Bemutatták a DK Pluszt.

Itt van Gyurcsány nagy meglepetése, ami a DK szerint elhozza a kormányváltást

Kép: MTI/Hegedüs Róbert 

Hosszú beszédet mondott Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció alapításának 12. évfordulójára szervezett rendezvényen – írja tudósításában az Index –, ennek végén pedig felkonferálta azt a meglepetést is, amiről napok óta posztol közösségi oldalain a párt.

Ez pedig nem más, mint a DK Plusz nevű telefonos applikáció.

Az applikációval a jelmondatuk szerint „a kormányváltás a kezünkben van”. Olvashatók hírek, megfogalmazhatók vélemények, vannak szórakoztató kvízek és személyiségtesztek, valamint a felhasználók a „küldetések” menüpontban láthatják az applikációt használók, hogy mit kell tenniük a kormányváltásért.

A DK Plusz pontokkal jutalmazza a a felhasználókat, akik így előre juthatnak egy rangsoron, és „véleményvezér” válhat belőlük. Emellett olyan ajándékokat is nyerhetnek, mint például egy pulóver, rajta Dobrev Klárával.

Az app egyelőre csak a DK tagjai számára elérhető.

A DK Plusz bemutatását, valamint Gyurcsány Ferenc beszédét Gyurcsány Facebook-oldala is bemutatta:

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ditrich
Bár igaz legyen ez a három igéret! Egyszer végre ne egy megélhetési szarrágó gazember mint orbán vezetné végre Magyarországot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...ezek a végén túltesznek Mickey Mouse-on...
vacsi
"olyan ajándékokat is nyerhetnek, mint például egy pulóver, rajta Dobrev Klárával." - hát, ez aztán valóban nagy meglepetés...
Csizmás Kond
@Shikari: ...nem tömegpusztító hanem tömeghülyítő...:)
Péter2
Ez is csak beszél , miből tenné a minimálbért adómentessé ? A fidesz 13 év alatt úgy tönkre vágta az országot , hogy itt a pénz ami befolyik az államkasszába az épp , hogy a kárenyhítésre elég lesz ! Meg kell nézni az államadósságot , a forint vásárlóértékét és az inflációt , nem kell több , hogy lása az ember , hogy mekkora a baj , ezt az országbitorlást amit műveltek az konzervatívok , csak komoly gazdasági hozzáértéssel rendelkező tagokból összeállított, szakértői kormány fogja valamilyen szinten kezelni tudni . Most nem szabad pártoskodni , hagyni kell a fideszt a saját maga okozott gazdasági károkba , orbáni infláció , gyenge forint , magas árak , és az áfa ezek negatív összetevők miatt had szenvedjen a lakosság- (" kinek mit intézett a kormánya ") -minél tovább tart ez a helyzet annál többen fogják a fideszt megutálni , és minél többen utálják , annál előbb vége lesz ennek a rémálomnak , csak sajnos a káros hagyatékát évtizedekig fogja anyagilag finanszírozni a lakosság azon része aki nem hagyja el időközben országot .
nejlontacskó
Dobrev Klárás pulóver!!!
Ez igen Ferkó, most már mindene meg van ennek a tökéletesen balfasz ellenzéknek, mert már, csak ez hiányzott!
Szerintem a Fidesz önként, le is mond 24-én...
csak úgy....
a gyogyi ferkó nélkül 0rbán a pétschába sem lenne...
jáger laszló
Hát akkor ez nem, sok semmi,ha csak családi használatra való!!??
Miért kell ezt titkolni!??
Nem értem,!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Hat igy elso olvasatra eleg verszegeny kezdemenyezesnek tunik, nem tudom mi sulhet ki belole.
vacsi
@utánam a vízözön: Nem egészen értem, hogy mit is akartá írni. Én viszont most olvastam egy cikket, hogy Gyurcsány a szemkilövetős buliján egy katonai budiból kilesve nézte a tüntetőket. Hát, én már ezt nem is bírom követni...
troppauerhumer
Csak jóindulatúlag szeretném felhívni a cíkket közlő figyelmét ,ezzel a hangulatkeltő ,fogyatékosoknak szó propaganda címmel alumúlta önmagát ,egyben elérte a célját ,azokat a primitíveket akinek két szó már meghaladja az értelmi képességét :) ,ez olyan mint az öszödi beszéd ,szándékosan kiragadott rész ,és úgy már elveszti értelmét,sőt az ellenkező hatást éri el
A valós ,nem teljes idézet :
GY F:de a probléma alapvetően az, hogy valamennyiünk hazája-e Magyarország, mindenkié vagy csak a kiválasztottaké?”
A Magyar Köztársaság az emberek állama kell hogy legyen – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, azzal folytatva, hogy „a rendszerváltozás óta nem vették komolyan, hogy „mi vagyunk az államalkotók, nem az állam a főnök, az államot mi csináljuk, mi hozzuk létre, mi vagyunk azok, akik meghatározzuk, szabályozzuk az állam működését, és nem az állam teszi ezt fordítva. Mi fizetünk az állam szolgáltatásaiért, az állam nem kegyet gyakorol, amikor védi a hazát, szervezi az oktatást, fenntart utakat, egészségügyi rendszert. Elvárjuk az államtól, mert mi fizettünk, hogy tisztességes szolgáltatások legyenek, mi több, kikényszerítjük tőle. A szociáldemokraták államának lényege, hogy az emberek állama”.
index.hu/belfold/2023/10/22/gyurcsany-ferenc-demokratikus-koalicio-ellenzek-fidesz-kdnp-orban-viktor-dobrev-klara-arnyekkormany/

