Az év hátralévő részében nyugdíjkorrekcióra, jövőre pedig nyugdíjemelésre, 13. havi nyugdíjra és nyugdíjprémiumra is lehet számítani.

Orbánék idén már biztosan nem adnak nyugdíjprémiumot
Kép:Pixabay

Most a kormány a Facebookon számolt be arról, hogy garantálják a nyugdíjak értékállóságát, a nyugdíjprémium kifizetésével igyekeznek plusz segítséget adni.

Nyugdíjprémiumra viszont idén biztosan nem számíthatnak a nyugdíjasok, mivel ennek feltétele, hogy legalább 3,5 százalékos legyen a tárgyévi GDP-növekedés. A bővülés azonban a legoptimistább kormányzati prognózisok szerint is legfeljebb 1,5 százalékos lehet 2023-ban.

Ha jövőre 4 százalékos gazdasági növekedés lesz akkor nyugdíjprémiumot is tudunk fizetni.

- írta az Orbán-kormány.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nyugdíjak értékállóságát 13 éve nem tudják garantálna. Hazudni viszont folyékonyan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Mondtam már, hogy legalább cizelláltabban próbálj hazudozni!
Ezodabasz
@Pegero: július 30., 19:31 Miért kéne hogy az ÚNIÓ pénzt adjon ennek a tolvaj kormánynak? Egy fityinget sem kaphatnak arra hogy magukévá tegyék! Neked "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagy elégedve", és egyszerűen minden "szuper" akkor minek ugatsz?! Ráadásul faszságokat.
Ezodabasz
@Pegero: Nekem az a jó, ha te kussolsz!...Lapíts és élvezd ami neked jó! Mindenki le van szarva, csak neked legyen jó te fasz ugye?
Ezodabasz
@Pegero: Se jobbos se balos nem vagyok. Az összes hataloméhes élősködőt utálom. Elég baj hogy téged megvezet egy ilyen video. Nézd meg akkor mindkét oldalt mindenféle elfogultság nélkül...
Ez a video szánalmas amit ideraktál! Tudod miért? Azért mert ez pont egy gyűlölködő és hazugságokkal teli összevágott szar!
Arra jó hogy az ilyen barmokat félrevezesse mint te. Használd a fejed arra amire kaptad! Nézd meg objektívan a tényeket és lásd a valóságot! Ez nem jobb vagy baloldali kérdés...Egyszerű Emberi!
Ezodabasz
@Pegero: Az életnek sincs értelme, úgyhogy itt okoskodni is tök felesleges.
Ccakát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.