Arra számítanak az értesülések szerint, hogy Orbán Viktor áldozatnak állítja majd be magát.

Orbánék izgulhatnak: Korrupt magyarokat szankcionálna az Egyesült Államok, állítólag a politikai elithez kötődnek az érintettek

Orbán Viktor Georgiában. Illusztráció: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher 

Arról tájékoztatta néhány európai szövetségesét az Egyesült Államok, hogy szankciókat fognak kivetni magyar magánszemélyekre

– írja a VSquare értesüléseit idézve a Telex. Hozzáteszik, az értesülések szerint

A lista még nem teljes, és arról sem döntöttek, hogy a szankciók mikor lépnek életbe.

Az Egyesült Államok korrupciós ügyekben való részvétel miatt szankcionálja majd ezeket a magyarokat, akik valószínűleg a politikai elithez kötődnek. A Biden-kormány azzal számol, hogy Orbán Viktor a szankciók hallatán mártírnak fogja beállítani magát.

Forrás: Telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Ez a zsiros disznó olyan pofátlan hogy csak röhög ezen,ez a pasi rosszabb mint száz poloska...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Ez a zsiros disznó olyan pofátlan hogy csak röhög ezen,ez a pasi rosszabb mint száz poloska...
Clavigo
Van kikből válogatniuk...Legszebb az lenne,,ha ezt a Falhuggyozót tiltanák ki onnan .
izéke
Jaj ugy izgulok,kik lesznek a listán...gondolom nem Iványi Gábor,sem a pedagógusok. Matolcsi fattya még elveszítené a kis luxuskecóját...a fél neres bandának van befektetése,lakása a gyűlölt Nyugaton és az USA-ban...számlákat befagyasztani,beutazási tilalom,hajrá Amerika!
izéke
@Clavigo: magánemberként ki lehetne tiltani,de mint államfő mehet bárhová HA meghívják. Lásd Fidel Castro pl ezidáig az egyetlen a történelemben aki hivatalosan fegyverrel az oldalán szólalhatott fel az ENSZ gyűlésén.
Péter2
"Orbán Viktor a szankciók hallatán mártírnak fogja beállítani magát " mivel nárcisztikus személy meg is teszi , mivel mentálisan beteg ember , " De hiába tudják mennyire korrupt orbán és a fodesz nemrég itt közölt felmérés szerint az ország " A lap szerint különösen érdekes, hogy még a magukat Fidesz-szavazónak tartók 22%-a is ezt mondta – ellenzéki oldalon szinte teljesen egységes, 96%-os ennek a véleménynek a támogatottsága, a párt nélkülieknél 81%-os. " propeller.hu/itthon/3963731-gigantikus-gyomrost-kapott-orban-mar-fideszesek-is-korruptnak
izéke
@Péter2: vagy mert személyében is érintett lesz,esetleg valamelyik családtag,rokon által,vagy megint minden magyar helyett ő viseli el a népe fájdalmát " ártatlanul " :)))))))))
izéke
@Péter2: azért kíváncsi lennék az ellenzéki szavazók közül annak a 4%-nak a véleményére,szerintük miért nem korrupt orbán és a rendszere? És ha ő nem az,akkor ki az???
simmering73
@Shikari: Birkózószar volt a reggeli nálatok?
Béla333
A hülyemagyar maffiahívek a hírt olvasván már hegyezik a ceruzájukat: ők meg hadat fognak üzenni cserébe az USA-nak...
Oszt annyi...!!!
Aki Én
@Shikari: mit össze toporzékolsz, te nevetséges senki.
Qrvára tetszik :)
rakitics41
Hát eddig is úgy csinált mintha mindig ő lett volna az áldozat, közben meg ő támadott mindenki!
jáger laszló
Az amcsik korrupt magyarokat találtak akiket orbánék,polték eddig nem észleklek
Kíváncsian várjuk az urak + nevezését!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
@Shikari: Mire vártok , megmondom , nem meritek , ugyanis az usától nagy mértékben függötök , főleg gazdaságilag , és politikailag is , de az usa a magyar kormánytól ,országtól nem függ a legkisebb mértékben sem !
Yoda69
Be kell fagyasztani orbanek es a NER lovagok nemzetkozi szamlait, es nem engedni oket utazni az Unioban vagy az USAba. A ruszkikhoz vagy kinaba mehetnek.
justhpeter
Helló Röfi ! Már Amerika is üldözi szegény kolostormalackánkat ? Szerintem ideje elővennünk a stelázsiból az "elrettentő erőnket", hogy Amerika kétszer is meggondolja mikor akar bennünket ijesztegetni.
Peller Anikó
"A lista még nem teljes"

Hogyhogy? Nem ismert, hogy kik alkotják a fideszszart?
jáger laszló
Az USA !állapította,hogy a magyarok többsége nem korrupt csak a kisebbik hányada
csak ennyi
barátilag
J.L.
nezelodo
Nem is értem hogy gondolhatnak ilyen csúnyákat a mi tisztakezű, mélyen vallásos vezetőnkről és az elvbarátairól a yenkik?! Ja mert üldözi a másságot a pedofiliát, hiszen ilyesmi sem otthon, sem a pártjában nem fordul elő! Ráadásul nem tisztelik Európa legnagyobb, saját maga által fölkent vezetőjét, és hogy feltételezhetik róla hogy szervezetten korrupt a kormánya, és az egyszemélyben vezetett pártja?! Jobb lenne, ha a vezérünk meghívná őket a Karmelitába és Hatvanpusztára és láthatnák milyen visszafogottan szerényen él, és nem herdálja a rábízott javakat.
izéke
@sgl: én is ott voltam,mindent láttam ;)
Dr. Proktor
@Shikari: Ők megdolgoznak érte, ti csak lopjátok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.