Emlékeznek még a legutóbbi Erdogan-látogatásra, amikor megbénult a lezárások miatt teljes Budapest? Na, ehhez adják hozzá a szokványos augusztus 20-i ramazurira látogatók tömegét és fejeljék meg a világbajnokság iránt érdeklődők számával. És akkor még nem beszéltünk azokról, akik csak a hétvégi Balatonozásból szeretnének hazatérni a székesfővárosba.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Mind a 3 ötlet 0rbán és a kormány zseniális ötlete, hát akkor talán a kormánynak kellene ezekre a napokra élhetővé és közlekedhetővé tennie a fővárost. Ugyanis ennek a biztosítása újabb hatalmas terhet ró Budapestre. De le merném fogadni, hogyha akadozni fog (fog!) Budapesten a közlekedés, és akkor megint Karácsony lesz a hibás. Ugye, @Shikari: , majd jössz ide fanyalogni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Nekem az a véleményem, hogy az embereknek a társadalomban akár tetszik kár nem együtt kell működni, mert egy egy csoportot nem rekeszthet ki senki sem az ország életéből, és a a másik alap elv hogy akik egy országban élnek azok együttélésre vannak ítélve.Az együttműködési hajlamnak elsősorban a hatalmon levőknél kell meglenni, de a kisebbségben élőknél is meg kell hogy legyen, mert csak így tud működni egy ország sikeresen.Mindig akkor volt a magyar nemzet sikeres amikor a hatalomban levők felül tudtak emelkedni és együtt működtek olyan pártokkal akik nem voltak a hatalomban, és ekkor minden párt arra törekedett hogy az ország sikeres legyen, és a haladás, a fejlődés útjára lépjen .Ha az egyet nem értés taktikáját választja az ellenzék, ha mindig mindenben ellentmondunk akkor az anarchiához , jobb esetben forradalomhoz vezethet, de ahhoz sokkal nagyobb elégedetlenségnek kellene lenni az országban és az ellenzéknek határozottan és sikeresen kellene megmutatni, hogy az anarchiáért a kormány a felellős.Ám ilyen helyzet nincs a felmérések szerint, és az ellenzék sem a legélesebb kés a fiókban!
CsipkeRózsa
@Shikari: Gondolom, Tarlós idején nem dugóztál.
Nessy
@Shikari: De jó neked, hogy csak manapság ülsz dugóban. Nekem már sok évvel ezelőtt sikerült, amikor még mobilis voltam, hol elkésni, hol idő előtt valahova odaérni busszal. Kocsival sem mindig, pedig az már rég volt.Lehet, hogy az egy másik dimenzió volt?
Clavigo
@Shikari: Szedd elő a szamaras kordédat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.