Orbán Viktor is szót kapott pénteken a Türk Tanács asztanai ülésén – írja a 444.hu.

Orbán kihúzta a gyufát a keresztényeknél: gratulált az azeri elnöknek Hegyi-Karabah "újjáépítéséért"
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Beszédében először kifejezte „a magyar emberek tiszteletét” Recep Tayyip Erdoğan török elnöknek a Török Köztársaság megalapításának 100. évfordulója alkalmából.

„Mi, magyarok tudjuk, hogy milyen fantasztikus teljesítmény volt ez száz évvel ezelőtt Törökország részéről, amire sajnálatos módon mi, magyarok nem voltunk képesek”

- utalt arra, hogy az első világháború után a függetlenségi háborúval a törököknek sikerült elérniük az 1920-as sèvres-i békeszerződés revízióját.

Ezután Orbán sok sikert kívánt lham Alijev azeri elnöknek „a térség stabilizálása érdekében végzett munkájához”. Majd sok sikert kívánt „a karabahi újjáépítési munkálatokhoz ” is. „Gratulálunk, mélyen tisztelt elnök úr!” – tette hozzá.

Emlékezhetünk, Azerbajdzsán néhény hete rohanta le a keresztény örmények által lakott Hegyi-Karabahot. Az üggyel kapcsolatban az örmény származású államtitkár, Azbej Tristan továbbra sem nyilatkozott.

Forrás: 444.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Üldözött keresztények szelektív védelme Orbán módra!
Sámannus
Kiderül róla, hogy Havan pusztán mecsetet épit suttttyomban. Van ám mindig mit titkolni ám! Ezek má a kecske bakot is leszívják, ha hagyja magát. Nincs má szégyenérzetük senki előtt.
Ezodabasz
Kihúzza a gyufát már itt is az ereszlények védőszentje! Ez a köcsög minden diktatúrát támogat.
jáger laszló
Sajnálom
Nekem nincs Türk identitásom
+vagyok jól itt a keresztény közegben a Kárpát medencében,,,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
@Ezodabasz: mi benne a hazugság? Amit vagy ahol mondta orbán azzal a szent szájával?
Ezodabasz
@Pegero: ma, 22:45 Neked Gyurcsányfóbiád van? Sebaj...de mi köze ennek a keresztény örmények által lakott Hegyi-Karabah lerohanásához? Miért baj az ha egy nép (és már elég sok) függetlenedni akar az elnyomóitól???
Háborog már az egész föld és ez nem a véletlen műve! Te vak vagy?
izéke
@Ezodabasz: bocsánat,véletlenül neked címeztem a pegero helyett ;)
Ezodabasz
@izéke: Minden igaz amit mond, az adott pillanatban.Később már az ellenkezőjét mondja. Mindig mást mond, és még azt is átalakítja...Tökmindegy mit mond, ha a hívei elhiszik és terjesztik a propagandát!
Ezodabasz
@izéke: Nem baj ez így még jobb is:))
pultosjocó
gyüjtöd a barátokat puhos, remélem valamelyik kitöri a nyakad..!..
Béla333
Ez a mocskos hazaáruló csak szégyent hoz az országra!
Sámannus
@utánam a vízözön: Mi maradunk rabszolgának vagy hontalannak, ő meg lelép a lopott holmival.Nem egyéb ő mint egy törlőrongy amivel padlót mosnak, piszkot tüntetnek el. aki menekül a felelősség elől, és csak nagyobb slamasztikába kerül.
A végén egy "visszautasíthatatlan" kérésre akár fel is kötheti magát, ha nem akarja ezt másra bízni.
human
Erdő Péter bíboros úr erre biztos azt mondja majd, hogy azok az elüldözött keresztények nem is voltak igazi kersztények.
A bíboros úr szerint Igaz kersztény az, akire Orbán azt mondja hogy az.
justhpeter
A horogkeresztény Orbán gratulált az azeri elnöknek a 100 ezer keresztény örményt elüldöző karabahi akcióhoz. A kolostormalac igazi magyar keresztény. A keresztényüldözési állaltitkárral együtt. Ha keresztény lennék büszke lennék rájuk.
Sámannus
@utánam a vízözön: Olyan ez az ember, mint Szedlák bakter alkalmazotja Bendegúz a piócásnak a gazdéja új egyenruháját is felteszi a talicskára, amit az egykedvűen vesz tudásul. Ezek a ki nem kényszerített juttatások amit megfizethetetlen ellenszolgáltatással "honorálnak" Hálából várhatóan jó kis menekült hullámokat is bevethetnek. Például az afgánokat most paterolják ki Pakisztánból. Tizen hét millió afgánnal kifektetik európát is.
Béla333
A pávatáncosunk ha kell 1 perc alatt átvált mohamedánná - hithű katolikusból.
Holnap meg ateista lesz, vagy buddhista. Ahogy tetszik...!
verőce21
Nem baj, ha dicséri a türköket, náluk ez szokásos és elvárt álságosság...!

