Soha nem fogom megtagadni a családomat – reagálta az LMP társelnöke a bírálatra, mi szerint ellenzékiként hiteltelen, ha a testvére luxusvillájában nyaral Orbán.

Ungár Péter kiakadt: „Hadházy Ákos egy egyszemélyes egyház belső konfliktusokkal, egy morális vátesz, egy önmaga által felkent ítész”

MTI/Balogh Zoltán

Ma Hadházy Ákos a nővérem tulajdonában álló ingatlan előtt készített videót. A videóban képviselőtársam arra kéri az ellenzéki politikusokat, hogy ne álljanak velem szóba többet, hiszen lebuktam: kiderült, hogy mivel nővérem édesanyja (igen ő a logika szabályai szerint az én édesanyám is) jóban van Orbán Viktorral, ezért vendégül látta

írja Ungár Péter, az LMP társelnöke a Facebook-oldalán. Ungár Hadházy Ákos videóját kommentálja így: a független képviselő ellátogatott a luxusnyaralóba, ahol Orbán Viktor miniszterelnök nyaralt, és amely Ungár Annáé, az LMP-s politikus testvéréé.

Én szóba állok mindenkivel, a fideszesekkel is. Én nem gyűlölök parancsra senkit, akkor se, ha ez népszerűtlen. Az egész nyaralás-ügyben az én szerepem egy lényegtelen dolog, egy szurikáta

– reagál Hadházy éles bírálatára Ungár.

Hadházy Ákos egy egyszemélyes egyház belső konfliktusokkal, egy morális vátesz, egy önmaga által felkent ítész

– folytatódik a poszt. Majd Ungár azt üzeni azoknak, akik szerint ő „NER-oligarcha” és áruló, hogy kisebbségben vannak:

Készítsen akármennyi videót Hadházy Ákos, kommenteljenek a rajongói akárhányszor a posztjaim alá, soha nem fogom megtagadni a családomat.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Peti! Nem kívánja senki, hogy megtagadd a családodat! Csak éppen nem lebukni kell azzal, hogy a maffiavezér a családodnál potyázik és legfőképpen az nem megy, hogy az állami pénzekből (a mi pénzünk, a mi adóforintunk!) mutyiztok a maffiózókkal. A családod vállalkozásában te is benne vagy, így te is részesülsz a maffiával kötött üzletek hasznából!
Ha bejelented előre, hogy nálatok potyázik a maffiafőnök, akkor ok! De ha lebuktok ugyanezzel, akkor neked annyi!
Ez van, vonulj nyugdíjba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nanya
Ez az LMP "kiccsapat" párt is megéri a pénzét ! Egy percig nem fogom nekik megbocsájtani,hogy már két alkalommal is hozzásegítették a fidesst a kétharmadhoz.
Úgy utáltam én shiffert is mint a szart. Ezt a nyálas ungárt meg úgy mint két szart,
Jól leplezik,hogy orbán szekerét tolják.
Nanya
Ne felejtsem: ungár jobban tenné ha szivárványos, színes ceruzákkal játszadozna.!
Toller Béla
Szóvirágok ! A lényegben Hadházynak teljesen igaza van. Nem lehetsz forralamár ilyen jelennel ! És ahogyan csinálod, nem is vagy az ! Amit csinálsz, az meg roppantul ellenszenves !
Béla333
Peti! Nem kívánja senki, hogy megtagadd a családodat! Csak éppen nem lebukni kell azzal, hogy a maffiavezér a családodnál potyázik és legfőképpen az nem megy, hogy az állami pénzekből (a mi pénzünk, a mi adóforintunk!) mutyiztok a maffiózókkal. A családod vállalkozásában te is benne vagy, így te is részesülsz a maffiával kötött üzletek hasznából!
Ha bejelented előre, hogy nálatok potyázik a maffiafőnök, akkor ok! De ha lebuktok ugyanezzel, akkor neked annyi!
Ez van, vonulj nyugdíjba!
jáger laszló
Ungár mosaxik,de nem nyert!!
Marad aki
LMP társelnöke és 1 mesés örökség tulajoinosa Smidt Mariska fia...
csak ennyi
barátilag
J.L...
Nyírfa
@Béla333: 17.35

