Nógrádi György nem VOLT ügynök, hanem jelenleg is az – állítja Youtube-videójában Ungváry Krisztián történész, az MTA doktora.

"Nógrádi György kinek az ügynöke?" Nyílt hazudozással vádolja a "Tanár urat" az MTA doktora
Fotó: Youtube/Ungváry Krisztián

Ungváry először a "Tanár úr" vélt vagy valós ügynökmúltját igyekszik dokumentumokkal alátámasztani, majd számos ellentmondásra, szerinte hazugságra mutat rá Nógrádi életútjából (kitalált pozíciók, csúsztatások stb.). Példákkal illusztrálja azt is, hogy Nógrádi György az előző és a mostani rendszer haszonélvezője.

Ami talán fontosabb, hogy az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban Ungváry szerint milyen csúsztatásokkal operál Nógrádi. A történész úgy véli, a magát biztonságpolitikai szakértnőnek nevező figura álhíreket terjeszt, és – bár a húzósabb sztorikat lepasszolja a nála is nagyobb "futóbolond" Georg Spöttlének – segíti az orosz dezinformációs hadjáratot.

Példaként említi Ungváry az állítólagos ukrajnai "biolaborokat", vagy Nógrádinak azt a szerinte légből kapott állítását, hogy a nyugati fegyverszállítmányok és pénzek 30 százalékát az ukránok ellopják. Az ezt igazoló állítólagos Pentagon-irat ugyanis mindeddig nem került elő.

Ungváry Krisztián videójában nyílt hazudozással és ügynöki tevékenységgel vádolja a biztonságpolitikai szakértőt, és a végén felteszi a költői kérdést: "kinek az ügynöke ma Nógrádi György?"

Forrás: Youtube

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Múltkor egy vitaműsorban Nógrádi megint ismételgette a sablon dumát, hogy ő mennyit nézi a német tévé csatornákon a híreket. Ekkor szúrta oda neki az egyik valódi szakértő:
- Gyuri bácsi! Nem a tévét kellene nézni, hanem a hivatalos jelentéseket olvasgatni.

Hát én felnevettem ahogy helyre lett téve a kis hobbiszakértő :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Mintha nem lett volna 1849, 1956, a 40 éves szovjet megszállás, mintha minden el lenne felejtve, csak azért, mert Orbán érdekei így kívánják. Mindezt évi 100 milliárdért a mi pénzünkből a közmédiában. Hányinger ez az egész, egy szemernyivel sem jobbak ezek az emberek Putyinnál, mert ha tehetnék, ők is ugyanúgy embereket veretnének és öletnének, mint az orosz főtitkár. Nem úszhatják meg a börtönt. A kinyalható szaros seggért reszkető, a saját anyjukat 2 fillérért megb@szó, szervilis gerinctelen férgek gyülekezete. Nógrádi egy kib@szott szélhámos, parazita patkánysemmi más. És ahogy az lenni szokott, remekül megél belőle. Csak az átlagos szélhámos legalább megdolgozik a zsákmányért, ezt meg közpénzen tartjuk, hogy minket nézzen hülyének. Hányinger, hogy az a jobboldal, amelyik elvileg '56 örökösének tartja magát, ennyire az agresszor oroszok pártját fogja.
qunta
@Eladott Ország: @Eladott Ország: és akkor a több száz éves labanc uralkodásról mi a véleményed ? a hányinger engem pl tőled keringet meg attól, hogy összemossátok a bolsevikot + az oroszt
Shikari
Az MTA egy, az idegen szívű magyargyűlölő minoritás által megszállt terület! Műveltnek kiáltják ki magukat, közben a globalista politika feltétlen, néha primitív kiszolgálói!
ittott
@Shikari: Magyar Tudományos Akadémia. magas neked ennek megértése. a tudomány egyetemes. a hülyeség magán jellegű. de Te barom is vagy.
Néro2
Mint Nagy Orr Bántól Kövérig a teljes kollégiumi gárda.
Az összes volt komcsi.
Shikari
@ittott: A tudomány egyetemleges, ha tudósok művelik, nem egy belterjes, magát tudósnak hazudó minoritás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.