Folyt a linkben ,a link azért van mert abban van az információ mint a tojásban az élet ,nem mint a fejekbe idomított NER sötétség

.
troppauerhumer
Gyurcsány Ferenc kilencedik pontként kifejtette, hogy nem vagyunk egy sziget a semmi közepén, „Magyarország a hazánk, Európa az otthonunk. Vannak mostanában olyanok, akik Európáról kevesebbet szeretnek beszélni, többször jön a szájukra Ázsia, mint Európa”.

Nem teljesen világos, hogy ők hova akarnak menni, de mi, ha menni nem is akarunk, maradnánk Európában. Nem a magyar államiság elvesztéséről beszélünk, sok államnak, közte a magyarnak a szabályozott együttműködéséről van szó. Az államok egyesülnek egy még nagyobb államalakulatban, hogy még erősebbek legyenek. Hogy amit európainak gondolunk, az megmaradjon. Ma Európa népeivel és országaival együtt sikeresen veszünk részt abban a küzdelemben, amit a mai kormány vezetője félreért. Ebben a félreértésben vagy történelmi árulásban olyanok szolgálatába szegődik, akiknek szolgálatába az európaiak és a magyar nép többsége nem kíván szegődni. A szövetségeseinket inkább nyugaton keressük, mint keleten..
troppauerhumer
A Magyar Köztársaság az emberek állama kell hogy legyen – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, azzal folytatva, hogy „a rendszerváltozás óta nem vették komolyan, hogy „mi vagyunk az államalkotók, nem az állam a főnök, az államot mi csináljuk, mi hozzuk létre, mi vagyunk azok, akik meghatározzuk, szabályozzuk az állam működését, és nem az állam teszi ezt fordítva. Mi fizetünk az állam szolgáltatásaiért, az állam nem kegyet gyakorol, amikor védi a hazát, szervezi az oktatást, fenntart utakat, egészségügyi rendszert. Elvárjuk az államtól, mert mi fizettünk, hogy tisztességes szolgáltatások legyenek, mi több, kikényszerítjük tőle. A szociáldemokraták államának lényege, hogy az emberek állama”.
vacsi
@utánam a vízözön: Kedves vízözön barátom! Nekem nem okostelefonom van, én vagyok az okos. A telefonommal valóban lehet verekedni, de én nem szoktam. De azt azért elárulhatnád, hogy Te kinek drukkolsz? Orbánnak, Gyurcsánynak, vagy az apró unokának? Nem tudok rájönni - ehhez látod, kevés egy diploma... Egyébként én Orbánnak, a kezdetektől fogva. Nekem mindegy, hogy ki mit ígér, én tudom, amit tudok (mármint, hogy kiben nem lehet megbízni).
troppauerhumer
@vacsi: Ne beszélj magadban hülyeséget,mert aztán nem emlékszel ki mondta,2006-ban államellenes puccskísérlet -Kossuth
téri vizelde megvan?odajárt az összes FideSSalvezér uszítani,a Satu bácsi a huggyosforradalmi belügyminiszter?a többszörös felszólítás -hangszórós rendőrautókból-az erőszak abbahagyására felszólító rendőrökre molotov koktélokat,kockaköveket,kitépett közlekedési táblákat,dobáló takonynáci söpredékre-akik előző napokban megostromolták ,kifosztották-lapostévék,laptopok,még a túrórudi automatát is, ,felgyújtották előbb Baló autóját,majd a tévészékházat ..
A" szemkilövett"focitakonyáci is-a rendőrök okultak a tévészékház ostromából,a vízágyúk tartályába kékes olajos vizet tankoltak,nemám
később valamék takonynáci azzal védekezzen ,kérem én ottsevótam-éppen lehajolt az újabb adag kockakőért és belehajolt az aszfaltról felpattanó gumilövedékbe ha az apja nem selejt gumit használt volna nem történt volna a se
A hétfői zavargásokban egy ember gumilövedéktől fél szemére megvakult. "Ez semmiképp nem a rendeltetésszerű kilövési irány lehetett" - nyilatkozta Navracsics Tibor. "Demokráciában az utca is a politika terepe, amíg békésen, az alkotmányos szabályok betartásával történik. A mostani helyzet a baloldalnak is rossz, nekünk is".
Tanulság:amikor a rendőrbácsi felszólít az erőszakos cselekmények abbahagyására,illik abbahagyni,és akkor nem történik az,hogy a rendőr a törvény erejét alkalmazza .
Hahahaaaaa..a jobboldali népnemzeti kártevőkről,a mihígmélymagyar söpredékről.

