Folytatódik a Momentum gazdasági kampánya, amelynek első állomása egy plakátkampány volt. Most aláírásgyűjtéssel és egy országot járó plakátautóval folytatódik.

Hangosbemondóból bömböltették Orbán háza előtt a miniszterelnök "hazugságait"
Fotó: Facebook/Bedő Dávid

A plakátautó első állomása Felcsút volt, ahonnan Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese videóban jelentkezett be.

"Az infláció még mindig háromszor akkora, mint az eurózóna országaiban, a magyarok hónapról hónapra egyre kevesebbet tudnak vásárolni a fizetésükből. Sokan nem is tudják még Magyarországon, hogy ezt a válságot a Fidesz okozta és a Fidesz mélyítette el a teljesen elhibázott válságkezelő intézkedéseivel"

– kezdte bejelentkezését a Momentum politikusa, aki utána elmondta, hogy szerintük a megszorítások kormánya van jelenleg hatalmon, hiszen a választások óta 20-szor emelt adót a Fidesz és 50 megszorító intézkedést vezettek be.

Bedő Dávid a videó végén elmondta: "Ezért az országos plakátkampányunk után plakátautót is indítunk, amit országszerte több mint száz településre készülünk elvinni. Elegük van abból, hogy minden egyre drágább és drágább. Fejezzék be a megszorításokat! Helyette hozzák haza az EU-s pénzeket, és fejezzék be az értelmetlen pénzszórást!"

A plakátautóból Orbán hazugságai zengtek arról, hogy Magyarországon nem lesznek megszorítások.

Forrás: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@vacsi: Mert amikor a közösből lopnak súlyos milliárdokat, az nem hat ki a te családodra is? Ez komoly???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Vajon ez a ""bömbölés"" tényleg nagy hangerőt vagy fideszes KESMA-t takar? Ismerve őket, nem lenne meglepő ez a stílus és hangvétel!
jáger laszló
Hangosak,de az eredmény 0!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
@Pegero: Remélem nem a te pénzedet költik ilyen faszságokra:)...Ja nem az a fidesz. Tudod, akik a te pénzedből csinálnak hölyét belőled!
Péter2
Kár ilyenre pénzt költeni , az orbáni infláció , a forint alacsony vásárlóértéke , érezteti a hatását ami elég negatív , én nem egy vérfideszest ismerek , személyesen, de már nem éltetik orbánt hanem szidják ,és magukat is , hogy , hogy lehettek ennyire naivak , a felismeréshez elég volt nekik az elmúlt 3 hónap ,hogy elmúljon a narancsköd , mert már nem jut annyi , nem tud eleget tankolni , le kellett mondania a jobb minőségű élelmiszerről , stb , ez mutatja , hogy egyre több ember ismeri fel , hogy egy párhuzamos világba ringatták őket a sikert sikerre halmozó , aljas hazug fideszes propagandával , csak a siker elmarad a " pórnépnek " és ez már anyagilag is érinti őket . hagyni kell majd a folyamat úgy is beérik , mert ebből, előbb utóbb elege lesz annyi embernek , hogy ezeket az autokrata konzervatív hányadékokat a politika szemétdombjára fogják küldeni .
NKF
Szánalmas a Momentum!Erőlkódnek,nem sok sikerrel!
izéke
@Péter2: az a gond,hogy amint kicsit újra jobban fog menni,ezek a vérfideszesek újra vérfideszesek lesznek és nem fognak az ellenzékre szavazni. Most kicsit hőbörögnek,de hűségesek maradnak éhhalálig.
Péter2
@Maccska: Nálatok primitívebb nincs , elég ha a nektek közölt mantrát meghallgatja az ember ,. és a felmérések is azt bizonyítják , hogy az aluliskolázottak körében ti vagytok a népszerűbbek , csak ennyit a primitívségről , fenyegetőznötök meg kár mert nem félünk tőletek , tanultam elég önvédelmet , és egyéb mást a 12 év katonai szolgálatom alatt , hogy átgyalogoljak a konditermes kopaszra nyírt félcigyány orbán szteroid nemzethy kapcabetyárjain . Egyszer egy facebookos kapcabetyár pont úgy tett mint te , aztán midőn meglepetésre jöttek áruér a telephelyre ahol dolgoztam , Soproni volt a telephely is meg ezek is egyből meg ismertem 1 nappal korábban kommentelt , nagy darab félcigány mutatom neki a hozzám fűzött kommentjét megnézte nem szólt semmit , mondtam neki gyere ki megbeszéljük , ne itt csodásítsunk , az istennek sem tudtam gyalogosan kapun kívül csalni , én sem vagyok apró termet a 187 cm-el és 104 kg csak nekem nem nagy a hasam és van hajam , meg erőm tudásom , hogy az ilyeneket ha akarom lábtörlőnek használhassam .
vacsi
@izéke: Milyen éhhalálról beszélsz?! Én pl. nagyon jól érzem magam, így, nyuggerként. Csak a Gyurcsány banda ne jöjjön vissza!
Aki Én
@vacsi: @Maccska: @NKF: @Pegero: Nem mintha abban bíznék, higy ti ezt megértitek, de foglalkozhatnának ezzel is.

