"Elkezdődött az óvoda... de számomra már nem. Sajnos legyőzött a rendszer, megtörtek, én feladtam, és köszönöm szépen, de kiszálltam a ma itthon zajló pedagógiai rendszerből" - Júlia története ugyan korábbi, de sajnos egyre aktuálisabb.

Forrás: koloknet.hu
Feltöltő: nagyildiko1974
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Shikari: Örülj a mának mert holnap rosszabb lesz.
Ezt intézte a dagadt az imádott vezéred.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Horizont: Hát nem mondom..(!)... Van türelmed ehhez a félkegyelmű @Shikari: - hoz...4-5- ször elmondani neki valamit... kb. Mint egy jó anya a hülye gyerekének...
lampa laz
@Shikari: (11:40)
"És mindent, amit a kommunista horda tönkre tett, majd egy csapásra megváltozik? Te se gondoltad komolyan!"
Amit a fidesz kommunista horda 13 év alatt tönkre tett, így helyes. A határontúli kölkök oktatását viszont magas szintre emelték az itthoni gyerekek rovására, mert tőlük vették el a pénzt.
59-ben kezdtem iskolába járni és szakképzett pedagógusok tanítottak. Ne a múltba keresgélj, hanem a jövőre figyelj.
verőce21
Aki bírja az végigcsinálja,
Csak az jöjjön...!"
simmering73
@Horizont: Te amúgy pszichiáter vagy? Mert ekkora türelmet tanusítani egy köztudottan elmebeteg mihazánkoshoz, nem semmi. Le a kalappal előtted. Arra meg kényszerzubbonyt.
lampa laz
@Őrnagy: te kőbunkó, mielőtt megszólalnál rakd sebességbe az agyad. Nem szóltam hozzád, így ne is érezd megsértve magad.
Csizmás Kond
Mindenkinek az a nehéz amit csinál, viszontamit csinál azért ne a rendszert hibáztassa senki hanem önmagát, hogy ezt kell csinálja...mert csinálhatna mást is, ahol nincs semmi gond, semmi aláíratnivaló, csakhát neki ez jutott...tehát ez van ezt kell szeretni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.