Erről van szó. A mutyiról, és nem a családja megtagadásáról.
Nem kell ellenzékieskedni, úgy csinálni, mintha, és akkor nincs gond. Akár a fideszbe is beléphet, nyomhatják anyával ezerrel.
Nyírfa
Péter, Ákos morális intelligenciája előtt kalapot emelünk. Nem baj, ha a te erkölcsi szinted mélyen az övé alatt van, csak az ő bírálatával még inkább ellehetetleníted magad. Szerintem szállj ki a politikából, vagy legalábbis ne játsszd a zöld , baloldali politikust, mert nem vagy az.
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Napi filip! Téged kellene jól elkalapálni te barom! ...bár attól csak még hülyébb leszel!
Eladott Ország
Akkor azt mondaná Péter, hogy Ungár apja a vagyont az Antall kormány idején a privatizációból szerezte, és a Mária asszony csak örökölte a férj által szerzett vagyont. Na nem mintha az a szerzési mód akkor tisztességesebb lett volna, mert ott kezdődött az ország, és a dolgozók kifosztása. Elgondolkodtató, hogy azok az országok, amelyek mögöttünk kullogtak, most hol tartanak. Egy normális országban természetes lenne, hogy a kormányfő is elmegy nyaralni 1-2 hétre egy szomszédos ország tengerpartjára, akár egy ismerőse villájába. Egy normális országban az is természetes lenne, hogy a polgárainak többsége is elmegy nyaralni 1-2 hétre, akár egy szomszédos ország tengerpartjára, vagy akár egy honi tó mellé anélkül, hogy erre személyi kölcsönt kelljen felvennie. Ezzel szemben egy nem normális országban a kormány tagjai össze-vissza hazudoznak arról, hogy dolgoznak éjt nappallá téve, miközben nyaralnak, sőr, azt is letagadják, hogy ezekben a napokban egyáltalán léteznek, miközben a nem normális ország többi polgára bávatagon nézi, hogy egy suttyó gumicsizmás gázszerelő a pereputtyával a Cote d Azur-on (francia Riviéra) hajókázik a nemzeti jövedelem Holdról is látható részén.
Bárhol, a világon, de az EU-n belül biztos, hogy ha ez igaz akkor ilyenért azonnal menni kellene a miniszterelnöknek és parlamenti vizsgálóbizottság alakulna az összefonódások felderítésére. Csak egy példa a volt német államfő Christian Wulff esete. (Házvásárlásba bukott bele a német államfő) Dehát a barkák’ azt szeretik, ha szembehazudják őket miközben kilopják a szemüket...
www.blikk.hu/aktualis/hazvasarlasba-bukott-bele-a-nemet-allamfo/8dv9j2f
Eladott Ország
Orbán kurvája ¯\_(ツ)_/¯ 2020. április: Kelemen Anna: "politikai mentorom Ungár Péter" 2022. január: Kelemen Anna Gattyán György pártjával szimpatizál 2023. szeptember: "de igen, fideszes vagyok" De hát neki ez a foglalkozása. "Pénzért sz*punk, b*szunk, politizálunk. Aki többet fizet, azé vagyok!"
twitter.com/punkvakond/status/1700579919464390887/photo/1
Dr. Proktor
Hiteltelen lenne?
Nm, csak egy díszellenzéki... - annak hiteles!
Nyírfa
@Eladott Ország: 18.,17

Nekünk pedig bukott miniszterelnök helyett van egy hatrvanpusztai főhercegünk, alias felcsúti Orbán Viktor.
Amit a hazám iránt érzek, az a szégyen.
jáger laszló
U.P. büszke családjára és saját magára mert sokra vitték a maguk erejéből no és az örökségből!!
Ez 1 összetartó család!!
Hozsanna néktek hozsanna...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Kovács Máté
basod jorbáni bábszinhaz adasát láttak 2034 ez lesz basod nyalnak a koncért
infinity
Ungár Péter egy buzi zsidó áruló!

Van még kérdés?
infinity
@Mirabilis: "Az ellenzék nem is akarja leváltani orbánt - nincs ellenzék Mo.on"

Ezt én sem írhattam volna szebben!
Ezodabasz
Hadházy Ákos követendő példa. Mellé kell állni. Ennyi.
Aki Én
@Philip Marlowe: buta vagy te ehhez is...
percsi
„Vagy ide, vagy oda kell állni.”
Vitya szájából hangzott el: Aki nincs velünk, az ellenünk van. (R.M.)
Ebben az országban nincs ellenzék, a kormi feje szerint csak ellenség.
Ez is, mint a közpénz-vagyon, csak szelektálva.
A család barátja-szövetségese a petyus ellensége, összetartó család, vajon miről beszélgethetnek kávézás közben?
Meg vannak sértődve Hadházyra, amiért nyilvánosságra hozza, hogyan kirabolják ki a népet, az országot!

