Orbán Viktor az MCC erdélyi képzési központjában tett látogatást, ahol jó pár képre elkapták őt a tanulók.

Orbán Viktor a fideszes elitképző erdélyi központjába látogatott, a fiatalok odáig voltak érteMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton délután a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Kászonjakabfalva mellett létesített képzési központjába látogatott

– tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A veresszéki egykori borvízház Kós Károly által 1926-ban tervezett épületének megtekintése után Orbán Viktor találkozott az MCC erdélyi és magyarországi diákjaival, akik az európai politikai sajátosságairól, a magyar nemzeti érdekérvényesítés lehetőségeiről, a politikusi hivatás kihívásairól, könyv- és filmélményeiről is kérdezték a kormányfőt.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Orbán kihasználta a régi viccet mely szerint "Egy újszülöttnek minden vicc új!"Ez azt jelenti, hogy aki még nem hallotta Orbán beszédeit az azt hiszi ,hogy igazat mond, pedig csak ámítja a hallgatókat!Később jönnek majd rá, hogy átvágja őket mint sz.rt a palánkon, de akkor már késő lesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Orbán kihasználta a régi viccet mely szerint "Egy újszülöttnek minden vicc új!"Ez azt jelenti, hogy aki még nem hallotta Orbán beszédeit az azt hiszi ,hogy igazat mond, pedig csak ámítja a hallgatókat!Később jönnek majd rá, hogy átvágja őket mint sz.rt a palánkon, de akkor már késő lesz!
Sakk Matt
@Ventilator: De szépen szóltál, magam sem mondhattam volna szebben :)
jáger laszló
Fiatalság bolondság
Majd benő a fejük lágya idővel,...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ábel
@drrotf: Át lehet verni a romániából toborzott lelkes tanulókat. Ők nem élnek magyarországon. Aztán, majd mint képzett fidesznyikek, később a nyakunkra ülnek, mint a kormány hithű szócsövei.
Toller Béla
No, azt már nem ! Legendás a fúróechnikájuk, a lelkiismeret nélküliségük, amit valaha a Secu indoklt, mára már csak a sima genyóság maradt. Egyetlen egyet sem lenne szabad Magyarország területére engedni, ha mégis, hát hosszú évek sikeres tesztje után adni nekik valami felelősségteljesebb munkát. nagyon résen kellene lenni, különben megesznek ezek minket. Lassan a protestáns egyház meg az erdélyi mafia minden középvezetői szintet elfoglal, felemészt ! És ez bizony nem vicc !
ómió
Akkor, Böszmehiányuk nekik se volt!?
jáger laszló
Már Romániában képzik a fidex ifjú gárdáját a következő feladatokra!!
Ide jutott a gorbán párt!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Emmersson71
...

Ki ez az ótvaros cigány a képen...a kalapos román csicska mellett?!
lampa laz
@Horizont: A legek, lege közpénzt és közvagyont kapta ez az mcc egyetemnek titulált, kizárólag orbán ideológiáját tanító faßság.
dr. prédikátor
fitymasz elitképző??? talán elit tolvajképző!!!
kereső
@Horizont: "Illiberalizmus", a NER, a centrális erőtér , a fasizmus exportja. Ha a román állam tökös lenne, kitiltaná.
kereső
Nagyon remélem, hogy ezek a fiatalok ott maradnak szülőföldjükön, és nem importáljuk őket- vannak itthon is elegen.(dögöljön meg a szomszéd tehene is!!!)
balos
Hát van olyan büdös szar,amihez jó pénzért "dörgölöznek" a tanítottak!Azt nem tudom,hogy miért nem érzik a szagát a trágyának?Hát nekik a valósegg a valóság!
colibri
Maga a borzalom ez a kép. Élő diliház.
Eladott Ország
„Nem egy ilyen hülye palánta, tehát nem egy ilyen magyar tarka nagy barom. Nem. Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom.” ( Hofi)
namihami
Az a gond, hogy az útjuk egyenesen vezet majd ide! A románoknak megvan a magukhoz való esze (miként azt a mellettünk való szélsebes elhúzás is igazolta) és ezt a csordát semmire nem fogja otthon, a saját államigazgatásában alkalmazni!
Ezek csak az Orbáni rendszer újjanicsárjai lesznek! ITT!!!
gina
Beteg egy állat , csak tudnám mit keresett ott?? ja hogy hazament a régi hazájába a zsiros patkány
Revans
@durbincs:IQ hiányos balfasz törölje + szája szélét,ha saját magát szopatja szájba!
Tudom,hogy 1 retardált génhiba és még közzé is teszi! :)))))))))))))))))))))))))
ezek maguk a sorosportások ? Mert ingyé HIV szűrés ezeknek Pesten ? : @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint az 50IQ-s midráncs fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @kula: @Nessy: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @sgl: @drrotf: @Eladott Ország: @AMORÁLISOK: @nemkati:@looper: @Yoda69:@Mirabilis: @szaboria1: @szegfue: @jáger laszló: @lusta: @Edebácsi: @m73: @Revans: @Katalina62: @Sámannus: @Philip Marlowe: @vitriol: @csipetke: @jesz: @percsi: @zenebohóc: @Peller Anikó: @dr. prédikátor: @Manhattan:@SÍva: @balos: @surdilloFUJT: @Horizont: @lampa laz: @colibri: @infinity: @@Néro2: @Peller Anikó: @infinity:@namihami: @jáger laszló: @m73: @namihami: @bence: @durbincs:,@balos: ?
CsipkeRózsa
A legtöbb Orbánról szóló cikknél akaratlanul is a milliárdok jutnak eszembe, ezt se magyarországi magyarokra költötte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.