Kedves balos felforgatók, akik folyamatosan diktatúrázzátok Magyarországot, ahol csak lehet, állandóan rossz hírét keltitek és minden lehetséges nemzetközi fórumon befeketíteni igyekeztek hazánkat! Jól nézzék meg az alábbi képet: ilyen az, amikor egy államban elnyomás uralkodik és te az utcára mész, hogy a fennálló hatalommal szembeni ellenérzésedet – egyébként békés eszközökkel – megmutasd.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Trombitás mindig máshogyan látja az országot, mint a legtöbb ember. Legalább Orbán képét ne tolja elénk, így is sok nekünk. Nem a régi Orbán a minta nekünk, hogy elnyomás van, vagy szabad élet.
rücsü41
Aki meg csak annyit tud mondani, hogy ma itt nincs elnyomás, az emberek szabadon élnek és semmiféle nyomás nem nehezedik döntéseikre, és hogy Orbán nem diktatórikus módon hozza meg a döntéseit amikor kizárja az embereket a döntés meghozatalából a leglényegesebb kérdésekben, és még kérdést sem lehet feltenni az AB-nak,és köz nélküli közmeghallgatás akar bevezetni mint a demokratikus működés egyik módját ,az mi a fenének írogat olyanról amihez fingja sincs.:Valószínű csak azért hogy bemutassa, hogy nem hiába járta ki az általános első két osztályát, és ne higgyék róla hogy analfabéta!
Pálinkás Pál
akkor,ott kellett volna agyonütni, ma sokkal boldogabb lenne az ország!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.