parlamenti jkv-Majoros -ezredes REBISZ pk:
-"a tömegoszlatás akkor kezdődött amikor az egyik Békés megyei rendőrt megkéselték"
Hát ennyit a takonynáci söpredékről..
vacsi
@troppauerhumer: OK, vettem az adást. De ezt a katonai budis leskelődést éppen ma olvastam...
troppauerhumer
@vacsi: "én vagyok az okos."Ez úgy hangzik, mint egy havibajos plázacica kitörése a konkurencia jobban sikerült sminkje láttán
nyolc ált.15 év alattse
Eladott Ország
Orbán: A Gyurcsány kormány akar visszatatérni. Ha valaki 12 év kétharmados kormányzás után nem a sikereivel kampányol, hanem az ellenzékkel riogat, az önmagában lesújó vélemény a teljesítményéről, az felér egy beismerő vallomással. Orbánnak egy sikere lett, Hungakurimmá tette a csirkefarhátat. Vannak itt sikerek, kérem. A nyugdíjpénztárak kisajátítása, a baltás gyilkos szabadon engedése, Budapest-Belgrád vasútra, Paks II-re, választás előtti pénzszórásra, horribilis hitel felvételre. Egy beteg elme, aki csak hátra tud mutogatni. Mára már mindenhonnan ki van utálva.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306278677_1425812257898677_3673282018158254454_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Dr50mMb0QWcAX91lJUr&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCfjkw4HGGajRvlrhsufwgpN0Ug2iLsOqZXwRq5q6YX6w&oe=65396B30
A szemem nem Gyurcsány lövette ki. Egy frászt! Mert azt Orbán lopta ki! Odaadta Erdogannak, mint trófeát, az országot meg kínának és a ruszkiknak.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/380370010_600000222289178_6904397149873611370_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=8OnL9Pgn-AoAX_93rOJ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBFFWP-10UOjGX7uyMYLmbnligDAt3aE6SrOl_IedEnjQ&oe=653A7122
Eladott Ország
Magyarok csak ennyi kellene, hogy lemossuk a gyalázatot. A koronavírus után a nép vírusát! Kossuth téren százezres tömeg...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296180788_1399718593841377_5864045434868728519_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=pJ4-ze8lqoUAX8JYDek&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAGRxOCw0x828I8rBm3afxS837ImLUVkWfXnjvKjvy-fg&oe=653933D0
Orbán megbukott! A magyar nép többsége nem támogatja. Megbukott mert lop, csal, hazudik, gyűlöletet szít, elrabolja a felemelkedésünket szolgáló Európa Uniós támogatásokat! Megbukott a saját törvényei szerint kierőszakolt saját kormányszavazásával. Megbukott, mert diktátor, nem a nép, hanem saját hatalma fontos neki. Követeljük lemondását! Nem csak követelni kell, hanem elzavarni a büdös p*csába, börtönbe élete végéig!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306287380_1423404221472814_3691247043401327250_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=kgWcRQhrGLAAX9-R5A_&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAGXeiZOflr2x6MyjpFWttlPqVrcUpMrzgAn3-1L_3OEQ&oe=653A2911
troppauerhumer
@vacsi:" Egyébként én Orbánnak, a kezdetektől fogva."'jó röhögni a tudatlanságodon .Attól hogy többet hazudtok, azt hiszed igazad lesz?
A Gyurcsány-kritikák alfája és omegája az őszödi beszéd. Jobboldali nézetek szerint itt Gyurcsány bevallotta, hogy hazudott. Megjegyzem, hogy Orbán ama állítása, hogy Gyurcsány a költségvetési hiány számairól nem igaz, ez maga a hazugság.
A FideSS végig és azóta is hazudta:Meghamisították a költségvetési adatokat, fals adatokat adtak, csapdába csalták őket miközben az egész tróger FideSsbanda Navracsiccsal aki kérdezte is Veress Jánost tudták ,hogy hazugságot terjesztenek

DR. VERES JÁNOS pénzügyminiszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársak! Ha megengedik, először néhány eddig elhangzott dologra szeretnék reagálni.

Navracsics frakcióvezető úr tett ma egy kijelentést, amelynek a valóságtartalmával kapcsolatban valóban merülhet fel kétség. Frakcióvezető úr, szeretném egyértelművé tenni, hogy a Pénzügyminisztérium mind ebben az évben, mind az elmúlt évben minden egyes hónapban az előre közölt publikációs naptár szerinti időpontban nyilvánosságra hozta azokat az adatokat, amelyeket a költségvetésről, a fő folyamatokról Magyarországon nyilvánosságra kell hozni. Ez a naptár januárban közzétételre került, és pontosan tartalmazta azt, hogy minden hónapban az adott hónap ötödik munkanapját követő első munkanapon kerül közzétételre ez az adatsor. Nem követi ezt el minden magyar közintézmény. Nagyon sok magyar közintézmény, amely független a kormánytól, nem tesz közzé ilyen publikációs naptárt, hanem véletlenszerűen hoz információkat nyilvánosságra, de a Pénzügyminisztérium nem ezt teszi. Nem merült fel, tisztelt frakcióvezető úr, egyetlenegy alkalommal sem kétely sem belföldön, sem külföldön a nyilvánosságra hozott adatok tartalmával, hitelességével kapcsolatban. Kérem, hogy ezt vegye figyelembe.

