A miniszterelnök felkészült.

Orbán 50 százalék esélyt lát az EU szétesésére

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor Kötcsén elmondott beszéde volt a témahétfő este a HírTV Vezércikk című műsorában – derül ki az ATV szemléjéből. Fricz Tamás politológus, aki maga is hallotta a miniszterelnök beszédét, melyben 15 pontban foglalta össze a terveit, azt mondta a műsorban:

A 15. pont volt ez, a miniszterelnök az utolsó pontban beszélt az Unióról, és azt mondta: úgy kell látnunk a helyzetet, hogy két lehetőség van, az Európai Unió vagy egyben marad, vagy szétesik, vagy szétcsúszik, darabjaira hullik.

A miniszterelnök Fricz szerint ezen a ponton azt hangsúlyozta, „50-50 százalékot” ad az EU szétesésére, vagy túlélésére, ezért mindkettőre fel kell készülni:

Az Európai Unióban »nincs egy közös éthosz, nincs egy közös szellemiség, értékrend. És ebben már benne van annak a lehetősége, hogy nem tudjuk, hová vezet ez az út«.

Orbán kötcsei beszédéről mi is beszámoltunk. Az elhangzottakból annyi már beigazolódott, hogy a Fidesz népszerűsége csökken.

Forrás: ATV.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
jóslásból-jövendömondásból a faxinak már rég fölkopott volna az álla!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rakitics41
Olyan igazságosan látja Viktorunk az EU helyzetét, fifti-fifti!
csipetke
Csak a címre.- van rá esély,amióta orbán módszeresen zülleszti, putyin kedvére.. Bár ebben semmikülönös nincs,mert több politikus is mondta,hogy amihez orbán hozzányúl, az szarrá változik. És tényleg...Ha csak az itthoni oktatást,egészségügyet, vasúti közlekedést,postát nézzük. Meg persze ha az ország állapotát, úgy általában, a béka segge alatt vagyunk már jóideje..Európa szegényháza...
gina
Te fogsz szátesni 1000 darabra te aljas zsiros muzsikus
Juhász István
Egy IGAZI IDŐJÁRÁS jelentéshez hasonló az OV- féle 50- 50 %-os lehetőség taglalása. KB. igy: " 50 % az esélye annak, hogy az ország egész területén ZIVATAR lesz, és 50 % az esélye annak, hogy NEM LESZ ... "
ómió
Még az kéne, hogy elvesszen egy efftársilag nyalandó brüsszeli segg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.