Augusztus 20-án Budapestre látogat Erdogan török elnök.

Orbán Viktor miniszterelnök munkalátogatásra hívta meg Recep Tayyip Erdogan török államfőt Budapestre, aki elfogadta a meghívást – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Érdekes időzítés: Orbán augusztus 20-ra Budapestre hívta Erdogan török elnököt

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Recep Tayyip Erdogan török elnök bilaterális tárgyalásuk előtt Ankarában 2023. március 16-án. Jobbról Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A magyar-török csúcstalálkozóra augusztus 20-án kerül sor a Karmelita kolostorban, a megtárgyalandó témák között biztonsági, védelmi ipari és gazdasági ügyek is szerepelnek.

A felek előkészítik a Magyar-Török Felső Szintű Stratégiai Együttműködési Tanács következő ülését is, amit az év végén tartanak meg Budapesten.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Tóthgabi mit fog énekelni neki? Vagy viszi háremhölgynek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@izéke: 20.45

:) Köszönöm a figyelmességed!
rücsü41
Biztos sokan emlékeznek arra, hogy 1541-ben a török hogyan foglalta el Budát?Egyenként szivárogtak be városba.Akkor is augusztus volt, csak 29.dike.Akkor 150 évig maradtak nálunk a törökök, most nem tudom meddig akarnak itt ragadni.
simmering73
"Tegnap egyes portálokon sima nerhétköznapi hír, más portálokon bréking nyúz volt (szerintem itt az egyetlen bréking nyúz az lenne, ha Magyarország tulajdonosa váratlanul belátná, hogy nem megy ez a kormányzás neki, és mivel már további 80 életre megszedte magát a köz vérének három évtizedes kitartó szívásából, nyugdíjba vonul), hogy Magyarország nemzetileg hivatalos állami ünnepén, amelyet az államalapítás és az államalapító I. (Szent) István király emlékére rendezne, és amely nap egyben a magyar keresztény katolikus egyház egyik – konkrétan az egyesek által Európa utolsó keresztény bástyájának tartott Magyarország fővédőszentjének tiszteletére tartott – főünnepe, újra ide eszi a fene a hatalmas török szultánt. Azt, aki miatt Szijjártó Péter és Kocsis Máté, vagyis a Fidesz nevű kormánypárt és a Fidesz nevű párt parlamenti frakciója egymás kergetésére kényszerültek a hímes összevisszahazudozás péniszerdejében Svédország NATO-csatlakozásának apropóján."
kolozsvaros.com/2023/08/12/ki-lehet-az-a-nyomorult-aki-ezt-izlesesnek-helyesnek-talalta/
simmering73
"...miután Magyarország harcot indított a homoerotikus filmek, képek és könyvek ellen, nem hagyhatjuk szó nélkül Orbán Viktor és Erdogan egymásra vetett szerelmes pillantásait. Minden gúny és túlzás nélkül mondjuk, ezek a pillantások odaadó férfiszerelemről tanúskodnak. Ne tegyünk kivételeket.

Meggyőződhet erről bárki, mert Orbán női körökben közutálatnak örvendő és undorítónak tartott, színpadias kézcsókjaiban semmi erotikus tartalom nincs, a női áldozatok sem mutatnak semmi férfinak kijáró érdeklődést. Orbán férfi politikusokkal való találkozói közül vannak számára különösen kedvesek, ilyenek a Putyinnal, a kínai elnökkel és más diktátorokkal való üdvözlései, de ezek közül egyiknek sincs olyan fülledt erotikus tartalma, mint amikor Orbán Erdogannal találkozik és mélyen egymás szemébe néznek. Ezekben a pillantásokban van valamiféle különös kémia."
nepszava.us/az-orbanrol-es-erdoganrol-keszult-fotok-homoerotikusak/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.