A diákok nem csak nap mint nap olvashatják a falon „Magyarország hét törvényét”, de még egy kápolnát is kaptak. Németh Szilárd Orbánnak hálálkodott az átadón, Maruzsa Zoltán pedig elmondta, milyen büszke a nemzeti alapú oktatásra.

Orbán-idézet is került a 22,5 milliárdból felújított csepeli gimnázium falára

Kép: MTI/Illyés Tibor

Átadták a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium (JÁG) felújított és kibővített épületét csütörtökön – számol be az MTI. Az átadón mások mellett beszédet mondott Németh Szilárd rezsicsökkentési kormánybiztos, aki Orbán Viktornak mondott köszönetet, valamint Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár, aki azt mondta:

Fel kell vállalni, hogy az oktatási rendszer nemzeti alapon áll, mert a kormány ezzel próbálja ellensúlyozni »a világhálóról nap mint nap a gyermekekre ömlő globalista környezetet«.

A 22,5 milliárd forintos felújítás részeként az iskolába egy kápolna is került, de nem ez a legmeglepőbb. Dömötör Csaba fideszes képviselő is posztolt az átadásról, a képein pedig látszik:

A gimnázium folyosóján Orbán Viktortól vett idézet került a falra.

Orbán-idézet is került a 22,5 milliárdból felújított csepeli gimnázium falára

Kép: Dömötör Csaba / Facebook

Az idézet Orbánnak a három évvel ezelőtti, augusztus 20-i beszédéből vett, azóta „Magyarország hét törvényeként” emlegetett részlet. A miniszterelnök által kiötölt bölcsesség, melyet a diákoknak nap mint nap látnia kell, a következő:

Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse!

Minden magyar gyermek újabb őrhely!

Az igazság erő nélkül keveset ér!

Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni!

Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük!

Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs!

Egyetlen magyar sincs egyedül!

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
és még mindíg nem emeltek a fidesz magyarok szobrot a csávónak?
carrarában tudok olcsón eladó márványt...
izéke
@csak úgy...: sírkő kéne inkább...
Security
@KisTehen: 13 ével ezelőtt valaki megígérte, hogy elszámoltatja a ferit! Ezzel szemben még mindig ott ül a sleppjével a parlamentben 3x annyi fizetésért! De ez az agyatokig már nem jut el, mert nagyjából egy plankton szintjén vagytok!!!
kereső
Nincs is személyi kultusz. Itt csak az "egyélőisten,, jézusviktort" lehet imádni, és imába foglalni minden mondatát, ott len valahol az IQ 50 közelében.De hogy ezek egy középiskola falára is felkerülnek, az már mindent elmond ennek az országnak a szellemi állapotáról. Egy középiskola falán dicsőiteni egy hazug, tolvajt. Lesz-e még lejjebb Magyarország?Tudjátok-e még jobban bizonyitani magyarok, hogy nem vagytok másra alkalmasak csak a jobbágyi, alattvalói létre.Hiszen még a gyermekeitetek is erre tanitjátok. Ti mára már "nem genetikusan" vagytok alattvalók, hanem tudatosan. Ti, a nagy "szabadságszeretők", akik eltűritek és támogatjátok mindezt.
Nem kell ide "Európa"- ide É-Korea, és Kina kell. Felejtsétek el a felvilágosodást, Petőfit. Nevezzétek át a lánchidat- viselje az "új államalapitó" nevét. Az ő születésnapja legyen a nemzeti ünnep, ne augusztus 20.

Szobrot neki, még életében- olyat, hogy a legnagyobb a csizma legyen lábán- jelképezve, mennyire imádjátok, ha azzal taposnak a nyakatokra- de azt orbán viktor tegye.
kereső
Orbán 13 év alatt sikeresen a maga képére formálta az országot. Egy gyúlölet alapú, farizeus, képmutató ország lettünk. Orbán egy nagy átnevelő tábort csinált az egész országból- ahol a csúf lett a szép, a rossz a jó, a képmutatás a kereszténység, a jézusi tanitás a sátáni, a demokrácia és a szabadság a szitokszó és eltaposandó, ahol lopni dicsőség mert a nemzet szineibe van csomagolva.
ómió
Böszme-idézet, hogy "hazudtunk reggel, éjjel meg este", majd később kerül!?
kereső
Nem is tudom, hogy miért is ugrik be mostanság olyan sokszor a "Mephisto"...
human
Következő lépés az Orbán portré kihelyezése az osztálytermekbe.
jáger laszló
Már csak a 10 parancsolat hiányzik mint valódi OV idézet!!!???...
Lelke rajta
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Epés megjegyzésekre készültem, de megtettétek helyettem is.
Annyit azért én is hozzáteszek, hogy nem tudom eldönteni, melyik az undorítóbb: az, akit idéznek, vagy azok, akik idéznek.
Kíváncsi vagyok, a gyerekeknek lesz-e erről véleményük.
Nessy
@Philip Marlowe: Egyik sem! Az iskola nem pártház! Ennél még az ötvenes évek elején i bölcsebbek voltak!
Nessy
@Philip Marlowe: Nem vagyok "édes". Felőlem olyan idézeteket írnak ki amilyet akarnak. Mi az ötvenes években egy idézettel megúsztuk! Tanulni, tanulni, tanulni! ( Lenin) Több évtizedes fennállása alatt sok szlogen ragadt az emberre. Egyik, másik némi módosítással ma ismét előkerült.
kulabombaafityiszre
Ezek az orbán idézetek vajon a grazi kezelés előtt,vagy utánna születtek?
kulabombaafityiszre
@Philip Marlowe: ma, 11:01
Orbánt, Churchili, meg Obamai magasságokba tenni nem semmi.
Látom a seggnyalásod határtalan.Édeske.
terlasz
Szép összeg, hármat lehetne belőle építeni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.