Schmidt Máriának 1,1 milliárdot, Ungár Péternek 276 milliót hoz közös családi cégük
24.hu/kozelet/2019/07/03/schmidt-maria-ungar-peter-osztalek-csaladi-ceg-bif-nyrt/

a BIF-nek évek óta jól jövedelmező üzlete van az állammal: az agrártárcának adnak ki irodákat a belvárosi Vigadó Palota Irodaházban.
hvg.hu/itthon/20230909_Ungar_villa_Orban_nyaralas_Horvatorszag_Opatija_Abbazia
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Kotródj amig nem késő te idióta!
human
Ne terelj Petike! Én úgy tudom, hogy Ungár Péter résztulajdonosa annak a cégnek amiben a testvére is résztulajdonos (akinek a nyaralójában vendégeskedett Orbán feltehetően ingyen) és pénzszivattyú gyanúsan állnak szerződésben az állammal. Ungár megtehetné, hogy a korrupció gyanús befektetéseit átteszi más befektetésbe. Akkor nem lenne miért kritizálni. Ha viszont közvetlenül olyan cégekben résztulajdonos amik gyanús szerződésben állnak az kormánnyal, akkor alkalmatlan bármilyen ellenzéki pozícióra.
De legalább már nem kell azon agyalnom, hogy mennyire alkalmas Péter politika szereplőnek.
Menőmanó
Az LMP mindig is a fidesz szekértolója volt. Ez már számtalanszor bebizonyosodott. De akkor mért nem lépnek be a fideszbe. Akkor nem kell többet úgy csinálni mintha ellenzékiek lennének, oszt jó napot.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Hadházy pontosan ezért lépett ki belőle te barom. Tudod van aki képes belátni a tévedését.
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Ezt most jól megaszontad! "Fogadok, hogy nem látod mekkora marha vagy bazdmeg!"
Ki az az ökör aki bruhaházik meg :DDDD-ket irkál rajtad kívűl? Jaaa a tehén...
Sajnos értem mit akarsz mondani, de talán neked kéne érthetően leírni...
human
@Horizont: Valóban kérdés, hogy Péter tényleg nem érti mi a valódi gond, vagy csak rohadt nehezen enged el egy olyan biztos hozamot adó jövedelemforrást amit a piacon sehol nem találna.
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Téged nem értelek. Sajnállak. Rajtad nem lehet segíteni.
namihami
És ezt a kinyilatkoztatást pont te teszed!?!?!
""Mother's little helper...""
Nyírfa
@percsi: tegnap, 20.56

Nehogy a szívedre vedd, amit neked címzett Orbán/Toroczkai beszámíthatatlan trollja! Az ilyeneket, ahogy sgl is mondani szokta, átlépjük, mint a szart az utcán, hiszen a maguk nemében, azok.
Amit írtál, az igaz, csak ez számít! :)
Nyírfa
@Horizont: 09.02

Ilyenkor jut az eszébe az embernek, hogy volt egy Széchenyink, aki nem sajnálta sem a vagyonát, sem az energiáit a hazája javára is használni. Persze, ehhez szellemi, erkölcsi fedezet is kellett.
De van egy Soros György is, aki megpróbált embert faragni a fideszesekből, és a pénzét sem sajnálta tőlük, hogy a terve csak részben sikerült - hatalomhoz juttatta őket - , azt, gondolom, maga is bánja.
Péter nem rossz ember, csak gyenge a közélethez. Neki inkább való a kutatómunka, az elmélkedés, kis filozófia, baráti viták. Remélem, levonja a konzekvenciákat.
Nyírfa
@Horizont: 09.35

Bár még van egy évünk, és addig sok víz folyik le a Dunán, de, lehet, hogy igazad lesz, hiszen Brüsszel menekülőút lehet a számára.
Aki Én
@Philip Marlowe: @Shikari: Mit gondoltatok agyhalottak, mit fog szólni az érintett?
Ennyire még ti sem lehettek buták. De :(
nyuggerpasi
Az LMP-ben ez a lény a narancsos maffia téglája. Minden mérhető ellenzéki pártocskában ott vannak.
Pálinkás Pál
senki nem kérte hogy megtagadd kancsal anyádat ,te buznyák..de akkor ne hívd magad ellenzékinek!!! ülj be a fideszpatkó meleg szárnyába,oda való vagy!!!
percsi
@Philip Marlowe:
Jó tanítvány! Aki nincs velünk, az ellenünk van! Ellenség!
Simogatás jár a buksi fejedre!
Ha így folytatod, nemsokára sikeres milliárdos lesz belőled.
Ne ijedj meg, nem kell hozzá ész, elég a mocskos szád kinyitni, sikeres és gazdag leszel, nem úgy, mint én!

