A magyarországi korrupció volt a Medián reprezentatív közvélemény-kutatásának fókuszában, aminek a HVG-ben jelentek meg az eredményei.

Gigantikus gyomrost kapott Orbán: Már a fideszesek is korruptnak nevezik őt, és a családját

A telex szemléje szerint a kutatás szerint az emberek a korrupciót az ország egyik legégetőbb problémájának tartják, nagyjából egy kategóriában az inflációval, a szegénységgel és az oktatás helyzetével.

Ezek a területek mind látványosan megelőzték a kormányzati narratívában minden baj ősforrásaként kommunikált migrációt.

Nagyon erősen ráégett a kormányra a korrupció:

a reprezentatív minta 68%-a gondolja úgy, hogy az ország vezetésére nagy, vagy nagyon nagy mértékben jellemzők a pénzügyi visszaélések.

A lap szerint különösen érdekes, hogy még a magukat Fidesz-szavazónak tartók 22%-a is ezt mondta – ellenzéki oldalon szinte teljesen egységes, 96%-os ennek a véleménynek a támogatottsága, a párt nélkülieknél 81%-os.

Amikor konkrét neveket kellett említeni korrupt, nem tiszta eszközökkel meggazdagodott politikusokra és közszereplőkre a leggyakrabban elhangzó név Mészáros Lőrincé volt, majd az Orbán-családé.

Forrás: Telex, HVG

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Erre mondják , hogy a fejétől bűzlik a hal , nem csak az orbán família korrupt , hanem az egész fideszt és köreiket rendszerszintű korrupció szövi át !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szevasztok
Mega-giga-tera-petasztikus gyomrosok , folyamatosan.
Aki Én
@KisTehen: Valamit félreértettél balfasz. Ez azokról a fideszesekről szól, akikben még pislákol az értelem lángja. Az totál esélytelen, hogy te ezt egértsd. Nem gondolom, hogy te troll vagy. Azt gondolom, hogy te tényleg sík idióta vagy.
Sámannus
Az a faszfej közmédia még mindig a farpofájába szorult és mindig ajnározza az ellenzéket pedig porig alázza .azé nem változik az ellenzékiek tábora. Állítólag nem krormányképesek, pedig ilyen kormánnyal sezmben bárki sőt még akárki is kormányképesebb!
balos
@Sámannus: Sajnos nem így lesz,amíg 1 turulbaszó fideSSes kultúrhát terjesztő csicska is lesz!
simmering73
Akkor a pártnélküliek felemelhetik a seggüket a következő választásra és még a Parlamentbe se kerül be ez a maffiózó banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.