A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője a dollárbaloldal, a Soros-hálózat és az európai baloldali liberális elit gyűlöletworkshopjaként értékelte szerdai sajtótájékoztatóján a Budapest Fórum 2023 konferenciát, amelyet a Political Capital, a CEU Demokrácia Intézet és a Fővárosi Önkormányzat rendez a fővárosban.

Deutsch Tamás teljesen kiborult: Gyűlöletworkshopot tart a dollárbaloldal és a Soros-hálózat

Deutsch Tamás újságíróknak azt mondta: a szerdán kezdődött kétnapos konferencia valójában "a politikai szponzorok és a politikai szponzoráltak" találkozója, ahol azok fogalmaznak meg a "gyűlölet hangján mindenféle durvaságokat" a szuverenista magyarokkal és lengyelekkel kapcsolatban, akik az elmúlt években Magyarországra "gurítottak" legkevesebb 3 milliárd forintnyi dollárt annak érdekében, hogy számukra kedvező politikai változást érjenek el.

Úgy fogalmazott: a "gyűlöletworkshopon teljes létszámban felsorakoznak a szponzoráltak is", vagyis azok, akiknek a szervezeteihez, kampányához érkezett ezt a forrás. Ide sorolta a "dollárbaloldal politikusait", így Cseh Katalint és Karácsony Gergelyt, és a "dollárbaloldali médiát" is.

Deutsch Tamás – aki a sajtótájékoztatót a konferenciának helyet adó CEU Nádor utcai épülete előtt tartotta – úgy vélte: a tanácskozás helyszíne is szimbolikus, mert a magyar és az európai baloldaltól évek óta azt hallják, hogy a CEU Budapestről "elűzetett".

Arra is felhívta a figyelmet: a konferenciának a "Soros-egyetem" mellett szervezője a Fővárosi Önkormányzat is, amely bár saját elmondása szerint rendkívül súlyos anyagi problémákkal küszködik, érdekes módon erre van pénze.

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője azt pedig "botránynak" nevezte, hogy amikor a "magyar polgárok elsöprő többségének bizalmából megválasztott" kormány tárgyalást kezdeményez az Európai Bizottsággal, akkor az esetek nagy többségében erre nemet mondanak a bizottság tagjai, de amikor a "dollárbaloldali hálózat", a "Soros-hálózat" szervez "gyűlöletworkshopot", akkor személyesen vagy online részt tudnak venni a konferencián.

Hangsúlyozta:

Magyarországon a dollárbaloldal szponzorai között ott szerepelnek az európai uniós intézmények, így az Európai Bizottság is, ahonnan a következő időszakban is milliárdos nagyságrendben érkeznek majd kampánypénzek Magyarországra.

Szerinte ezért ez a konferencia is világossá teszi, hogy a következő hetekben, hónapokban a lehető leghatározottabban fel kell lépni az ellen, hogy külföldi kampánypénzeket magyar politikai szereplőkhöz juttassanak, így vásárolva politikai befolyást.

A Political Capital, a CEU Demokrácia Intézet és a Fővárosi Önkormányzat, idén immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Budapest Fórumot.

Forrás: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezzel a szellemi fogyatékos drogos alkoholistával már nem kellene foglakozni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ajaj...ez a testbeszéd sokatmondó...
Béla333
1./ Ducsnak semmi köze hozzá.
2./ Amikor a maffia ide hívta az USA republikánusait gyűlni, akkor nem volt gond?
3./ Ez az USA bemondó Tucker (vagy hogy is hívják) a maffia meghívására ide jön észt és erkölcsöt osztani és nyalizni egy nagyot a maffia vezérnek, akkor szintén kussolt a Ducs!?

Úgyhogy kuss legyen!
kereső
Ó, hát mennyivel is örömtelibb és nagyszerúbb dolog amikor a világ szélsőjobboldali képviselői élvezik az állampárt vendégszeretetét, és veletek együtt gyalázuzák azt a szövetségi rendszert,. amelynek tagja az ország. Minő felemelő dolog, hogy nácik grasszálhatnak a Lővérekben- megemlékezést tartva. Óh, mily nagyszerú dolog, hogy az állampárt kormánya zérő toleranciát hirdet az antiszemitizmussal szemben, miközben testvér pártja a mihazánk zsidózózik vastagon, és parlamenti képviselője egy kimondottan antiszemita tömeggyilkos fejszobra előtt imádkozik minden nap.
Te, ott te ganyé- te nem tudod, hogy nem x@runk abba a tányérba, amelyből enni kapunk? Mert ti azt teszitek a nap minden percében- az unióval= a másik 26 tagállam, és nem "brüsszel", és mindazokkal az ellenzéki állampolgárokkal akinek atz adóját vigan költitek magatokra.