A nagyobb baj lenne, ha rosszakat mondana az uniós partnereiről, szövetségeseiről, mert az olyat különösen nem tudják ott sem tolerálni...! :)
balos
Még mondjátok,hogy nem 1 i-gaz politikusz!Ennyit még a hitler sem tudott hazudni,pedig neki 20milliós "béka" tábora is volt,akik itták a savait!
Sámannus
teli fosott bocskorral gazsulál kell a lóvácska, árul mindent mint a piaci kofa ennyike
Ezodabasz
@Pegero: ma, 20:42 Te baszod el ha ilyen ostoba fasz vagy...de mindegy. Te dolgod.
Ezodabasz
@Pegero: Te lóbálod itt a kis pöcsöd? :))))))))
Ezodabasz
@Pegero: Te egy fasz paraszt bunkó vagy:))) Én így is szeretlek téged... Kabbe.
Az Arab az muszlim? Vagy csak egy nép akiknek lehet ilyen vagy olyan is a vallásuk? Az izraeliek azok mind zsidók? A zsidó az egy vallás vagy egy népcsoport mint a kínai sárga vagy a néger, vagy a cigány...stb.
Segítts ki picinyem:))
Ezodabasz
@Pegero: Szeretném megérteni. Azért kérdeztelek téged. Köszi:))
telegdilaci
@Clavigo:És ezt seggnyalás formájában meg kellett köszönni az Azeri Diktátornak hogy elüldözte a keresztényeket!
simmering73
"Orbán szellemi elődei lélekben, intellektusban és stílusban már elhozták Ázsiát a magyarok számára, amiből egy időre sikerült kikecmeregni, pillanatig európainak gondolni magunkat, de Orbán horthysta keresztényfasiszta (kereszténynáci) ősei nyomán visszarántotta megint Magyarországot Ázsiába és a középkorba, de már nem elégedett meg ezzel.
...
Az antiszemita illiberalizmus, amelynek jelképe a neonáci Soros-gyűlölet, Ázsiába vitte vissza az antiszemita keresztény-nemzeti csordát, ahogy azt Ady Endre előre megmondta. A türk államok (?), az ázsiai primitív, barbár és korrupt diktatúrák szintjére süllyesztve le az ország színvonalát, de be is lépve ez államok közösségébe. Ezek az államok a baráti minták, mint a nepotista, középkori, korrupt, kazah diktatúra, ahol kínozzák a foglyokat.
A sötét középkor ez."
nepszava.us/orban-mar-visszament-azsiaba-viszi-magaval-az-orszagot/
Sámannus
Nagy szines ez a küldöccség. mind lemehet kutyába cicába. Gondolom minden kompromittáló anyagot ősszegyüjtöttek magukól és egymásrol, hogy mégjobban árulhassák az országot. ez az ő szabadságuk remélem ha mindent elértek egy setét verembe zárják őket jutalmul.
Ezodabasz
@Pegero: tegnap, 23:57 Nem sürgős, ha majd lesz erre egy pici időd elmagyárázod. A hosszút röviden! Ha nem hát nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.