A feljelentő szerint Schadl megmondta, kinek milyen büntetést kellene kapnia, pedig ehhez semmi köze a végrehajtói kar elnökének.

Újabb nyomozás miatt fájhat Schadl György feje: Állítólag durván beleszólt a végrehajtók fegyelmi ügyeibe

Nyomozást indított az ügyészség egy feljelentés alapján, amely szerint Schadl György a végrehajtói kar elnökeként befolyásolni igyekezett a végrehajtók ellenőrzését és a fegyelmi ügyekbe jogszerűtlenül beavatkozhatott – írja értesülése nyomán a hvg.hu. A lap úgy tudja:

A bennfentes feljelentő szerint Schadl utasításként értelmezhető kéréseket, igényeket fogalmazott meg a tőle elvileg függetlenül eljáró fegyelmi tanácsoknak.

A nyomozást egész pontosan hivatali visszaélés bűntettte miatt indította a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség. A hvg.hu kérésére az ügyészség megerősítette a nyomozást tényét, ám részleteket nem közöltek, mondván:

Az eljárás érdekeire figyelemmel tájékoztatás nem adható.

A feljelentés ismeretlen tettes ellen szól, a feljelentő pedig maga is a végrehajtók ellenőrzési és fegyelmi irodájának munkatársa volt a lap szerint. A feljelentés azt is részletezi, hogy a végrehajtók ellenőrzését végző Ellenőrzési és Fegyelmi Iroda ugyan a végrehajtói kar elnökségétől független szerv, a hivatal alá rendelt szervezet, ám tevékenységére a gyanú szerint informálisan – a fegyelmi iroda vezetője és a hivatalvezető, Takács Katalin útján – ráhatása lehetett Schadl György volt elnöknek és az egyik helyettesének.

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Ezek a mocskok az elmúlt 13 évben tönkretettek több mint 2,5 millió magyar családot!
És még nincs vége, szegény hazám :(
jáger laszló
Mit mond erre S. György
Semmi sem igaz,merő hazugság az egész!!
Nos ,most légy okos Domokos!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Viszont, Czeglédy efftárs lett az "efftársi érinthetetlen"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.