Magyarország nem szégyenled magad, hogy ilyen senkiháziakat küldesz Európába,.az ország képviseletében???
Giovanni Alba
Most úgy őszintén emberek, mennyi pénzt költ el rogán tonyó propagandára (most itt az általa "vezetett" minisztériumra gondolok), mennyit a Kesma és mennyit az úgynevezett "közszolgálati" MTVA, és ez hogyan aránylik a sokat emlegetett 3, azaz három milliárd forinthoz?
Mennyibe is került nekünk a "Háborúpártiak" plakátkampány?
"Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója május végén, Karácsony megnyilvánulása után be is jelentette, hogy "figyelemfelhívó" kampányt indítanak, hogy az emberek megtudhassák, "milyen veszélyekkel jár a háborúpárti álláspont". A Megafon például a YouTube-on (is) fizetett hirdetésben tolja a felhasználók arcába a háborúpártizást, a kontinens legdrágább videómegosztós reklámjával. Szóval, mára már mindenki megtanulhatta: ellenzékiek = háborúpártiak."
hvg.hu/itthon/20230616_uj_plakat_kampany_kormany_fidesz_ellenzek_haboruparti_Gyurcsany_MarkiZay
És ez csak egy a sok közül.
Néro2
Tompika szíííjáááá fő valamit oszt' megnyugszol.
jáger laszló
1re extrémebb ez a figura!!!
Feltűnési viszketegségben szenved,,mert máshoz nincs tehetséga a nemzetközi jogi szakértőnknek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@KisTehen: Te Böcce... Ez félhülye gyerekgyártó kisiparos ,,Dojcs " képvisel " téged az EU- ban... ? Nincs több kérdésem..
Eladott Ország
Ezzel a szellemi fogyatékos drogos alkoholistával már nem kellene foglakozni!
csak úgy....
@KisTehen: oszt mibe került az alábunkerozott hatvanpúszta ,te ökrök ökre?! :)
ugye te futtában is kibírod nyalni a dr.miniszterelnöködnek ! ?
rakitics41
Tompika mintha nem lenne magánál a képen!Ilyen vigyori képet vágni, hát...?
jáger laszló
Tomi ezen a képen úgy néz ki ,mint aki be lenne lőve!!??
Nem!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Szégyen ez az ember! Ha Brüsszelben ez alapján ítélik meg a magyarokat, akkor még örülhetünk, ha nem köpnek le minket külföldön ezen mocskos szemét bűnözők miatt!
csak úgy....
@Shikari: tibim,ugye a te buksid már nem garanciális! :)
csak úgy....
@KisTehen: te idióta,te mindenkire fölhúzol egy hazúg klisét az ócska tieid védelmére? :)
itt sokan ragaszkodnak még mindíg 0rbánhoz annak ellenére ,hogy átbaxta öket,pedíg 14 éve még másról pofázott a hazúg tolvaj , -persze téged még akkoriban pelenkáztak...,te szellemileg visszamaradott!
csak úgy....
@KisTehen: hiszen te is zsidózol,gyözikézel ha nem figyel rád a fideszes fönökség,te idióta migráncs ! :) náladnál unalmasabb és buább faßt 0rbán lámpásal sem találhatott volna...
Ezodabasz
@csak úgy...: ma, 17:51 Ezek a férgek a hatvanpusztai bunkerből akarják irányítani az országot! Nem olvastad?
Ezért építették ezt a mindennel felszerelt túlélő patkánybunkert!
Ezodabasz
Tompika semmihez sem ért. Viktorka rakosgatja ide oda...Barátság vagy függőség? Sosem fogjuk megtudni.
lehet hogy Tompika tud valamit Viktorkáról és ezért ilyen erős a kötelék?:)))
csak úgy....
@Ezodabasz: 22:26 vajon ki lesz 0rbán bunkeres braun évája a sok fifis buzzancs közül? ;)
Ezodabasz
@Shikari: Tényleg? A fideSS féle befolyásolás közpénzből nem törvénysértő??? Médiahatalom, plakátolás stb.
Jaaa nem mert azt a törvényt ők írták...
Ezodabasz
@Shikari: ma, 06:37 Hát pont ez a baj te nyomorék! Közpénzből támogatják magukat!
gina
Ez már megint ivott és kábitózott, ezek a beteg és hazug cigányok, ezek miatt áll az ország a szakadék szélén

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.