Dabas belvárosában támadt rá egy iskolából hazafelé tartó kisfiúra a részeg férfi egy buszmegállóban – írta meg a Telex.

Gyermeket bántalmazott egy ittas férfi Dabason, egy buszmegállóban

A férfival szemben aljas indokból elkövetett testi sértés, illetve a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a Dabasi Járási Ügyészség.

A Telex megírta, hogy a vádirat szerint az ittas férfi először két, a padon ülő, szülőjét váró fiúra kiabált rá, fenyegetve őket azzal, hogy ha nem jönnek oda hozzá, akkor megöli a családjukat. Az gyerekek erre visszafutottak az iskolába, ezután a férfi újabb áldozatot talált, és egy a buszmegállóhoz közeledő kisfiút kezdett verbálisan bántalmazni. Miután ő is elmenekült, a férfi az ott tartózkodó testvérekhez, két kislányhoz és kisfiúhoz fordult. 

Először pénz kért a kisfiútól és megfenyegette hogy letartóztatja, és rendőrnek adta ki magát. Mikor nem kapott pénzt felszólította a gyereket hogy kérjen elnézést a lányoktól, az ijedt fiú ezt megtette, de ez sem volt elég. 

Amikor megpróbáltak elmenni a helyszínről a férfi a nyakánál megfogta a fiút, és beleverte a fejét a buszmegálló falába.

Ezután ismét bocsánatkérésre szólította fel, amit a gyerek megtett, majd elmondta hogy neki is van két lánya, ha hozzájuk ér, akkor megöli őt és a családját.

A férfi ezután a semmiből szexuális irányba terelte a bántalmazást, és azt mondta a fiúnak, hogy ad neki 20 000 forintot, ha az bekapja a férfi nemi szervét, illetve mutassa meg a sajátját is. Miután erre a gyerek nem volt hajlandó, a férfi leköpte és a hajánál fogva kezdte rángatni.

Az incidens több kiskorú végignézte, beavatkozni azonban nem mertek. A megérkező buszra két testvére fel tudott szállni és ekkor a férfi elengedte a fiút (távolodtában is pénzérmékkel dobálta), aki hívta a segélyhívót, és a férfit egy közeli kocsmában fogták el a kiérkező rendőrök.

Forrás: Telex

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Reméljük, hogy a rendőröknek volt annyi esze és mersze, hogy ezt az ""utcaiharcost"" a fogda magányában néhányszor szintén felszólították némi bocsánatkérésre! De úgy, hogy a nyelve néhány hétig csak bocsánatkérésre legyen képes állni!
SÍva
@namihami: Sajnos nem lehet őket bántani! A szerencsétlen gyereknek viszont el kellett viselnie a verést és a megaláztatást egy részeg sz.rtól! Hol van itt az igazság? Ilyenkor jó lenne a kaloda és kiállítani egy forgalmas csomópontba, hogy mindenki láthassa és legalább leköphesse, valamint ismerje fel ha a gyereke közelébe merészkedik! Meggondolnák mindjárt a dolgot a pedofilíára hajlamos egyedek!
namihami
@SÍva: 12.29: Volt már arra példa, hogy egy ilyen, gyerekkel szembeni ""utcaiharcos"" (persze) véletlenúl, de megbotlott a lépcsőn és legurult! Ezek a régebbi kapitányságok már elég lelakottak, a lépcsőzet is kopott!
Namely
Megoldás?
A kocsmában, ahol elfogták mindenkinek elmondani, hogy mit tett. A hulláját 2 óra múlva összeszedni.
jáger laszló
A pasas nem hiszem ,hogy normális,különbem is részeg volt
Pitiáner 1 eset,ami szóra sem érdemes!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Revans
@durbincs:mocskos büdös pofáját és segglukát tartogassa a szakállas pöcsös nőknek ők még igényt tartanak magára kopasz buzeráns!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.