Véget ért a háromnapos kihelyezett kormányülés Sopronbánfalván – jelentette be Facebook-oldalán Orbán Viktor. Egy helyszíni fotó szerint nem volt virágos jó kedve:

Orbán Viktor gondterhelt arccal jött ki a kihelyezett kormányülésről – fotók
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Arról pedig, hogy mennyire enged önálló gondolkodást kormánya tagjainak, ez a mondat árulkodik:

"A célok világosak, a feladatok kiosztva, folytatjuk a munkát!"

- írta Orbán Viktor.

Hogy mik a célok és a feladatok? Semmi különös, csak a régi lemez: "Brüsszel" az ellenség, az ukránok ne háborúzzanak, a 20 százalék körüli infláció pedig valami csoda folytán, néhány hónap múlva már egy számjegyű lesz.

Forrás: Facebook

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
viktor,te még az inlációnál is kártékonyabb,mert annak veled sosem lesz vége, - te lelopod,lahazudod a magyarságot a térképröl, mire a sok shikari észbekap...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Sz@rban a zsiros cigány, nincs pénz amit lopjon???
csak úgy....
viktor,te még az inlációnál is kártékonyabb,mert annak veled sosem lesz vége, - te lelopod,lahazudod a magyarságot a térképröl, mire a sok shikari észbekap...
Ezodabasz
Itt az idő! Illene átadni a kormányt egy valóban fiatal demokratának, aki már tud vezetni...és nem félrevezeti az ország népét!
Itt már tök fölösleges választási sikerekre várni, vagy arra hogy kihalnak az uralkodók!!!
jáger laszló
1 gondolat bánt engemet
Ágyban párnák közt halni meg
Lassan hervadni el ,mint a virág,
Amelyen titkos féreg foga rág!
Elfogyni lassan,mint a gyertyaláng,
Mely elhagyott szobában áll!
...
Petőfi Sándor
csak ennyi
barátilag
J.L.
human
Állítólag ha a cápa nem úszik, akkor meghal. Orbán pedig ha nem lophat a rendszere hal meg. Rengeteg pénzbe kerül egy hazugságokra és gyűlöletre épített rendszert egyben tartani, működtetni. Amíg van zsebünkben pénz azt erre fogják költeni, mert a hatalom nekik a mindenük.
Pálinkás Pál
csak a bemeneti nyílás hiányzik a fejéről...
bence
Hát persze , hogy gondterhelt , hiszen kong az ürességtől az államkassza ! Nem jön az Uniós pénz amit újra ellophatna !
balos
@Shikari: nedveske!Tudja maga,hogy a geci hatalomban tartása káros az egész kibaszott családja egészségére,bár az üvegzsebük tele a júdás pénzzel!
justhpeter
Érthető, hogy gondterhelt, hiszen lassan el kell fogania hogy a végjáték elkezdődött és ezen a lejtőn nincs beépített fék.
ómió
És az efftársak az okát is meghazudták!?
szegfue
@Shikari: 6:46 "...Eltakarítjuk a tarka, beteg libsi korcsokat! ..." mondatodat elég sokszor használod. Viszont nagyon nem értem, hogy egyáltalán miért várod O.V. következő "4/5-ös" győzelmét, ehhez a takaritáshoz?! Hiszen most is a Fidesz van hatalmon, vagyis miért nem most, azonnal csinálod?
drrotf
Orbán gondterhelt.Valszeg azon gondolkodik, hogy mi a fenéért jöttünk ide Sopronbánfalvára a kolostorba?Kolostor otthon , Budapesten is van!A nyugdíjasoknak meg ne üzengessen, hanem amit az nyugdíjas érdekképviseletek követelnek az év közi 3%-os nyugdíj emelést hajtsa végre, és legfeljebb ezt jelentse a nyugdíjasainak!
Ezodabasz
Vittórió nagy geci, de van amit jól csinál! Lehet hogy fingja sincs hogy őfelségét is átbasszák a hívei?!? Lehet hogy azért nézi el, hogy korlátlanul lophasson? A vajda zsírosodik gazdagodik és ezért szemet huny az alattvalói bűnözéseinek? Ezért támogatják a zombi birkái, hogy ők is tudjanak lopni csalni hazudni???
Ezodabasz
@Shikari: Takarítsd el magad pondró! Útálnak itt téged elég sokan úgy látom. Nem zavar?
FLETÓ
@m73: Hölgyekkel? Volt régen kapcsolatom roma hölggyel! Kiváló! Neked talán kimaradt??? Szlovák, román, görög... ?! Nincs igazi élményed sem?!

