Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ismét talált egy gyanús beruházást, ezúttal a  balatonfüredi Tamás-hegyen. A központi oktatóközpont 116 milliós támogatást kapott, de inkább egy luxusnyaralónak néz ki a politikus szerint a terület. Hadházy szerint az „Okos Oktatóközpontnak“ semmilyen nyoma sincsen az interneten sem, és a helyszínen sem utal felirat oktatóközpontra.

Lehet, hogy a látszat csal, de ez NEM EGY LUXUSNYARALÓ, saját műfüves focipályával, hanem egy „KÖZPONTI OKTATÓKÖZPONT”, ahol egy épületenergetikai szoftver bemutatása, viszonteladói értékesítése és a felhasználók oktatása zajlik. Természetesen erre nagyon megérte 116 MILLIÓ FORINT ADÓFIZETŐI TÁMOGATÁS. Én pedig megint egy érzéki csalódás áldozata lettem, most éppen a pazar panorámájú balatonfüredi Tamás-hegyen

- írja Facebook-posztjában Hadházy Ákos.

Hadházy Ákos újabb leleplezése: Műfüves focipályával ellátott luxusnyaraló épült a központi oktatóközpont helyett a balatonfüredi álomtelken 116 milliós adófizetői támogatásból?

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

A független országgyűlési képviselő, hozzáteszi, hogy az „oktatási központra“ a 116 milliót az Országos Foglalkoztatási Nkft. adta. Az állami cég szerint a telken egy meglevő „gazdasági épületet“ alakítottak át, egy szoftvert és „számítástechnikai infrastruktúrát“ vettek a pénzből.

Erre az álomtelekre bejegyzett, hasonló összegű jelzálog bejegyzés miatt kérdeztem rá. Azt is megkérdeztem, hogyan ellenőrzik, megvalósult-e a projekt. Erre azt a választ adták, hogy számlák alapján. Nincs kétségem afelől, hogy papíron minden meg is valósult, de mivel az „Okos Oktatóközpontnak“ semmilyen nyoma sincsen az interneten, a helyszínen sem utal felirat oktatóközpontra és egyáltalán nem is így néz ki a terület, azt hiszem, jobb lett volna éberebben ellenőrizni őket. Például a legelején megnézhették volna, hogy milyen “gazdasági épületet” alakítanak oktatási központtá az exkluzív füredi utca végén.

Persze ettől nem kellett félnie az elkövetőknek, hiszen igen jó kapcsolatai vannak. Gulyás-Kovács Gergely több Orbán-kormány mellett is tanácsadóként dolgozott, horribilis állami megrendeléseket leakasztó cégeket vezetett, Tusványoson pedig támogatóként és szereplőként is fellépett. A jelek szerint humora is van: a 116 milliós támogatást az Okos Épület Tudásközpont kapta, de annak tulajdonosa az INTEGRITÁS HUNGÁRIA Zrt. (amit kb úgy fordíthatunk, hogy Becsületesség Magyarország:)

- zárja Hadházy a posztját.

A telekről képeket Hadházy alábbi Facebook-bejegyzésében láthat:

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Elképesztő.
És le a kalappal Hadházy munkája és kitartása előtt.
Az más kérdés, hogy hogyan tovább, de ezeket jegyezni kell. Ha még fér valahova...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Elképesztő.
És le a kalappal Hadházy munkája és kitartása előtt.
Az más kérdés, hogy hogyan tovább, de ezeket jegyezni kell. Ha még fér valahova...
Aki Én
@KicsiTehen de nagyon buta: Nem érzed úgy, hogy ha már cáfolni nem tudod, nem is lehet, akkor legalább kussolnod kéne?
Ezzel a sok semmitmondó butasággal, ellenérvek, tények hiányával csak igazoljátok Hadházyt.
Namely
@Aki Én: "Ezzel a sok semmitmondó butasággal, ellenérvek, tények hiányával csak igazoljátok Hadházyt. "
Na, akkor mutasd be, hogy neked mennyi bizonyítékod van Hadházy mellett? :)
Ja, semennyi. :D