www.parlament.hu/naplo38/018/n018_024.htm

Így csinálnak hülyét belőletek...
troppauerhumer
@Maccska: Gondolom, hogy rátör a kisebbségi érzés, ha a libsiket meglátod Jaj, ne már, ez olyan, mint az egyszeri ember problémája, akinek térdig érő fasza volt, de senkinek nem merte megmutatni, pisálni meg baromi kényelmetlen volt vele.Csak egyszer mondaná meg egy lipsiző túlértelmes,hogy mi az a liberális,mit
tartalmaz a liberális gazdaság és társadalompolitika ,de nem ,csak lipsi..Mindenki libsibolsikomcsi, aki nem a jelenlegi kormánnyal ért egyet. Pedig csak gondolkodik és nem sz.pja be amit a fejébe nemzetthy inzultálnak Rájöttem végre, mit jelent az a kifejezés, hogy "liberális". Így nevezik a jobboldalon azokat a szabadelvűeket, akiknek egyrészt igazuk van, másrészt tehetségesek és harmadrészt ez kurva kellemetlen
troppauerhumer
@Maccska: Ez a hülyegyerek minden megszólalásával beleszalad a faserdőbe és nemcsak ,hogy tátott szájjal rohant be a faserdőbe, de ott még jól el is élvez..

index.hu/belfold/2023/10/22/gyurcsany-ferenc-demokratikus-koalicio-ellenzek-fidesz-kdnp-orban-viktor-dobrev-klara-arnyekkormany/?token=3985704d469765d2af2cc8afa0e07021
troppauerhumer
az EP választásra tolja az EU -NATO-elleni orosz propagandát-lásd Orbán is Pápán: Magyarországnak a saját útját kell járni -a szankciók-nem győzöm mondani ,ha nem megyünk el minél többen szavazni-lényegében az EU egysége mellett-lesz egy széljobb többségű EP,nem lesz hangunk, ellenzéki képviselő aki képviselje az érdekeinket,Orbán elhiteti az EU-ban itt minden demokratikus,a nép őt akarja, eléri az EP-ben az ellene folyó eljárások-7-es cikkely leállítását ,szabad az útja a nyílt nazionalista-nem elírás-diktatúra berendezésére .
troppauerhumer
Magyarország elmúlt 100 év legsikeresebb , utolsó 13 éve orosz bábkormánya sikere :
Nagyot zuhant Magyarország az európai versenyképességi ranglistán.
novekedes.hu/mag/nagyot-zuhant-magyarorszag-az-europai-versenykepessegi-ranglistan?fbclid=IwAR0eMpGpq7j7g2n0HcpfhraywER5jWTD9DoPe--W4Kto7eMzrqjL7trvY60

