiosztva, folytatjuk a munkát!"

- írta Orbán Viktor.

Hogy mik a célok és a feladatok? Semmi különös, csak a régi lemez: "Brüsszel" az ellenség, az ukránok ne háborúzzanak, a 20 százalék körüli infláció pedig valami csoda folytán, néhány hónap múlva már egy számjegyű lesz.

Forrás: Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
viktor,te még az inlációnál is kártékonyabb,mert annak veled sosem lesz vége, - te lelopod,lahazudod a magyarságot a térképröl, mire a sok shikari észbekap...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Shikari: Hahaha! Én máris szavazok az ellenzékire... és az már egy!
Revans
@durbincs:maga 1 genetikai hulladék+1 ratyirambó söpredék GECI:))
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 05:31 Semmi baj, de nyilván elkerülte a figyelmedet hogy ez egy nyilvános fórum...Van mód rá hogy privátot írjál bárkinek és abba nem kotyoghat bele senki. Amit viszont ide írsz ahhoz bárki hozzászólhat a te engedélyed nélkül! Így van? Eltértem a cikk lényegétől??? Ez komoly? Akkor mutatom mit írtál: "FLETÓ
@Ezodabasz: Mikor történt??? Emlékszel?
Ja, nem cigányokkal, hanem egy roma hölggyel (ráadásul már diplomás), még fiatalon! Nagyon fiatalon, nem voltam házas! Remélem kielégíti kíváncsiságodat eme információ!!! Nem mintha rád tartoznának a részletek, te AVH-s ivadék!"
Ez szervesen kapcsolódik a cikk lényegéhez szerinted?!? Ami arról szólt hogy 0rbán gondterhelt arccal hagyta ott a kihelyezett kormányülést?
FLETÓ
@Ezodabasz: Ugyanezt akkor ródd fel @m73: -nak is!

"Ez szervesen kapcsolódik a cikk lényegéhez szerinted?!? Ami arról szólt hogy 0rbán gondterhelt arccal hagyta ott a kihelyezett kormányülést?"
Yoda69
@Shikari: Neked errol szol az eleted? Eltakaritani aki neked nem tettszik? Kozben az orszag gazdasagilag es moralisan romokban. Az Uniban mar csak Bulgariat elozzuk, de azt se sokaig. Tobb ezer millard hiany iden, es 50 ezer milliardos adossag.
Nem mondom jol kioktattak a roggyant tonyo trollkepzojeben bocskoros. Legyen barmilyen szarban is a haza, te es a hozzad hasonlo moszkovita hazaarulok tovabb bomlasztjak az orszagot, es forditanak magyart magyar ellen.
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 06:08 Jólvan már ne mérgelődj! Engedd el én is elengedem és kész. Nincs semmi baj...többnyire már senki sem a cikkekhez szól, hanem egymást baszogatják! Ez elég gáz ezért én is odabaszok néha!
röhögjünk inkább együtt és legyen béke:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.