"Nem aggódik a német demokrácia állapota miatt, hiszen mindössze feles többséggel megváltoztatták a választási törvényt?" – kérdezte Menczer Tamás külügyi államtitkár Julia Gross, Németország magyarországi nagykövetétől.

Orron fricskázta Menczer Tamást a német nagykövet, miután az államtitkár a német demokrácia állapotát firtatta
Fotó: Facebook/Menczer Tamás

A német politikus egy kétszavas videóval reagált a hvg.hu-nak, íme:

View this post on Instagram

A post shared by HVG (@hvg.hu)

"Nem igazán"

- felelte Julia Gross a választási körzeteket és törvényeket kénye-kedve szerint alakító, végtelen közpénzből kampányoló magyar kormány emberének.

Forrás: hvg

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: Minek is tudnám? Hiszen ti egy egyetlen tengely körül forogtok itten jó néhányan: usa, soros, tel-aviv(ja az mostan a barátunk), zelenszkij, meg a lipsi, libsi, gender-ami szerintetek azonos a "mássággal".. És normálisnak tartjátok magatokat- geometriával(matematikával) igazoljátok a "nyugat" búneit, a nyugat hanyatlását( hetven éve hanyatlik a szegény)- holott , nincsen térlátásotok a" mértanhoz, "csak cső! Nos, én meg csak egy hat osztályt sem végzett "analfabéta" vagyok- nem érek fel a ti nagyságotokhoz, és nagyivű gondolataitokhoz- főleg az obsitoséhoz nem.
teuton
A fitymasz a szavazok hany %aval valtoztatott eddig több törvenyt az ejszaka leple alatt? Elarulom, többet, mit a Kadar-rendszer 32 ev alatt!!! Pedig nekik 100%uk volt...
teuton
@Maccska: 2/3??? Hol jartal iskolaba, a faiskolaba? Hany evet??? Mennyi az az annyi, a szavazok hany %a az a 2/3??? Ha te tortanak hazudod az a szart, az meg szar marad, de te bekajalhatod, mint az összes fitymaszhazugsagot...
Peller Anikó
@Óranagy mocska: 8:28, A 360 fok az 680 Fahrenheit, 633 Kelvin. Folyékony ólóm hőmérséklete lehet például, amiben úszni tanulhatnának az oroszok és akkor Ukrajna biztonságban lenne.
kereső
Csakúgy eszembe jutott- aggódva a magyar jogállamért: menczer tamás tudott-e a 176 milliárdot kóstáló lélegeztetőgép szerződéseinek a külügyminisztériumban történt megsemmisitéséről? Igen, vagy nem? Köztes válasz nincs. Ha igen- akkor takarodó van. Ha nem- akkor is!
ómió
@m73: A bárcáskurva anyáddal foglalkozz, tetübolsiék szarkupaca! Ne másra aggasd az egódat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.