Magyarország az unió szegényháza, hiába volt a tavalyi választások előtti pénzszórás.
A választási pénzszórás az inflációt jól megpörgette.
A helyzet persze nem új, Magyarország évek óta csak Bulgáriát előzi tényleges egyéni fogyasztásban
Nem változtatott, hogy 2022-ben a kormány a választások előtt ezer milliárd forintos nagyságrendű összeget szórt rá a lakosságra (gyerekesek szja-visszatérítése, 13. havi nyugdíj, fegyverpénz stb.). KSH szerint a háztartások tényleges fogyasztása 6 százalékkal nőtt 2021-hez képest: az év elején még volt miből költekezni, aztán az energiaválság és az elszabaduló infláció miatt sokan visszafogták a kiadásaikat.
A háztartások fogyasztásának bővülése ahhoz nem volt elég, hogy érdemben javítson a magyar lakosság fogyasztási helyzetén uniós összehasonlításban,nyilvánvaló, hogy a választások előtti pénzszórásnak óriási inflációgerjesztő hatása volt. a kiszórt pénz értéke jelentős részben elinflálódott, másrészt mostanra pedig az ingyen pénz elfogyott "
hvg.hu/gazdasag/20230630_Magyarorszag_az_unio_szegenyhaza_hiaba_a_valasztasok_elotti_penzszoras_tavaly?fbclid=IwAR0-8DPAUBTl6W0GwYJ4JqNU1Bg-JSGwBdEVq_K2SHEWzimWdkIPgvlSa8s
Az EU -ban az egyik legfontosabb dolog, hogy a korrupciós csalásnak nagy eséllyel van következménye. Magyarország korruptabb, mint Ukrajna „Többet léptek előre az elmúlt évben, mint bármely más tagjelölt ország. Nagyon jó eredményeik vannak, főként a korrupció elleni harcban” Magyarországon az Orbán család ,a strómanok,a NER oligarchák miniszterektől a polgármesterekig , hiába keverednek korrupciós botrányba, lemondás helyett csak még nagyobb hatalmuk lesz.
Orbanisztán maffiaállam .
vacsi
@troppauerhumer: Hátralevő életemben velem akarsz levelezni? Sajnos, én erre már nem érek rá...
Ditrich
Bár igaz legyen ez a három igéret! Egyszer végre ne egy megélhetési szarrágó gazember mint orbán vezetné végre Magyarországot!
NKF
Ez a fasz volt Magyaroszág miniszterelnöke! Igaz komcsi módra megfúrta a Megyót úgy került hatalomra mert a kutya sem választotta volna meg! Most meg erőlködik Klárikájával együtt,nem mennek semmire! Ajánlom mindenkinek Kun Miklós műsorát a Duna World csatornán minden szombat 8 óra körül! Csak azért ,nehogy hülyén haljatok meg!
bence