Azta!
Ezodabasz
@Shikari: Magadat alázod te mazochista buzernyák!...A kurva anyádba takarodj vissza!
Ezodabasz
@FLETÓ: Büszke lehetsz magadra! Igazi élmény olvasni a faszságaidat! Régen roma hölggyel? Mi maradt mára? Szájer úr?
Azta!
FLETÓ
@Ezodabasz: Neked ő! Nekem a feleségem, aki anya, mert nő. Én meg apa vagyok, mert férfi... Emlékszel? - Nem?!

ENNYI!
FLETÓ
@Shikari: Ki ez a farok a 36. NICK-jével: @Ezodabasz: nevezetű okoskodó...?!
simmering73
"A kánikula ellenére magas hőfokon rotyog a NER boszorkánykonyhájában a kondérban a hívek számára készülő fekete leves kifehérített változata. Napi szinten, hiszen minden napra jut valami olyan hír, amit gyorsan át kell alakítani úgy, hogy az kritikátlan hívek számára kedvezően tüntesse fel az állampárt kisebb balfaszkodásait és nagyobb bűneit. Alighogy véget ért Vilniusban a NATO-csúcs, ahol Európa Stan és Pan-ja eljátszotta a hasznos idiótát, és sikerült egy felejthetetlen alakítást nyújtaniuk a svéd csatlakozással kapcsolatban, a sopronbánfalvi kolostorban gyűltek össze 3 napra az elvtársak, kormányzatilag kihelyezve magukat vidékre ahol a szőrüket hullató rókák tenyésznek bizonyára. A kolostor a fétisük, azt hiszik, hogy ha mindenféle kolostorokban tobzódnak, talán kevésbé fogja őket megmérni majd a nagyszakállú, ha arra kerül a sor. Szerintem menjenek a Mátyás templomba, vagy az esztergomi bazilikába, talán az a helyszín jobban ellensúlyozná a horogkeresztény banda bűnlajstromát, ami 13 éve folyamatosan bővül, és egyébként semmi nem tudja lemosni róluk a büdös életben."
kolozsvaros.com/2023/07/15/nehogy-mar-brusszel-hulyenek-nezze-a-hulyenek-nezes-csaszarait/
szegfue
@Shikari: 20:07 Azt hiszem értem... Ez az "...Eltakarítjuk a tarka, beteg libsi korcsokat! ..." csak a parlamenti képviselőkre vonatkozik, vagyis egyetlen ellenzéki se kerüljön be. Szerintem ebben az esetben sem változik semmi sem, hiszen egyetlen ellenzéki javaslatot sem fogadnak el, ill. bármilyen hajnalban beadott fidesz hülyeségre elég, ha a "nagymagyarok" megnyomják a gombot. Továbbá abban sem vagyok biztos, hogy ha az ellenzék nem kerül be a parlamentbe, akkor "eltünnek" az ellenzékiek a lakosság köréből.
szegfue
@Shikari: 13:44 Komolyan kérdezem: miért nem MOST teszitek meg? Hiszen most is 2/3-a van a Fidesznek! Azt csinál, amit akar... olyan törvényt hozt, amilyent akar: meg- és betilthat, "börtönbe vághat", bármilyen szervezetet, vagy személyt "terroristává nyilvánithat". De mindegy is, ugysem válaszolsz egyenesen, világosan a kérdésemre, Te kis "nemzeti irányvonalas".
Ezodabasz
@FLETÓ: A feleséged tudja hogy cigányokkal közösültél meg mindenféle népséggel? Szájer és a trombitás is megvolt?
Dicsekedj még a hőstetteidről!:))
FLETÓ
@Ezodabasz: Mikor történt??? Emlékszel?
Ja, nem cigányokkal, hanem egy roma hölggyel (ráadásul már diplomás), még fiatalon! Nagyon fiatalon, nem voltam házas! Remélem kielégíti kíváncsiságodat eme információ!!! Nem mintha rád tartoznának a részletek, te AVH-s ivadék!