Cikkhez: Hadházy ismét kirándult egyet, ismét posztolt egyet a semmiről. De legalább az ostoba rajongói, akik nem látják, hogy semmi hasznosat nem csinál, szeretik ezért :)
namihami
@KisTehen: 10.35: Udvariasan kérdezem, hogy számodra az a sz@r, hogy nyilvánosságra hoz/hat/ja? Hogy napról napra buknak ki a százmilliós-milliárdos ""szarok"" ? Téged nem az zavar, neked nem a haveroknak átjátszott milliárdok, hanem az ezekkel feltáróval van bajod?!?!
Persze, a libsi/bolsi/komcsi/sorosista/brüsszelita/stbista vonal is lopott, de...ez benneteket is feljogosít ugyanerre? (bocs, gyurcsányista/gyurcsánynéista---majdnem elfelejtettem) Sőt, a volumen sokszorosára! Hiszen azt igértétek, hogy majd ti...és a kezét vágjátok le! Nem hallom a félkezűek jajgatását. Jaj, bocs, egy félkezűt mára már fizettek, ez tény!
Thorba
@KisTehen: Lya, lya! Így kérődzik egy kis ökör.
nyuggerpasi
Hadházy gürizik,a többi kb.200 ellenzéki pártocska pedig úgy csinál,mintha nem érdekelné őket Magyarország és népének kifosztása. Mi van itt kérem?
kereső
amikor még volt közmédia, és ujságirás!!!
"tizennyolc évvel azelőtt a Medgyessy-kormány szintén kihelyezett ülésen 734 ezer forintot ebédelt el Söjtörön. Az akkoriban megjelenő hírek olyan reakciót váltottak ki a Medgyessy-kormány köreiből, ami manapság elképzelhetetlen: bocsánatot kértek. Pulay Gyula, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára ezt a közleményt adta ki: „Személyesen szeretném megkövetni a söjtöri ünnepi rendezvény meghívottjait, hogy a díszebéd, amellyel a kormány a község és a megye vezetőit szerette volna megtisztelni, részben a saját hibámból is, a kormány által a gondosságról és takarékosságról vallott felfogással ellentétesen, jogos kritikák tárgyává válhatott.”
Máig kérdéses, a söjtöri mandulás angolnából hogyan lesz hetekig, hónapokig tartó botrány (ne feledjük: akkor még nem történt meg a köztévé fideszes okkupációja), és miért lép át a közvélemény könnyedén a 31 milliós Fidesz-vircsafton, viszont ennek töredékéből kovácsol politikai tőkét a jobboldal. Amíg ezt nem érti meg az ellenzék, addig mitől változna itt bármi is?"

Miért lép át a közvélemény ezeken a száz+milliós vircsaftokon, a lopáson??? Ez a nagy kérdés???
Aki Én
@Namely: Figyelj már te agyalágyult! Nem nekem kell bemutatni, megteszi Hadházy.
Ja, hogy te ezt nem érted, ehhez is buta vagy? Neked ez még kérdés 2023-ban?
Nem a semmiről posztolt, most sem a semmiről posztolt. Egyszerűen ijesztően buta vagy, mert még a segítségével sem érted meg mi történik itt.
Ezen a szinten nem látni, nem elismerni a lopásokat, neki állni nyilvánosan tagadni, az olyan mérhetetlen ostobaságra vall, hogy az egész egyszerűen hihetetlen.
Aztán csodálkoztok, hogy az ország túlnyomó többsége seggbuta idiótának tart?
Bizonyítsd be, hogy zöld a fű!
Péter2
@Namely: Itt a bizonyíték - Okos Oktatóközpontnak“ semmilyen nyoma sincsen az interneten, a helyszínen sem utal felirat oktatóközpontra és egyáltalán nem is így néz ki a terület ! Ha ez valakinek nem elég bizonyíték akkor beteg ember , magának is hazudik ! Újabb fideszes disznóság derült ki , nincs nap szinte , hogy vagy korrupció , lopás , sikkasztás nagy vagyoni hátrányt okozó bűncselekmény ne derülne ki !
Aki Én
@Péter2: Hiába, ezt ez a lúzer @Namely: nem érti. Neki 2023-ra még nincs bizonyíték a tolvajlásokra.
jesz
nagyobb összegben fogadnék, hogy sem a DK, sem az MSzP, sem az LMP és más nem fog tüntetést szervezni a bejárat elé...vajon miért nem?...mert szart sem érnek..
Namely
@Péter2: na akkor: én nem láttam a szerződéseket, a papírokat, annyit tudok az esetről, amit Hadházy írt egy posztban, ahol szándékosan úgy fogalmaz, hogy jogilag ne lehessen elővenni azért, hogy hazudott.
Ha neki bizonyítéka lenne, akkor egyértelműen fogalmazna és neveket írna.
Te hiszel neki, magánügy,
A gyerekeim meg a Mikulásban hisznek.

