Nógrádi György nem VOLT ügynök, hanem jelenleg is az – állítja Youtube-videójában Ungváry Krisztián történész, az MTA doktora.

"Nógrádi György kinek az ügynöke?" Nyílt hazudozással vádolja a "Tanár urat" az MTA doktora
Fotó: Youtube/Ungváry Krisztián

Ungváry először a "Tanár úr" vélt vagy valós ügynökmúltját igyekszik dokumentumokkal alátámasztani, majd számos ellentmondásra, szerinte hazugságra mutat rá Nógrádi életútjából (kitalált pozíciók, csúsztatások stb.). Példákkal illusztrálja azt is, hogy Nógrádi György az előző és a mostani rendszer haszonélvezője.

Ami talán fontosabb, hogy az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban Ungváry szerint milyen csúsztatásokkal operál Nógrádi. A történész úgy véli, a magát biztonságpolitikai szakértnőnek nevező figura álhíreket terjeszt, és – bár a húzósabb sztorikat lepasszolja a nála is nagyobb "futóbolond" Georg Spöttlének – segíti az orosz dezinformációs hadjáratot.

Példaként említi Ungváry az állítólagos ukrajnai "biolaborokat", vagy Nógrádinak azt a szerinte légből kapott állítását, hogy a nyugati fegyverszállítmányok és pénzek 30 százalékát az ukránok ellopják. Az ezt igazoló állítólagos Pentagon-irat ugyanis mindeddig nem került elő.

Ungváry Krisztián videójában nyílt hazudozással és ügynöki tevékenységgel vádolja a biztonságpolitikai szakértőt, és a végén felteszi a költői kérdést: "kinek az ügynöke ma Nógrádi György?"

Forrás: Youtube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Múltkor egy vitaműsorban Nógrádi megint ismételgette a sablon dumát, hogy ő mennyit nézi a német tévé csatornákon a híreket. Ekkor szúrta oda neki az egyik valódi szakértő:
- Gyuri bácsi! Nem a tévét kellene nézni, hanem a hivatalos jelentéseket olvasgatni.

Hát én felnevettem ahogy helyre lett téve a kis hobbiszakértő :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Múltkor egy vitaműsorban Nógrádi megint ismételgette a sablon dumát, hogy ő mennyit nézi a német tévé csatornákon a híreket. Ekkor szúrta oda neki az egyik valódi szakértő:
- Gyuri bácsi! Nem a tévét kellene nézni, hanem a hivatalos jelentéseket olvasgatni.

Hát én felnevettem ahogy helyre lett téve a kis hobbiszakértő :D
izéke
@human: pont egy nemlétező ország hazudozó tévéjéből szerez infókat? Miért nem az orosz tévét nézi? Mint a többi sötét barom,a ruszkikat és a keleti " demokráciákat " élteti de a haldokló Nyugatot lesi és ha menekülnie kell majd,nem kérdés merre húzná el a belét. Remélem addigra felkerül a kiutasítandó személyek listájára a hasonszőrű társaival együtt és sehová nem fogják beengedni még menekültként sem!
jesz
kedves Nógrádi úr! Ungváry sem akárki...ezekre a vádakra mi a válasza?(ami hihetőnek látszik legalább)
Szóval most úgy néz ki, hogy szar van a palacsintában...?
Dr. Proktor
Nógrádi a pénz ügynöke...
Hogy aztán azt a pénzt ki és honnan folyósítja - az a jó kérdés!
Péter2
Szép kis firma , igazi nemzethy , jó politikai oldalon van, ott van ezeknek a férgeknek a gyűjtőhelyük van ott több is !
Dr. Proktor
@Péter2: Melyik nemzeté? A magyaré vagy a ruszkié?
Aki Én
Totál jogos. Nógrádi mindig is egy hiteltelen hazudozó volt.
Yeromos
Nógrádi nem szakértő, egy komcsi propagandista, fidesz bérenc, mindíg a regnáló hatalomnak nyal.
jáger laszló
Nógrádi nem hiszem,hogy ügynök lenne!
Nincs rá semmiféke bizonyíték!!
Csak kilóg a sorból,nem tudják őt hová besorolni!!!
csak ennyi
barátilag J.L.
qunta
@Yeromos: @sgl: m73 stb
ha nógrádi gátlástalan hazudozó, akkor ti mik vagytok ?
szép új világ
Nógrádi legnagyobb hazugsága, mikor szakértőnek nevezi magát.
kereső
Kinek???-kinek???Annak, amelyiknek orbán és a magyar kormány+parlament. Putyinnak.
NKF
Nem értem ? Mi a baj Nógrádival? Több esze van mint a történésznek! Szerintem.
qunta
@sgl: pl a gyurcsányi már a válság előtt csődközeli helyzetbe jutta az országot stb. most sajna ninc idő de később írok jópár tényt a hozzád hasonló bolsi libernyák férgekről
qunta
@Őrnagy: ilyen értelemben te is undorító szélhámos vagy sokatokkal 1etemben
Peller Anikó
A viktoré. Kb 1 éve volt egy éles irányváltása neki. A viktor megvette ahogy szokta, pénzzel, fenyegetéssel. Azóta ilyengeci.
Csizmás Kond
...hogy ki hazudik arról kár vitatkozni...mert mindenki aki nem résztvevőként tudósít valamiről, hanem csak úgy mint szakértő vagy történész vagy bennfentes...
Eladott Ország
Mintha nem lett volna 1849, 1956, a 40 éves szovjet megszállás, mintha minden el lenne felejtve, csak azért, mert Orbán érdekei így kívánják. Mindezt évi 100 milliárdért a mi pénzünkből a közmédiában. Hányinger ez az egész, egy szemernyivel sem jobbak ezek az emberek Putyinnál, mert ha tehetnék, ők is ugyanúgy embereket veretnének és öletnének, mint az orosz főtitkár. Nem úszhatják meg a börtönt. A kinyalható szaros seggért reszkető, a saját anyjukat 2 fillérért megb@szó, szervilis gerinctelen férgek gyülekezete. Nógrádi egy kib@szott szélhámos, parazita patkánysemmi más. És ahogy az lenni szokott, remekül megél belőle. Csak az átlagos szélhámos legalább megdolgozik a zsákmányért, ezt meg közpénzen tartjuk, hogy minket nézzen hülyének. Hányinger, hogy az a jobboldal, amelyik elvileg '56 örökösének tartja magát, ennyire az agresszor oroszok pártját fogja.
qunta
@Eladott Ország: @Eladott Ország: és akkor a több száz éves labanc uralkodásról mi a véleményed ? a hányinger engem pl tőled keringet meg attól, hogy összemossátok a bolsevikot + az oroszt
ittott
@Shikari: Magyar Tudományos Akadémia. magas neked ennek megértése. a tudomány egyetemes. a hülyeség magán jellegű. de Te barom is vagy.
Néro2
Mint Nagy Orr Bántól Kövérig a teljes kollégiumi gárda.
Az összes volt komcsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.