Folytatódik a Momentum gazdasági kampánya, amelynek első állomása egy plakátkampány volt. Most aláírásgyűjtéssel és egy országot járó plakátautóval folytatódik.

Hangosbemondóból bömböltették Orbán háza előtt a miniszterelnök "hazugságait"
Fotó: Facebook/Bedő Dávid

A plakátautó első állomása Felcsút volt, ahonnan Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese videóban jelentkezett be.

"Az infláció még mindig háromszor akkora, mint az eurózóna országaiban, a magyarok hónapról hónapra egyre kevesebbet tudnak vásárolni a fizetésükből. Sokan nem is tudják még Magyarországon, hogy ezt a válságot a Fidesz okozta és a Fidesz mélyítette el a teljesen elhibázott válságkezelő intézkedéseivel"

– kezdte bejelentkezését a Momentum politikusa, aki utána elmondta, hogy szerintük a megszorítások kormánya van jelenleg hatalmon, hiszen a választások óta 20-szor emelt adót a Fidesz és 50 megszorító intézkedést vezettek be.

Bedő Dávid a videó végén elmondta: "Ezért az országos plakátkampányunk után plakátautót is indítunk, amit országszerte több mint száz településre készülünk elvinni. Elegük van abból, hogy minden egyre drágább és drágább. Fejezzék be a megszorításokat! Helyette hozzák haza az EU-s pénzeket, és fejezzék be az értelmetlen pénzszórást!"

A plakátautóból Orbán hazugságai zengtek arról, hogy Magyarországon nem lesznek megszorítások.

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@vacsi: Mert amikor a közösből lopnak súlyos milliárdokat, az nem hat ki a te családodra is? Ez komoly???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Maccska: Mindig elfelejted, hogy a nem orbánisták háromszor annyian vannak ebben az országban, mint ti.
Peller Anikó
@Horizont: Ez sajnos nem így van. Ha pártot alapítana akkor 100 év múlva nyerhetne választást miután a bán már előzőleg eltakarodott. Mzp is így gondolta, hogy ő egyedül képes lesz rendszert váltani és lett belőle egy nagy nulla eredmény.

Na persze ezis a balfaszkodás eredménye lett, mert a bán hülyét csinált belőle és a gyurcsányból az előválasztási baromsággal.
Ezodabasz
@Peller Anikó: ma, 15:03 Bánnak az előválasztással nem volt semmi dolga...Kért mégegy kávét talán?
Ezek a balfaszok saját magukból csináltak hülyét! Milyen összefogás az ahol az "összefogók" rivalizálnak egymással a hatalomért? Valódi összefogással talán meg lehetett volna oldani, de így? Szánalmas.
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 22:24 Te nem tudod még ezt sem? A hölye majdnem olyan mit Te! Nem tökhülye, csak félhülye és talán még fejleszthető. Te mint tökkelütött észrevehetnéd, hogy az ö és az ü egymás mellett van...jaaa neked arab a billenytyűzeted.
Ezodabasz
@Pegero: Naaa necsi:)) A képernyődön amit látsz, az van odaírva...Neked köll felismerni te hölye!
Megrovás sírás.
szegfue
@vacsi: tegnap 8:46 Gyakorlatilag O.V-t is kizárólag a családja érdekli... csak azzal a különbséggel, hogy neki van hatalma, igy pénze is, tehát osztogathatja. Nem akarom elhinni, hogy Te, aki felnevelted a gyerekeidet, aki anya, nagymama vagy, azt az embert ne érdekelje, ha egy másik embernek, családnak csak szükösen jut mindenre... komolyan nem sajnálod, nem is segited őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.