@utánam a vízözön: ! orbán meg az országot ! Melyik a nagyobb bűn ?!
bence
@Pegero: ! Mégsem ő rángatózik mint teszi azt orbán !
jáger laszló
2023 okt.23
Én nem érzem az ünnepélyes emelkedettséget
Inkább a hétfői hétköznapiságot!!
Legnagyobb öröm,hogy nem kell menni iskolába és a dolgozóba!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@Pegero: Azért Orbán apád alakítása Putyler Gazda előtt,,,,,szerintem " mindent visz "...Tán még orgazmusa is volt a Putrisnak...
KUSZASZEM
Feri a bohóc (fizetett) büfizett valamit hirtelen 6 sör után!
ómió
Olyasmiket álmodik, hogy saját kizsebeléére vágyik a magyar!? Gyakori ez nálad, Böszme efftárs!?
bence
@Pegero: ! Nevetséges vagy ! Azokat a mozgásokat bárki megteszi naponta , akár még te is . Az meg , hogy alkoholista honnan veszed ? Együtt ittál vele ? láttad , hogy mennyit iszik ? De ha már ennyire annak titulálod , miért nem figyelsz oda az ország kiárusítójára aki demizsonszám issza a pálinkát ráadásul erős idegnyugtatókra ? Annak megfigyelése miért ciki neked ? Mit kapsz tőle , hogy ennyire megéri neked vakká lenned ?! Vagy van az a pénz ... ?!
bence
@KUSZASZEM: ! te már csak tudod ! Ott ittál vele csak te még + 2 vel lekörözted !
bence
@utánam a vízözön: ! Azt meg akinek bolond cédulája van minek ?! "Tébolyodottnak" !
Béla333
A DK applikációval jön október 23-ra elő, a Momentum vörös festékkel öntötte le a Karmelita kordonjait...
Ki mit választ...
bence
@KUSZASZEM: Hogyan emlékezhetnék olyanra ami meg sem történt ?! Azt a fránya anyagot amitől hallucinálsz ne fogyaszd többé ! Ne , hogy úgy járj mint a csuti legény aki gyógyszerre pálinkát ivott !
NKF
Fletó kevés mint lócitromba a "c"vitamin!
Lepényleső
Nélküle a fydes talán sosem nyert volna,- hiszen az úgynevezett baloldalt ő szedte darabokra,
ahogy a bán tette az ország egységével,- azóta is folyamatosan,- kirabolva egy-egy társadalmi
csoportot,miközben a többiek abban reménykednek,hogy ők kimaradnak,- holott csak némi
haladékot kapnak,aztán minden,- tisztességesnek nem nevezhető eszközzel is,- a fydes fiúk
lassan mindenkire lecsapnak,- majd kezdődik elölről minden sorozat körbe-körbe,- az országot
téve ezzel tönkre,- magukat királyi trónra emelve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok