Orbán Viktor is szót kapott pénteken a Türk Tanács asztanai ülésén – írja a 444.hu.

Orbán kihúzta a gyufát a keresztényeknél: gratulált az azeri elnöknek Hegyi-Karabah "újjáépítéséért"
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Beszédében először kifejezte „a magyar emberek tiszteletét” Recep Tayyip Erdoğan török elnöknek a Török Köztársaság megalapításának 100. évfordulója alkalmából.

„Mi, magyarok tudjuk, hogy milyen fantasztikus teljesítmény volt ez száz évvel ezelőtt Törökország részéről, amire sajnálatos módon mi, magyarok nem voltunk képesek”

- utalt arra, hogy az első világháború után a függetlenségi háborúval a törököknek sikerült elérniük az 1920-as sèvres-i békeszerződés revízióját.

Ezután Orbán sok sikert kívánt lham Alijev azeri elnöknek „a térség stabilizálása érdekében végzett munkájához”. Majd sok sikert kívánt „a karabahi újjáépítési munkálatokhoz ” is. „Gratulálunk, mélyen tisztelt elnök úr!” – tette hozzá.

Emlékezhetünk, Azerbajdzsán néhény hete rohanta le a keresztény örmények által lakott Hegyi-Karabahot. Az üggyel kapcsolatban az örmény származású államtitkár, Azbej Tristan továbbra sem nyilatkozott.

Forrás: 444.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Pegero: Te egy fasz paraszt bunkó vagy:))) Én így is szeretlek téged... Kabbe.
Az Arab az muszlim? Vagy csak egy nép akiknek lehet ilyen vagy olyan is a vallásuk? Az izraeliek azok mind zsidók? A zsidó az egy vallás vagy egy népcsoport mint a kínai sárga vagy a néger, vagy a cigány...stb.
Segítts ki picinyem:))
Ezodabasz
@Pegero: Szeretném megérteni. Azért kérdeztelek téged. Köszi:))
telegdilaci
@Clavigo:És ezt seggnyalás formájában meg kellett köszönni az Azeri Diktátornak hogy elüldözte a keresztényeket!
simmering73
"Orbán szellemi elődei lélekben, intellektusban és stílusban már elhozták Ázsiát a magyarok számára, amiből egy időre sikerült kikecmeregni, pillanatig európainak gondolni magunkat, de Orbán horthysta keresztényfasiszta (kereszténynáci) ősei nyomán visszarántotta megint Magyarországot Ázsiába és a középkorba, de már nem elégedett meg ezzel.
...
Az antiszemita illiberalizmus, amelynek jelképe a neonáci Soros-gyűlölet, Ázsiába vitte vissza az antiszemita keresztény-nemzeti csordát, ahogy azt Ady Endre előre megmondta. A türk államok (?), az ázsiai primitív, barbár és korrupt diktatúrák szintjére süllyesztve le az ország színvonalát, de be is lépve ez államok közösségébe. Ezek az államok a baráti minták, mint a nepotista, középkori, korrupt, kazah diktatúra, ahol kínozzák a foglyokat.
A sötét középkor ez."
nepszava.us/orban-mar-visszament-azsiaba-viszi-magaval-az-orszagot/
Sámannus
Nagy szines ez a küldöccség. mind lemehet kutyába cicába. Gondolom minden kompromittáló anyagot ősszegyüjtöttek magukól és egymásrol, hogy mégjobban árulhassák az országot. ez az ő szabadságuk remélem ha mindent elértek egy setét verembe zárják őket jutalmul.
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 23:57 Nem sürgős, ha majd lesz erre egy pici időd elmagyárázod. A hosszút röviden! Ha nem hát nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok