Pesty László szerint nyolc a kettőhöz, hogy megússza a szavait, de a Fidesz okos párt, ami a megtisztulás lehetőségét látja a kritikában.

Újra kitálalt az ősfidezses Pesty a „Lölő-jelenségről”: Egybites arcok birtokolnak hatalmas vagyonokat

Kép: Wikipedia

A megfelelő pillanatra vártam. Ami el is jött

– nyilatkozta Pesty László a 24.hu-nak arról, amikor Tusnádfürdőn a „Lölő-jelenségről”, „Lölő-klánról” beszélt. Amellett, hogy többször leszögezte, nem Mészáros Lőrincre, hanem egy „jelenségre” gondol, az interjúban is kiállt korábbi kijelentése mellett:

Senkit ne érjen atrocitás! De ha már nemzeti tőkét kell építeni a kormányprogram eredményessége érdekében, akkor miért úgy épül ez a nemzeti tőke, hogy a NER-lovagok, a Lölő-jelenség absztrakt halmazának egyik-másik, vélt vagy valós arca, késsel-villával enni nem tudó, alany-állítmányt egyeztetni nem tudó tagja megaláz, kisemmiz tisztességes, igyekvő, tehetséges vállalkozókat?!

Az interjúban még arra is kitért, hogy „a Lölő-jelenség kapcsán az átlagmagyar nem a gazdagodást sérelmezi, hanem hogy egybites arcok birtokolnak hatalmas vagyonokat”.

Naponta hallok történeteket arra, hogy bizonyos emberek a klánból rámutatnak egy szép családi házra, rámutatnak egy panzióra, rámutatnak egy cégre, kacsintanak, és a tulajdonos fülébe súgják, hogy „barátom, nem ártana néked egy tulajdonostárs, hogy továbbra is jól menjenek a dolgaid”. És az áldozat megijed, pár fillérért beengedi cégébe a klántagot, aztán mire felnéz, kívül kerül a saját szorgalmából, tehetségéből felépített vállalkozásán, családiházán, panzióján, egyebén.

– fogalmazott Pesty. Példának egy ismerőse, Mák István történetét is felhozta:

A nulláról építette fel magát rengeteg munkával, komoly kockázatokat vállalva, helyes döntéseket hozva, senkit meg nem károsítva. Ez a Mák István nemrég gyanús körülmények között, töredékáron vált meg a vállalkozásától.

A lap megkereste Mákot, a vállalkozó pedig így erősítette ezt meg: ő és társa cégüket másfél éve „zsarolás hatására, az általa becsült piaci érték alig harmadáért adták el egy oligarcha strómanjának”. Arra a kérdésre, hogy vannak-e még hasonló történetei, Pesty ezzel felelt:

Nem lenne elegáns azt mondanom, hogy egész bőröndnyi.

Pesty, mint kiderült, magát a Fideszhez végsőkig lojálisnak látja, akinél kevés hitelesebb fideszes van, hiszen még a hőskorban lépett be a pártba. Szerinte „nyolc a kettőhöz” az esélye, hogy megússza a kijelentéseit:

A Fidesz okos párt, örül a kritikának, felfedezi benne a megtisztulás lehetőségét.

Forrás: 24.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
De magyar ember a luxus jachton is akciós ársapkás italt szopogat. Ezt elfeélejtette mondani ősfideszes szevilis fideszes seggnyaló Pesty Lacika megemlíteni. Nincs két fideszes b+!
twitter.com/MartinSzucsi/status/1688675675195019264/photo/1
Ez az ára annak, amiért ez a luxusnőstény rácsavarodik a gázcsőre. Amúgy meg a 3 millió agyhalott birkát nem zavarja. Sőt, örömkönnyeket hullatva tapsikolnak. Másik 6 millió pedig hagyja. Szóval megérdemli az ország a sorsát! "De legalább nem valami külföldi multinál van a píz!" Alavjú b@zmeg!
uploads.disquscdn.com/images/1ee3e089a2f5693053482efb126ef6f0f0a0442d6869b8dcca0b6fa883715b07.jpg?w=800&h=1671
-Mit mondjak maj a népszámlálási biztosnak? Mi a foglalkozásod?
- Államháztartásbeli
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/313182640_3237395276577819_7419206459196616196_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KAX7FNLep5EAX-sPDHL&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfD6wnjUWo0WRVrlKDlC3aSDi9O9jHb2OiYdRmBeRd1K2g&oe=64D829AE
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Akkor, az ilyesmit is csak kizárólag efftársiasan lehet!?
human
@lampa laz: Nem kell jósolgatni. Hogy hova futnak ki az Orbán ámikfutás itt van az orrunk előtt. Lásd Fehéroroszország.
Még sokáig nyögni fogjuk az Orbán-rendszert.
Toller Béla
Hülye premisszákból nem lehet jó következtetést levonni ! A fidesz nem okos, vagy gondolkodó párt ! A fidesz egy erőszakszervezet, jól-rosszul felépítve ! Persze, van olyan tökéletlen is, mint ez a pesthy, aki hisz a saját maga által kivetített elvekben. Ő a hasznos hülye a csapatban, amíg rá nem jön.
Ezodabasz
@Toller Béla: A fidesz profi módon lett felépítve, de lejárt az idejük. Vérszemet kaptak és túllőttek a célon. Sok hasznos hülye van a csapatukban. Van aki rájön, van aki nem...Így a végefelé összevesznek a maradék moslékon mint a disznyók!
human
@Toller Béla: Jól írod. Pesty kivetíti a fideszre azt aminek látni szeretné. Hinni akarja, hogy a párt helyes úton jár. Mert ha nem így lenne, akkor becsapva érezné magát. Azt pedig egy egoista, mint ő nem tudná elviselni. Így marad az önbecsapás a tagadás.

Jó példa volt erre mikor a Pestri Srácok riportere, Jurák Kata riportot készített egy idős vérfidszes házaspárra a Pesti TV bezárása kapcsán. Tudod mit talált ki az idős hölgy a bezárás magyarázataként? Azt, hogy szegény Orbán azért nem tudta megvédeni a Pesti Tv-t, mert még az ő kormányában is ott az ellenség akik olyan hatalommal bírnak még a fideszben is, hogy megkötik Viktor kezét.

Na most erre a szellemi szintre mit mondjak? Igazából nem találok szavakat. És ez csak egy eset a sok százezerből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.