Elszakadt a cérna a barcelonai repülétéren Remete József sümegi önkormányzatiképviselőnél, feltehetően azért, mert nem fért bele a kézipoggyásza a méreteket ellenőrző keretbe – szúrta ki a 444.hu a Sümegi Szó Facebook-oldalon.

Videóra vettek egy reptéren káromkodó fideszes képviselőt

A videó tanúsága szerint képviselő először magyarul kérdezi a spanyol személyzetet, hogy  „mi a faszomba rakjam bele?” Mire a személyzet visszakérdez, hogy „english?”, Remete pedig elhallgat és odébbáll.

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Maccska: Csillapodjál,fitymaszproli...Büdös bunkók vagytok minden szinten... Orbantól lefelé,,az utolsó falhuggyozó ,napidíjas békemenetelőig..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Maccska: Csillapodjál,fitymaszproli...Büdös bunkók vagytok minden szinten... Orbantól lefelé,,az utolsó falhuggyozó ,napidíjas békemenetelőig..
troppauerhumer
@Maccska: Apróember szindrómád van ,más gatyájában kritizálja a féknyomot ,miközben egyre inkább maga merül a sarban
jáger laszló
Ezek az őrök nem értették +,hogy a magyar képviselő nem beszél spanyolul!!!??
Hát ez már felháborító!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
dr. prédikátor
KULTÚRA JESZT??? DOSZTA KULTURA!!!de mit is lehet várn egy fitymasz tahótol!!!
izéke
Ezek a hispánok nem értik,hogy ő fideszes??? Neki mindent is lehet,sőt szabad? Hisz törvények fölött áll,ezért van a párttagkönyve. Igaz,hogy még csak itthon jogosítja fel mindenre,de majd a viktor tesz róla! Egy év és a szrmélyzet hason csúszva fog bocsánatot kérni tőle mert indítunk egy konzultációt és akkor lesz nemulass! :)))))
szép új világ
@jáger laszló: Többet írsz mint olvasol.
Tudod, hogy mit jelentett az őr kérdése: "english?"
(Azt, hogy ott egy őr is beszél angolul.)
csak ennyi
barátilag
jáger laszló
Tényleg!!??
Már azt hittem,hogy hottentottául!!!??
Köszi,hogy felhomályosítottál!!
Így már biztos,hogy nem halok + hülyén!!!
csak ennyi
barátilag
J,L,
Lendkerék
Jövőre díszpolgár lesz Sümegen.
Sümeg egyébként egy jobb sorsra érdemes városka volt, amíg le nem nyúlta a fidesz, emlékezzünk pl. a polgármester és kedves barátnője (neje?) néhány évvel ezelőtti botrányaira.
Indigóval (ha még valaki emlékszik, mit jelent ez a szó és az ezzel a szóval jelölt tárgy) lehet másolni a 2006-os helyhatósági választáson vidéken domináns pozíciókat szerzett fidesz települési vezetőinek jellemét, mentalitását, amelyet igen sikeresen tartottak meg/örökítettek át utódaikra az elmúlt több mint másfél évtizedben. Az igaz suttyó, turulbunkó, tahó mentalitás, a megfellebbezhetetlen, támadhatalan hatalomtudat, a végtelenül aljas visszaélés minden erkölcsi és jogi normával - tudom, sajnos én is végigéltem ezt egy jobb sorsra érdemes, anno függetlenként, fideszes támogatással indult polgármester-jelölttel, aki mögé azért áltunk be néhány képviselőtársammal, mert még mindig jobb választásnak tűnt, mint az előző eszdéeszes helyi mini-orbán.
Baromira pofára estünk, a negyedik ciklusát tölti kőkemény fideszesként, kirobbanthatatlan, és innen fog díszsírhelyet kapni.
Szóval Sümeg és ez a pökhendi fasz tökéletes lenyomata a jelenlegi rezsim vidéki jelenlétének.
balos
@Lendkerék: KULTÚRHA!Nagybetűvel írom,mert a nerbunkó azon igazodik el!Nekünk árok széli lakoknak meg marad a vár a megye ispánja mutatóba!Ja a kép lemaradt!
szegfue
Az érdekes, hogy azt megértette, hogy "rakja bele" a böröndjét, de azt már nem, hogy hova... pedig ha csak először is volt repülőtéren, akkor is meg lehet érteni nyelvi tudás nélkül is a reptéri alkalmazottak mozdulatait. Tényleg azt gondolta ez a szerencsétlen nyomorultja, hogy a spanyolok is tudják: ő egy fideszes és neki mindent lehet:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.