Iványi Gáborék dupla takarót és kabátot adnak a kórházban fekvő emberekre, de áram és gáz nélkül nem tudják elkészíteni a rászorulóknak szánt napi 1000 adag ételt, és az óvoda sem tud tovább működni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
a szemét kurva anyátokat!!! de az ingyenélő erdélyieknek ukránoknak és a vajdaságiaknak bezzeg százmilliókat osztogattok!!! nem is beszélve a hazai nyalonc bunkóknak celebeknek adott milliókrol!!!ROHADJATOK MEG A BŐRÖTÖKBE!!!
Nessy
Ez a szociálisan érzékeny, keresztény, kormányunk! ,Dúró Dórika! Nem egy fotósorozattól ,kellene óvni a gyerekeket, hanem ha hátrányos helyzetűek, problémások, a kutya sem törődik velük a továbbiakban! Vagy ez a probléma nem olyan látványos, mint a homofób propaganda duma? A hajléktalanok, rokkantak, nagyon szegények ellátása, segítése nem állami feladat! Őrájuk majd, aki táplálja az ég madarait, ruházza a mezők liliomait,gondot visel! Ha nem, akkor így jártak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.