@Horizont: neked is szól a fenti.
Namely
@Horizont: " Nem találod érdekesnek, hogy még senki nem perelte be??"
Amit csinál, igen hasznos a hatalom számára, ugyanis az ellenzéket égeti és azokat, akik nem Fidesz fanok, de jobb híján rájuk szavaztak, olyan messzire űzi attól, hogy az ellenzékre szavazzanak, amilyen messze csak lehet.
Egy bohóc, akinek örültök, de igazából sírnotok kellene miatta. Szánalmas, semmihaszna, sőt ártalmas. Mint Jakab, MZP, kúrcsány, stb.
jesz
most mondta Vona, hogy ő(k)megmutatják hogy kell nagyot politizálni...akkor itt a helye...jó idő van lehet tüntetni.

(nem fog)
Aki Én
@Namely: ...mert nem a tolvajkormány az ártalmas, igaz húgyagyú lúzer?
Hogy te milyen ijesztően buta vagy. A nagy pofáddal meg magadat is félrevezeted.
Azt kihagytad, hogy ,,tegyen feljelentést".
Na, azzal tudtok még igen hülye képet festeni magatokról. DÉ :)
Jesszus baszod, te tényleg nem érted mi történik .
Aki Én
@Horizont: Ez az agyhalott @Namely: csak azt nem vonja kétségbe, amit a kedvenceitől hall. Azt sosem vonja kétségbe.
Sajnos egyre valószínűbb, hogy ez nem megjátsza, ez tényleg nem érti mi történik körülötte.
Kovács Máté
basod a kozpénz magan vagyonna alakulása
mocsok rohadt ner basod
Namely
@Aki Én: "mert nem a tolvajkormány az ártalmas, igaz húgyagyú lúzer?"
nem írtam, hogy az nem ártalmas, de itt konkrétan Hadházy-ról van szó, kéretik nem átmutogatni a másik oldalra. Mellébeszélsz, mint mindig :D
És, ahogy mindig, azt hiszed, hogy a személyeskedéssel pótolhatod az érveket. Nem. Nálam nem. :D
" Hogy te milyen ijesztően buta vagy. A nagy pofáddal meg magadat is félrevezeted."
Megint személyeskedés, érvek nélkül. Erre futja nálad.
"Azt kihagytad, hogy ,,tegyen feljelentést"."
És még sok mindent, de rátapintottál a lényegre :D magad is tudod hogy ha bizonyíték van, akkor feljelentést kellene tenni. De az nem hoz like-ot, és fárasztóbb, mint egy poszt.
"Na, azzal tudtok még igen hülye képet festeni magatokról. DÉ :)
Jesszus baszod, te tényleg nem érted mi történik . "
Újabb személyeskedés, érvek nélkül.
Ahogy nálad mindig.
Ezért nem olvasom el a válaszaidat, csak cca 3 havonta.
Úgyis mindig ugyanazt írod. Talán ha elvégzed az általános iskolát...
Aki Én
@Namely: Azért van abban valami pofátlanság, mikor te emlegetsz személyeskedést.
érvek nélkül??? De hát te magad járatod le magad érvek nélkül, pusztán tagadva a napnál is világosabb tényeket.
És igen, személyesen te vagy buta lúzer? Ezt, hogy lehet személyeskedés nélkül kimondani ? Dé :)
Igen, érvek hiányában ez szokott visszatérni :)
Persze a húgyagyúak szerint az az ártalmas, aki a korrupciót leleplezi.
A kormány tolvajlásáról van szó, és te képes vagy azt mondani, hogy ,,kéretik nem átmutogatni a másik oldalra"???

Jesszusom, hogy te mekkora balfasz vagy. Látod, már itt elakadsz :)
DDDDÉÉÉÉÉ...
NKF
Az egész ellenzék 12 párt (lehet,hogy közben még szaporodnak) de mindegyik szart sem ér!
Igaz a Fidesz sem szeplőtelen szüzek gyülekezete de az egész ellenzék=00
ómió
Na, majd Hullaházy efftárs ezt is meghazudja nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.