Szentkirályi Alexandra a Hír TV Napindító műsorában beszélt arról, hogy milyen új családtámogatási intézkedések várhatók az év vége felé – írta meg a 24.hu

Szentkirályi Alexandra belengette a csok pluszt

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

 A kormányszóvivő elmondta, hogy azon eszközök, amelyek beváltak és népszerűek voltak a családok körében, megmaradnak, de vannak olyanok is, amelyek frissítésre szorulnak.

Az új támogatási forma célja az, hogy minden vágyott gyermek meg tudjon születni, és ehhez a jelenleginél hatékonyabb intézkedéseket terveznek bevezetni.

A jelenlegi nem falusi csokot kivezetik, és helyette egy hatékonyabb családtámogatási formát hoznak létre, amit Szentkirályi Alexandra "csok pluszként" említett.

A 24.hu megírta, hogy a részleteket még nem hozták nyilvánosságra, de a következő hetekben várhatóan döntés születik az új támogatásról.

Fontos megjegyezni, hogy az átmeneti időszak biztosított lesz, így az év végéig érvényben maradnak a jelenlegi csok szabályai. Az új támogatási rendszer csak azután lép majd életbe.

A budapesti Demográfiai Csúcson, amely csütörtökön kezdődik, további részletek várhatók az új családtámogatási intézkedésekről. Orbán Viktor is beszédet tart majd az eseményen, így valószínűleg több információ is napvilágra kerül majd a "csok plusz" részleteiről.

Forrás: 24.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Esett a népszerűség, gyorsan kellett dobni valamit a népnek. Ja, meg jönnek a választások is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Pp: Elmebetegként azt se érted, amit olvasol, bolsiék szarkupaca!? Kiszöktél az elmeosztályról!?
Eladott Ország
Magyarul a régi CSOK nem volt hatékony, csak közpénzszórás az építési nagykutyáknak, balkézről meg megduplázta az árakat. A 7000 milliárdból, amit elégettek CSOK-néven 10 év alatt 150-180 ezer darab állami bérlakást lehetett volna felépíteni (de akár 200 ezret is) a fiataloknak, fiatal házasoknak. Itt lenne az ideje, Alexandra, hogy teleszüld az országot, 36 évesen még van egy pár jó éved. Neked a milliárdos vén farok kócos hajú férjeddel még anyagi problémáid se lehetnek, Akkor miért nem teszed? - Mondjuk ennek a két debilnek a génjeit jobb nem szaporítani. Az új CSOK plusz "hatékonyabb lesz" Az áremelésben és az ingatlanok megfizethetetlenné válásában mindenképp. Sikerült az építőipari megrendelésket is padlóra vágni, meg mindent!
Sakk Matt
Az ingatlanosok lájkolják, már építik is bele az árakba.
ómió
@Pp: A megéri hülyének lenni-t attól kérdezd, Böszmeánuszlakó bolsi idióta - mondjuk magadtól - aki azt se érti, amit olvas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.