A baloldal Brüsszel, a Fidesz a magyar családok oldalára állt most is – írta pénteki közleményében a Fidesz, amely Kálmán Olga és Molnár Csaba (DK) nyilatkozatára reagált.

A Fidesz fürdőzik saját "sikerében": "A baloldal Brüsszel, a Fidesz a magyar családok oldalára állt most is"
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

"Ahogy azt ma Lantos Csaba eneregiaügyi miniszter bejelentette, a kormány a kormánypárti frakció javaslatára megtartja a napelemeseknek az éves elszámolást"

- írták.

Hozzátették: a baloldal Brüsszel, a Fidesz a magyar családok oldalára állt most is, ezt teszik minden ügyben: a baloldal a guruló dollárokért cserébe háborúpárti, szankciópárti, migránspárti, akadályozza a hazánknak járó uniós források kifizetését, és mindezzel rengeteg kárt okoz Magyarországnak, a magyar családoknak és vállalkozásoknak.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A baloldalnak nevezett (valójában az ellenzék egészére gondolhattak, csak még ki sem tudják magukat fejezni!) ellenzék olyan erővel rendelkezik, hogy az egész Uniós apparátust a maffia ellen hangolja?!
Ezt csak a hülyemagyar maffiahívők hiszik el...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@KisTehen: Te még ilyenkor is dolgozol? Túlórázni is kell a jutifalatért? A kormánypropaganda 110 milliárdjából neked csak morzsák jutnak?
rücsü41
Fürdőznek a sikerben amikor megint lebuktak, hogy nem tudják helyesen értelmezni a szabályokat?Ha nem ez történt akkor pedig megbuktak megint mert hazudtak, hogy Lantos Csaba az EU miatt hozta azt a rendeletét amely csak napot tudott hatályban maradni, mert még a narancsosok sem tudták a visszamenőleges jogi szabályozást elfogadni!Úgy látszik hogy a kormánynak külön kell szólni, hogy a megkötött szerződéseket hátrányosan visszamenőlegesen nem lehet megváltoztatni, azt még nálunk sem lehetséges megtenni!Ez a nagy siker?A jogi egyetemen ezt tanítják, de úgy látszik hogy ebben a kormányban az igazságügyben és a más minisztériumokban sem jogászok a jogszabály előkészítők, vagy ha igen akkor az Ecserin vették a diplomájukat..
Ezodabasz
@KisTehen: Kabbe:)) Én ingyen nyomom szabadidőmben. Nem ellentartani jöttem hanem téged eltartani!
Ezért mennyit fizet a kormánypropaganda neked?
gina
Aljas hazug szekta egy zsiros elmebeteg raffinált cigánnyal az élen,,
gina
@KisTehen: Kocsmaproli látszik az alja nivód te cigány prosztó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.