Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője az MTI-hez eljuttatott közleményében fejtette ki véleményét Orbán Viktor gratulációjával kapcsolatban.

Tompos Márton: "Erre a gerinctelenségre már tényleg nincsenek szavak"
Fotó: Facebook / Tompos Márton

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Viktor is szót kapott pénteken a Türk Tanács asztanai ülésén. Orbán többek között sok sikert kívánt „a karabahi újjáépítési munkálatokhoz ” is. „Gratulálunk, mélyen tisztelt elnök úr!” – tette hozzá.

A kereszténydemokrata Orbán Viktor gratulált a muszlim azeri elnöknek, hogy sikeresen elüldözött Hegyi-Karabahból több mint százezer keresztény örményt

– kezdi Facebook-posztjában Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője arra reagálva, hogy, a napokban zajló Türk Tanács ülésen Orbán Viktor gratulált Ihan Alijev azeri elnöknek a Hegyi-Karabah lerohanásához.

Erre a gerinctelenségre már tényleg nincsenek szavak

– zárta gondolatait Tompos.

Forrás: MTI/OS

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Tompika is mehet a picsába a pártjával együtt!
simmering73
"Tiszteletem mindenkinek itt a bolondok honában és hajójában, ahol már jó ideje nincs szükség humoristákra, vicces megmondóemberekre, a kabaré műfajára, de már tragikomédiákra hajazó egy vagy több felvonásos darabokra se nagyon, mert a regnáló kormány és annak egyszemélyes vezetése leuralta ezt a piacot is. A nemzeti humor kimaxolva, véresen komolyan, elvtársak! Nem kérdés, hogy amit ezek művelnek, azzal kapcsolatban az ember legtöbbször tényleg nem tudja eldönteni, hogy sírjon-e, vagy nevessen. Szép emlékű Hrabal, Menzel, szevasztok! Kusturica, merre vagy? A valóság művészeti dimenzióban vett groteszk ábrázolása lassan teljesen okafogyottá válik, múlt idővé szelídül ahhoz képest, hogy a jelenben hogyan nyomják fullba a kretént és szórakoztatják a nagyérdeműt a nertársak. Mióta a horizonton feltűnt Júdás Viktor konkurencia gyanánt ebben a műfajban, elsöprő a sikere. Mellette, alatta persze vannak statiszták és mellékszereplők is számolatlanul, akik szíves-örömest részt vesznek a bolondozásban, a mókára és kacagásra sarkalló tartalmak gyártásában. Sírva vígad a magyar, és valóban: ha már minden összeomlik körülöttünk, legalább röhögjünk egy jót magunkon. Hogy mi jutott nekünk. Miután magára öltötte a New Yorkból érkezett, dedikált baseball sapkát, amit a sárga parókás bohóc küldött neki a tengerentúlról, és a gettókban rap zenét játszó színesbőrűeket megszégyenítő fizimiskát villantott a Karmelitából, az elmúlt két napban türk népviseletbe öltözött az egész világ nagy örömére."
kolozsvaros.com/2023/11/04/mikozben-eladositja-az-orszagot-a-turk-alvilagnak/
bencemacska
És érdemes még itt élni egyáltalán ???
Aki még tud, meneküljön!
balos
@sgl: Akiket pedig "meggyilkolt" a végtelen nagy egójával azok,majd "szembesítik" az utolsó útján a pokolba!
verőce21
A szokásos lipsi csúsztatás ez e cikk...!
"a karabahi újjáépítési munkálatokhoz ” gratulált Orbán, ahhoz, hogy a keresztényeknek újjáépítették a településeit
Hegyi-Karabahban.

Mindenesetre furcsa, muszlimoktól kell olajat, gázt vennünk...! És az méginkább furcsa, hogy muszlimoknak akarunk az Uniós "hídfői" lenni...! :)
verőce21
23:41) kötéltánc ez nagyon. Vagy inkább pávatánc2.0 ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.