Az ügy még nagy port kavarhat a rendőrségen belül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Csak annyit kívánok, hogy ha valakinek az életébe kerül a rendszám és jogosítvány nélküli ámokfutó legközelebbi gizdázása, az a Telexes szemét majom söpredékhad egyik cickánya legyen.
AMORÁLISOK
Más ám amikor 3-5 másodperc alatt kell dönteni , a bíróságon meg 3 évig agyalnak a tényeken.Ja jogos volt e visszalőni na itt a baj a korrektséggel és a joggal ki ki kedve szerint pozolhat de ott és akkor cselekedni kellett . már a jogsi nemléte a kezdet a tőbbi meg mazsola a kalácsban. főleg ha valakinek a valoga vége az illető .
Aki Én
@Namely: Jesszus ember, te ennyire buta suttyó vagy? Szinte látom ahogy habzik a szád, mert értetlenséged okán felbasztad a saját ,,agyadat"
Nevetséges és szánalmas.
De még ha a Telex véleménye lenne, akkor is érthetetlen amit itt előadsz.
ki a fasz vagy te, hogy a fotelból megállapítod, hogy ez a jelenet nem volt szabálytalan?
De nem, mert ez nem a Telex véleménye, hanem csak a Telex cikke.

,, mondta a Telexnek egy neve elhallgatását kérő szakember azzal kapcsolatban, hogy kedden két rendőrautó üldözött egy sofőrt az M2-es autópályán."
,,Az egyik rendőrségi szakértő szerint komoly jogi aggályai lehetnek az ehhez hasonló intézkedéseknek. "Ez nem Amerika, sem ütközéssel, sem leszorítással nem kényszeríthetnek megállásra egy szabálytalan autót a magyar rendőrök" "

Persze lehet ezen vitatkozni, de attól még így van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.