Gondolom neked is feltűnt az, hogy 13 éve ebben az országban csak, aki „velünk van” lehet sikeres milliárdos. Aki 13 évvel ezelőtt milliárdos céggel rendelkezett és „nincs velünk” attól erőszakkal elvették.
A jó szakemberekre nincs szüksége az országnak, csak „Mekk Elek” mesteremberekre, akik jó pénzért eladják testüket-lelküket, nem kell érteniük semmihez.
Lásd pl. tanárok-orvosok. Lassan ott tartunk, hogy a takarítónéni jó pénzért tanít matekot, a fogorvos végez epeműtétet.

Vagy tévedek és neked nem tűnt fel?
Bravó! Na, akkor akár még főispán is lehet belőled!
Gratulálok!
Ismered a jelszót “több Balaton, kevesebb Adria”, a NÉPNEK!
percsi
@Nyírfa: Köszi :) Az én nyugodt vagyok, aki tajtékzik PM., ő pedig hibbant.
Az ilyen kedves levélre válaszolni illik, tehát írtam neki :)
balos
@percsi: Én csak azért írok a fideSSes nyomoroncoknak,hogy hátha infraktussal kezelik őket valamelyik magán klinikán jó pénzért!
balos
A mariska pedig örülhet a utódjának,mert mint ember gyengére sikeredett!
percsi
@balos: Jobb lenne, ha valamelyik állami klinikán kezelnék őket, 12 emberrel egy teremben összezárva, és a kezelési gyógyszereket a családnak kelljen beszereznie.
Egy nap csak egyszer lássa nővér, hetente-kéthetente egyszer orvos. Amelyik tajtékzik, kikötözni! Semmivel sem különbek a többi magyar embernél!
Lepényleső
Talán nem is kell megtagadni az igazi családot,de ha talán közöttük élne,nem ellenük hergelne,- másokat,
akkor is tudnánk,hogy a kutya még nem adott finom szalonna falatokat? Egyébiránt aki egy ítészt ítél meg,
legyen bármennyire is ide nem illően személyeskedő - esetleg kártevő,- arra milyen jelzőt mondana az őt ítélő?
Nyírfa
@percsi: 17.43

És milyen jó kis levelet írtál! Kár, hogy ő nem fogja értékelni.
percsi
@Nyírfa: Az az ő baja! A sikerért meg kell dolgozni, neki az a feladata, hogy itt a Neten mentse a menthetetlent! Le kell hazudnia a csillagot az égről, ha szép szóval nem sikerül, elő kell venni a fidszótárt, és abból kell dolgoznia.
A valós tényeket nem lehet lehazudni, nem lehet kellemes nap mint nap mentegetőzni, de megérdemli, mert egy ország szétrombolásában segédkezik.
balos
@percsi: Hát én inkább látnám őket egy lakatlan szigeten ami megközelíthetetlen!Kiváncsi lennék arra,hogy mikor döglene meg az utolsó tömeggyilkosunk!Ahogy szétbaszták az országot azt még a törökök is csak tátott szájjal nézik!
Peller Anikó
"Hadházy Ákos egy egyszemélyes egyház belső konfliktusokkal, egy morális vátesz, egy önmaga által felkent ítész”

Most lett vége az LMP-nek. Lehetett volna más politika, de nem lett. De nem is ez volt a cél.
Dr. Proktor
@Nyírfa: (szeptember 10., 18:35)
Tévedsz!
Nem alias hanem aljas!
Peller Anikó
@Dr. Proktor: HMP :)) Rendben, szabadalmaztassuk.
infinity
A buzi zsidó, akinek Mammon az istene, már csak tudja !!!
Te faszszopó (mert ránézésre köcsög vagy), ha csak ötven, ha csak negyvenöt, ha csak negyven, ha csak harminc, ha csak húsz, ha csak tíz (1Mózes 18, 22-33) annyit tennél te és pártod, mint Hadházy, akkor talán nem itt tartanánk.
De neked jó így... Dől a lé, szopod a faszt, Orbán a dilis fasiszta kancsal kurva anyád barátja... Mi baj lehet?!
kereső
Péter. Ha neked nincsen bajod orbánnal és poltikájával a családod barátjaként, akkor miért is vagy ellenzéki politikus? Akkor miért is nem határolódsz el tőle nyilvánosan és őszintén, és ezzel együtt elmondhatnád azt is, hogy Te nem értesz egyet Édesanyád történelem hamisitásával. Ez nem a családod megtagadása lenne, hanem a te világos álláspontod a hatalmat gyakorlókkal szemben. Ezzel szemben mit csinálsz? Támadod azt/azokat akik felhivják erre a figyelmedet. Légy őszinte Péter, ezt már gyakoroltad néhányszor- de most lenne rá a legnagyobb szükséged, és azoknak is akik az lmp-vel szimpatizálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.