Talentis International Construction Investments Kft. névre keresztelte el új cégét a felcsúti milliárdos, vagyis ismét kilépett a nemzetközi piacra – írja az mfor.

Mészáros kihízta Magyarországot: Orbán régi vágyát válthatja valóra

Hogy pontosan mit és hol fognak építeni, azt egyelőre nem lehet tudni, de a leggazdagabb magyar leginkább Horvátországban aktív. A 444 augusztus 7-én publikálta a híres jachtos fotókat, a felcsúti milliárdos Talentis International Construction Investments Kft. nevű cégét pedig a nyilvános adatbázisok szerint augusztus 9-én jegyezték be.

Vélhetően nem véletlenül adott angol nevet új vállalkozásának Mészáros Lőrinc, ami magyarul ráadásul annyit tesz:

Talentis Nemzetközi Építőipari Beruházások Kft.

Szintén a Magyarország határain kívüli tevékenységre utal, hogy a jegyzett tőke pénzneme euró. Így pedig célszerűnem tűnik, hogy a könyvvezetés és beszámolókészítés is euróban történjen majd. Maga az új cég július 19-én alakult, a székhelye a Mészáros-birodalom Váci úti központjában van, ügyvezetője Gombai Gabriella, aki a felcsúti milliárdos számos érdekeltségében is betölti ezt a pozíciót, főtevékenysége pedig vagyonkezelés.

A lap emlékeztet arra, hogy régi vágya a NER-nek, hogy ne csak a hazai piacot, hanem a világot is meghódítsák. Orbán Viktor kormányfő 2021-ben adta ki az iránymutatást.

Az évtized végére kell vagy kellene elérnünk oda, hogy a külföldön befektető magyar tulajdonú vállalkozások Magyarországra hazahozott profitja elérje azt az összeget, amit az idehaza működő külföldiek kivisznek az országból

- fogalmazott a miniszterelnök. Megfogalmazása szerint ehhez kell néhány év kemény munka, támogatni kell a „kifektetéseket”, tehát a külföldi befektetéseket a régióban és azon kívül is.

Forrás: mfor

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Ilyen "cegek" csak a Balkanon, Kipcsakiaban meg Oroszorszagban fognak müködni, mert csak korrupcioval, megvesztegetessel, csuszopenzekkel tudnak manipulalni, Nyugaton egyetlen helyen sem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Dr. Proktor: Vegyél inkább Opus részvényt, te is részesedhetsz a gazdasági sikerből...!
Dr. Proktor
@verőce21: Visszahallva hogy mi történt az átkosban a "Békekölcsön" jegyzőkkel, engem az állam nem nagyon verhet át!
Elég az ha csak szorongat...
verőce21
@Dr. Proktor: Nem Kincstárjegyet mondtam, hanem tőzsdei részvényt...!
infinity
Várkonyi Andrea, akit bottal sem piszkálnék meg: Beleszerettem Mészáros és Mészárosba - a fejébe, torjába, a potrohába!
Dr. Proktor
@verőce21: Olyan gtőzsdei részvény ami mögött állami cég van - majdnem kincstárjegy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.