Orbán Viktor az MCC erdélyi képzési központjában tett látogatást, ahol jó pár képre elkapták őt a tanulók.

Orbán Viktor a fideszes elitképző erdélyi központjába látogatott, a fiatalok odáig voltak érteMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton délután a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Kászonjakabfalva mellett létesített képzési központjába látogatott

– tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A veresszéki egykori borvízház Kós Károly által 1926-ban tervezett épületének megtekintése után Orbán Viktor találkozott az MCC erdélyi és magyarországi diákjaival, akik az európai politikai sajátosságairól, a magyar nemzeti érdekérvényesítés lehetőségeiről, a politikusi hivatás kihívásairól, könyv- és filmélményeiről is kérdezték a kormányfőt.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Orbán kihasználta a régi viccet mely szerint "Egy újszülöttnek minden vicc új!"Ez azt jelenti, hogy aki még nem hallotta Orbán beszédeit az azt hiszi ,hogy igazat mond, pedig csak ámítja a hallgatókat!Később jönnek majd rá, hogy átvágja őket mint sz.rt a palánkon, de akkor már késő lesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Maga a borzalom ez a kép. Élő diliház.
Eladott Ország
„Nem egy ilyen hülye palánta, tehát nem egy ilyen magyar tarka nagy barom. Nem. Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom.” ( Hofi)
namihami
Az a gond, hogy az útjuk egyenesen vezet majd ide! A románoknak megvan a magukhoz való esze (miként azt a mellettünk való szélsebes elhúzás is igazolta) és ezt a csordát semmire nem fogja otthon, a saját államigazgatásában alkalmazni!
Ezek csak az Orbáni rendszer újjanicsárjai lesznek! ITT!!!
gina
Beteg egy állat , csak tudnám mit keresett ott?? ja hogy hazament a régi hazájába a zsiros patkány
Revans
@durbincs:IQ hiányos balfasz törölje + szája szélét,ha saját magát szopatja szájba!
Tudom,hogy 1 retardált génhiba és még közzé is teszi! :)))))))))))))))))))))))))
ezek maguk a sorosportások ? Mert ingyé HIV szűrés ezeknek Pesten ? : @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint az 50IQ-s midráncs fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @kula: @Nessy: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @sgl: @drrotf: @Eladott Ország: @AMORÁLISOK: @nemkati:@looper: @Yoda69:@Mirabilis: @szaboria1: @szegfue: @jáger laszló: @lusta: @Edebácsi: @m73: @Revans: @Katalina62: @Sámannus: @Philip Marlowe: @vitriol: @csipetke: @jesz: @percsi: @zenebohóc: @Peller Anikó: @dr. prédikátor: @Manhattan:@SÍva: @balos: @surdilloFUJT: @Horizont: @lampa laz: @colibri: @infinity: @@Néro2: @Peller Anikó: @infinity:@namihami: @jáger laszló: @m73: @namihami: @bence: @durbincs:,@balos: ?
CsipkeRózsa
A legtöbb Orbánról szóló cikknél akaratlanul is a milliárdok jutnak eszembe, ezt se magyarországi magyarokra költötte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.