A csereháti falvakban az embereket koldusszegénnyé tette a az elmúlt bő egy év drágulás – derül ki a 444.hu helyszíni riportjából.

Vannak, akik a vérüket is eladják, de így sem marad egy árva forintjuk sem a hónap közepére. Mégis azt mondják, hogy legközelebb is a Fideszre szavaznak.

Az érvek a szokásosak: Orbán igenis ad, segít, Gyurcsány meg tönkretette az országot. Valaki azt is felhozta, hogy Karácsony Gergely háborúba vinné a magyarokat.

A riport legjobb része az a néni, aki – bár szintén érzi a drágulást – kijelenti: "Nekünk jó Orbán! Na, megyek, mert dógom van"

Forrás: 444.hu

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Horizont: Mert olyan hülye mint ezek itt a riportban. Tavaly a gázmizéria idején azt mondta, milyen romantikus volt gyerekkorában mikor az egész család ugyanabba a lavór vízbe fürdött le egymás után.
Nem is érdemel jobbat. Igénytelen proli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ditrich
Ha valakik magukról ilyen ostobák hogy ezek után is a fideszt támogatják azokat le kell írni!
Aki hülye az az is marad! Ennyi!
ittott
hülyék, és az ő szavazatuk is annyit ér, mint egy professzoré
vacsi
@ittott: És képzeld, mi, akiknek a szavazata annyit ér, mint egy professzoré, megint Orbánra fogunk szavazni! És többek között azért, mert olyanokkal, mint pl. az itt kommentelők, nem akarok egy platformon lenni!
simmering73
@vacsi: A legszegényebbek, az aluliskolázottak és a legbutábbak halálukig kitartanak Orbán mellett. Te melyik kategóriába tartozol libuska?
simmering73
@Őrnagy: Neked is jó napot józan faszparaszt.
Peller Anikó
@simmering73: Méghogy józan lenne ez az elborult elmerogyás?

Ha lenne kedvem összeszámolnám hányszor boldogított már minket ezzel a húgyagyú gyagyás libkány. De nincs, így csak becslés: több ezer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.