Akivel megtörtént már, hogy kisgyereke kórházba került, az tudja, hogy ennél nem sok kiszolgáltatottabb helyzet van. Ilyenkor kicsúszik a szülő, hozzátartozó kezéből a döntés lehetősége, idegenekben kell hinniük, hogy jól döntenek és meggyógyul a kicsi. Az alábbi tendencia megkérdőjelezi ennek a lehetőségét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Pedig rengeteg okod lenne a szégyenkezésre.
Rockxy
akinek a terrorista gereblyejézus véháós retek a barátja, annak már régen el kellett vóna süllyedni
Giovanni Alba
Idemásolom a cikk egy részét.
" A ... nyilatkozó édesanya azt mondta, kisfiának „befulladós rohamai” voltak és a kezelések után általában már a második napon jól volt, mégsem mehettek haza:
Mindig négy vagy öt napig voltunk kórházban, azt mondták, hogy azért, mert meg kell figyelni a gyereket. Nahát a gyerekkel akkor már nem lehetett bírni, mert ő már akkor tök jól volt.
A Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei elnöke szerint nem egyedi esetről van szó. Szijjártó László szerint régi probléma, hogy azért tartják bent a szükségesnél tovább a gyerekeket a kórházak, mert így több pénzt kapnak az ellátásért.
Ha indokolatlanul egy gyermeket, beteget tovább tartanak kórházban az az orvosi etika megsértése és a gyermeknek egyfajta bántalmazása, én borzasztóan szomorú vagyok és szégyellem magam a gyerekgyógyász társadalom helyett is."
Ha az orvos a közvetlen panaszok elmúltával elbocsátja a beteget "gyógyultnak" nyilvánítva, akkor amennyiben a tünetek kiújulnak vagy megjelennek azok a tünetek is, amelyeket eddig az erősebbek elfedtek, az orvost fogják pellengérre állítani, mert nem volt kellően körültekintő.
hvg.hu/elet/20221015_Hazakuldtek_a_kisvardai_korhazbol_a_beteg_kisfiut_masnap_reggel_elhunyt
Ebben az esetben éppenhogy bent kellett volna tartani megfigyelésen. Ezért van a protokoll, a kidolgozott eljárásrend, ami ellen máshol prüszköltek, itt meg éppenséggel figyelmen kívül hagyták.
Giovanni Alba
@Horizont: ma, 09:18
Ez a Szíjjártó nem az a kakadu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.