A 7 éves William, az öt éves Alexander és a mindössze 3 éves Jazmin már több mint egy éve nem látta édesanyját. A 41 éves Samer Abdul Sater 2022 júniusában vitte el a három gyermeket Angliából Libanonba, annak ellenére, hogy édesanyjuk, a magyar származású Flora Abdul-Sater várta őket a hazautazását követően.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy férj, aki három gyermekét külföldre vitte, miközben magyar származású felesége egy utazáson volt munkaügyben. A bíró úgy ítélte meg a helyzetet, hogy a férfi megszegte a bírósági határozatot, amely kimondja, hogy vissza kell adnia a gyerekeket az anyjuknak.

A 41 éves Samer Abdul Sater 2022 júniusában vitte el a három gyermeket Libanonba, annak ellenére, hogy édesanyjuk, a magyar származású Flora Abdul-Sater várta őket a hazautazását követően

– írja az Index a Daily Mail cikke alapján, amely fotókat is közölt a családról.

Egy magyar közgazdásznő három gyermekét rabolta el férje – egy éve nem látta a kicsiket édesanyjuk

A tárgyalássorozat azt követően indult meg a 41 éves, elektronikai eszközökkel kereskedő férfi ellen, hogy felesége eljárást indított ellene annak reményében, hogy ezzel rákényszerítheti arra, hogy vigye haza a gyerekeket.

A nő mindössze telefonon tarthatja a kapcsolatot három kicsi gyerekével, a hétéves Williammel, az ötéves Alexanderrel és a hároméves Jazminnal. A gyerekekkel eredetileg az angliai Eghamban éltek, de az eltűnésük óta a nő már nem él a városban.

Ügyfelemnek nincs kapcsolata Libanonnal, és félti a gyermekek biztonságát és jóllétét

– fogalmazott Flora ügyvédje, Mani Basi.

A férfi hat bírósági végzést is megszegett, egyáltalán nem jelent meg az ügye bírósági tárgyalásán.

Forrás: Index, rtl.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
megérdemli,minek állt össze egy koszos arabbal..? és még hármat fialt is neki...
csak úgy....
egy nem arab,nem cigány,nem zsidó faxi a válása után elrabolta a 6 és 4 éves gyerekeit,akiket megölt és az után magával is végzett!
pali, az idiotizmus nem származáshoz vagy valláshoz kötött!
Namely
Arab fasz kellett neki, hát élvezze :D :D :D
Pálinkás Pál
@csak úgy...: te miről hablatyolsz..?...az esetről nem is írtam...csak jeleztem, mi a véleményem a vegyes házasságról...
infinity
TIK-TEK...

Ja, ők most nem érnek rá épp egy sufniban részegen késsel hadonászó orrnyeregre lehúzott svájcisapkás "terror(P)istához" vonultak ki páncélozott harcijárművekkel, teljes menetfelszerelésben, hogy megfékezzék Kisüsti Pista bácsit, aki a saját démonjaival harcol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.