Újabb epizódjához érkezett Hadházy Ákos közmédiás híradófigyelő sorozata, ezúttal is számos ferdítést, csúsztatást, no meg – dacára annak, hogy az ország fele nem fideszes – kormányzati propagandaelemet ismertet.

Így hülyíti a népet az M1 Híradó – Hadházy Ákos összegyűjtötte, kik most a magyarok ellenségei
Fotó: M1

A független képviselő Facebook-oldalán azt írja, a közpénzből működő hírműsorban kizárólag kormánypárti politikus képviselik a "jót", az alábbi módokon:

A sajtófőnök, aki ma megüzeni, hogy mindentől megvédenek minket. A fideszes EP-képviselő, aki kiosztja a korrupt bürokratákat. A külügyminiszter fáradozásainak hála fejlődik a gazdaság, és jobb lesz az életünk. A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos megvédi a rezsit a korrupt bürokraták mancsai elől. A frakcióvezető-helyettes asszony fellép a jogszabályokat és a világ erkölcsi rendjét kijátszani akaró élelmes transzneműekkel szemben. És aki, ha kell, főnökével, a frakcióvezetővel együtt még az erőszakos és pedofil komplett baloldalt is helyreutasítja. Az agrárminiszter jót tesz a fiatal gazdákkal. Az államtitkár asszony felavat egy új bélyeget a csokigyárról. Egy másik államtitkár a helyi turizmus miatt lelkesedik. És még a nemzeti állatvédelmi program megújításáért felelős miniszteri biztos is kedvesen beszél témájáról. A mindig tettre kész és az ország sorsáért erkölcsileg is elkötelezett politikusok hűséges segítői az „elemzők”, akik viszont az észt képviselik, és a műsorban pedig megmutatják nekünk, egyszeri nézőknek a dolgok „racionális” oldalát.

A sötét oldal pedig magától értetődően az ellenzékiekből áll. Az M1 szerint egy transznemű ember veszélyes lehet, de a legnagyobb problémát a "belvárosi, erőszakos, pedofil, kommunista mozgalom" jelenti, amelynek alakjait a műsor szereti kitakart szemmel bemutatni, másrészt a külföldről irányított, mindenre alkalmatlan, bűnös baloldali fővárosi vezetés.

Utóbbiakat ráadásul a háttérből a magyar politikai legördögibb figurája, maga Gyurcsány Ferenc irányítja.

Bár néha felbukkannak a képernyőn magukat szakpolitikusnak beállító ellenzéki arcok, a közmédia kiegyensúlyozatlansága így is szembetűnő – derül ki Hadházy Ákos bejegyzéséből.

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
a magyarok ellensége a FITYMASZ ÉLÉN A CIGÁNY LÓKUPECCEL!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Ne erőlködj, bolsiék szarkupaca, a hazudozásaiddal, mert csak még jobban bűzlesz!
Aki Én
@ómió: nagyon hülye vagy te ehhez, orbán ánuszlakó csicskája!
ómió
@Aki Én: Nagyon izegsz-mozogsz ott a Böszmeánuszban! Az efftársi latrinába kívánkozol?
Aki Én
@ómió: nagyon hülye vagy te ehhez, orbán ánuszlakó csicskája!
ómió
@Aki Én:Csak maradj a Böszmeánuszban, bolsiék szarkupaca! Onnét kevésbé bűzlesz!
Aki Én
@ómió: ...mondjuk ánusz témában hiteles vagy, ez igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.