Aki Én
@Shikari: a tarka, beteg libsi korcsok ti vagytok, te agyalágyult.
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 07:41 AVH-s ? Én? Te agyalágyult vagy. Nem vagyok kíváncsi a hódításaidra, az a te magánügyed. Mi a fasznak írtad ezt ide? Ki nem szarja le, hogy diplomás vagy putris romával romantikáztál amikor 0rbán gondterhelt arccal hagyta ott a kihelyezett kormányülést?
szegfue
@Shikari: És?! Kit és mikor érdekelt a "hatalmas libsi vinnyogás"... Egyébként attól, hogy pl. a parlamenti képviselők 100 %-a lesz fideszes, attól még lehet az EU-s képviselők között ellenzéki. Tul meleg van ehhez a "parttalan" beszélgetéshez... bár legalább megtudtam mire is vársz.
FLETÓ
@Ezodabasz: Nem neked írtam! Érted? Belekotyogtál egy párbeszédbe, amit mással folytattam! Kötözködsz állandóan! S ráadásul te már régen eltértél a cikk lényegétől! Kavarsz össze-vissza!
szegfue
@Shikari: Hahaha! Én máris szavazok az ellenzékire... és az már egy!
Revans
@durbincs:maga 1 genetikai hulladék+1 ratyirambó söpredék GECI:))
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 05:31 Semmi baj, de nyilván elkerülte a figyelmedet hogy ez egy nyilvános fórum...Van mód rá hogy privátot írjál bárkinek és abba nem kotyoghat bele senki. Amit viszont ide írsz ahhoz bárki hozzászólhat a te engedélyed nélkül! Így van? Eltértem a cikk lényegétől??? Ez komoly? Akkor mutatom mit írtál: "FLETÓ
@Ezodabasz: Mikor történt??? Emlékszel?
Ja, nem cigányokkal, hanem egy roma hölggyel (ráadásul már diplomás), még fiatalon! Nagyon fiatalon, nem voltam házas! Remélem kielégíti kíváncsiságodat eme információ!!! Nem mintha rád tartoznának a részletek, te AVH-s ivadék!"
Ez szervesen kapcsolódik a cikk lényegéhez szerinted?!? Ami arról szólt hogy 0rbán gondterhelt arccal hagyta ott a kihelyezett kormányülést?
FLETÓ
@Ezodabasz: Ugyanezt akkor ródd fel @m73: -nak is!

"Ez szervesen kapcsolódik a cikk lényegéhez szerinted?!? Ami arról szólt hogy 0rbán gondterhelt arccal hagyta ott a kihelyezett kormányülést?"
Yoda69
@Shikari: Neked errol szol az eleted? Eltakaritani aki neked nem tettszik? Kozben az orszag gazdasagilag es moralisan romokban. Az Uniban mar csak Bulgariat elozzuk, de azt se sokaig. Tobb ezer millard hiany iden, es 50 ezer milliardos adossag.
Nem mondom jol kioktattak a roggyant tonyo trollkepzojeben bocskoros. Legyen barmilyen szarban is a haza, te es a hozzad hasonlo moszkovita hazaarulok tovabb bomlasztjak az orszagot, es forditanak magyart magyar ellen.
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 06:08 Jólvan már ne mérgelődj! Engedd el én is elengedem és kész. Nincs semmi baj...többnyire már senki sem a cikkekhez szól, hanem egymást baszogatják! Ez elég gáz ezért én is odabaszok néha!
röhögjünk inkább együtt és legyen béke:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.