g7.hu/vallalat/20231016/pofonegyszeru-modszerrel-rejtik-el-tizmilliardok-utjat-a-ner-oligarchai/
Pálinkás Pál
@Maccska: gyúrjál kicsit csicska, melegítik a helyed a sitten a kancigányok, már várnak...
jáger laszló
Én + eléldegélek valahogy az átlagjövedelmemből.
Nem siránkozom de nem is verem a mellem
Hát ilyen fazonok is léteznek!
csak ennyi
barátilag
J.L.
vacsi
@Aki Én: Igen, ezt tudom - de nem érdekel. Engem a saját családunk érdekel.
Aki Én
@vacsi: Mert amikor a közösből lopnak súlyos milliárdokat, az nem hat ki a te családodra is? Ez komoly???
Aki Én
@Horizont: Ez egész egyszerűen súlyos ostobaság.
Mint az ,,engem nem érint az eur árfolyam, forintban kapom a fizetésem"
Ma már valóban csak nagyon buta ember hithű fideszes.
Menőmanó
@vacsi: Tipikus fideszes hülye vagy, aki örül annak, hogy talán zsíros kenyérből jóllakhat, pedig élhetne úgy is mint az osztrákok, ha az uniós ezrmilliárdokat nem ellopták volna, hanem a magyar emberek jólétére költötték volna.

" Nekünk nem kell más csak orbán viktor. Ha dögöljünk, akkor az ő keze alatt dögöljünk meg, ne másnak a keze alatt".
www.youtube.com/watch?v=1cFrkxapvi4&ab_channel=Index.hu

Ilyen idióta vénasszony vagy te is @vaksi:
Aki Én
@Menőmanó: Ez orbán győzelmének a titka.
Nem a teljesítménye, nem a szakértelme, nem a hazafisága, nem a becsülete. Mert az nincs neki. csak a tanulatlan, ostoba emberek, akiket meg tud hülyíteni.
Állítom, hogy a falu fele nem tudja ki a miniszterelnök. És sok ilyen falu van. Ezeknek az embereknek valós segítség egy zsák krumpli, egy ötezres.
És egy pár ,,figyelmeztető" szó.
Mert arrafelé a közmunka nagy szó.
Aki Én
@Maccska: Mindig elfelejted, hogy a nem orbánisták háromszor annyian vannak ebben az országban, mint ti.
Peller Anikó
@Horizont: Ez sajnos nem így van. Ha pártot alapítana akkor 100 év múlva nyerhetne választást miután a bán már előzőleg eltakarodott. Mzp is így gondolta, hogy ő egyedül képes lesz rendszert váltani és lett belőle egy nagy nulla eredmény.

Na persze ezis a balfaszkodás eredménye lett, mert a bán hülyét csinált belőle és a gyurcsányból az előválasztási baromsággal.
Ezodabasz
@Peller Anikó: ma, 15:03 Bánnak az előválasztással nem volt semmi dolga...Kért mégegy kávét talán?
Ezek a balfaszok saját magukból csináltak hülyét! Milyen összefogás az ahol az "összefogók" rivalizálnak egymással a hatalomért? Valódi összefogással talán meg lehetett volna oldani, de így? Szánalmas.
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 22:24 Te nem tudod még ezt sem? A hölye majdnem olyan mit Te! Nem tökhülye, csak félhülye és talán még fejleszthető. Te mint tökkelütött észrevehetnéd, hogy az ö és az ü egymás mellett van...jaaa neked arab a billenytyűzeted.
Ezodabasz
@Pegero: Naaa necsi:)) A képernyődön amit látsz, az van odaírva...Neked köll felismerni te hölye!
Megrovás sírás.
szegfue
@vacsi: tegnap 8:46 Gyakorlatilag O.V-t is kizárólag a családja érdekli... csak azzal a különbséggel, hogy neki van hatalma, igy pénze is, tehát osztogathatja. Nem akarom elhinni, hogy Te, aki felnevelted a gyerekeidet, aki anya, nagymama vagy, azt az embert ne érdekelje, ha egy másik embernek, családnak csak szükösen jut mindenre... komolyan nem sajnálod, nem is segited őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.