Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője az MTI-hez eljuttatott közleményében fejtette ki véleményét Orbán Viktor gratulációjával kapcsolatban.

Tompos Márton: "Erre a gerinctelenségre már tényleg nincsenek szavak"
Fotó: Facebook / Tompos Márton

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Viktor is szót kapott pénteken a Türk Tanács asztanai ülésén. Orbán többek között sok sikert kívánt „a karabahi újjáépítési munkálatokhoz ” is. „Gratulálunk, mélyen tisztelt elnök úr!” – tette hozzá.

A kereszténydemokrata Orbán Viktor gratulált a muszlim azeri elnöknek, hogy sikeresen elüldözött Hegyi-Karabahból több mint százezer keresztény örményt

– kezdi Facebook-posztjában Tompos Márton, a Momentum országgyűlési képviselője arra reagálva, hogy, a napokban zajló Türk Tanács ülésen Orbán Viktor gratulált Ihan Alijev azeri elnöknek a Hegyi-Karabah lerohanásához.

Erre a gerinctelenségre már tényleg nincsenek szavak

– zárta gondolatait Tompos.

Forrás: MTI/OS

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
az tény,hogy 0rbán egy mohamedánnak gratulált a sikeres keresztényüldözéshez!
- már évek óta mondom, hogy nem teljesen dicht a faxi, persze öt a gyogyi magyarjai így szeretik...
Csizmás Kond
" A kereszténydemokrata Orbán Viktor gratulált a muszlim azeri elnöknek, hogy sikeresen elüldözött Hegyi-Karabahból több mint százezer keresztény örményt...Erre a gerinctelenségre már tényleg nincsenek szavak"
...Tompos úr arra talál-e szavakat hogy a zsidó állam kiűzte a hazájából a palesztinokat ?...vagy csak azért fáj az örmény jobban mert a maga neve is arra hajaz ?
Eladott Ország
"Orbán a türk muszlimokért elárulta Izraelt. A türk muszlimokhoz való kipcsak lojalitás felülír mindent: Orbán előbb elárulta az örmény keresztényeket, amikor gratulált az iszlám Azerbajdzsán elnökének, amiért törvénytelen háborúban megszállta Hegyi-Karabah-ot, és onnan egy szálig elüldözte az örményeket. De ez semmi ahhoz képest, hogy a Türk Tanácsban levő muszlimok és a törökök kedvéért a magyar túszokat is fogva tartó Hamasz mellé állt Izraellel szemben."
nepszava.us/orban-a-turk-muszlimokert-elarulta-izraelt/
jáger laszló
A palesztinokat is +illeti az államalapítás joga nemcsak a zsidókat
A 2 Sémi nyelven beszélő népnek igenis joga van békében élni 1más mellett!!
Izraelnek nincs joga a palesztinokat L üldözni a szülőföldjükről és halálra gyilkolni őket!!
Ez vice versa is igaz7!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Csizmás Kond
@utánam a vízözön: ...nos nem szép dolog amikor valaki az anyukáját lesi aki éppen egy testvérke megrendelésével van elfoglalva...nagyon nem szép...
geopapa
Gazdag életpálya: a Kommunista Ifjúsági Szövetség alapszervi titkára, majd hadi besúgó, idővel oroszűző verbális szabadságharcos, innen liberális ateista, utóbb konzervatív keresztény. Közös nevező csak a szélirányba fordulás és a korlátlan hatalomvágy. Aki ezek után elveket, erkölcsöt vár tőle, az vak, süket és gyagya. A baj csak az, hogy egy ilyen lény korlátlanul és tartósan ural egy 21. századi európai országot, és az épp mi vagyunk. Na de mi választottuk, ez kell nekünk. Az ismert közmondás magyarra fordítva: Árts magadnak, az Isten is farbarúg.
gina
Ilyen mocskos egy patkánya , mint a zsiros Napoleon sosem volt ennek az országnak,emberi féreg, jobb lett volna ha marad a jó román hazájában és a putris szekerén muzsikálna ,ott nem tudna ártani
gina
Ilyenkor csenben vannak a szektahivöi,,,de mit is várni 1 Bites proliktól ...???
kereső
Kedves Márton, hétfőn meg beültök orbán játszóházába, és megszólitjátok tisztelettel a miniszterelnököt. Jól van ez igy, szerinted??
gina
@Maccska: Ez a te véleményed, ez a zsiros nulla nagyon ismeri,,,
kereső
@Maccska: EGY KÖNYV 1714-BŐL BIZONYÍTJA, HOGY PALESZTINA SOHA NEM VOLT ARAB
A szerző tökéletesen beszélt héberül, arabul és ógörögül és európai nyelveket. A könyvet latinul írták 1695-ben, Izraelbe küldték, akkor Palesztinaként ismertek. Utazásai során körülbelül 2500 olyan helyet keresett, ahol a Bibliában vagy Michnában említett emberek éltek.
1) Első térkép Izrael földjéről.
2) Majd azonosította a Michna-ban vagy Talmudban említett helyeket eredeti forrásával. Ha zsidó volt a forrás, akkor a Szentírásban is felírta. Ha a forrás római vagy görög volt, akkor görög vagy latinul jelezte a kapcsolatot..
3) demográfiai felmérést és népszámlálást végzett minden közösségről.
A következtetéseid
1. Izrael tartományában egyetlen településnek sem van arab eredetű neve.
A legtöbb gyarmati név héber, görög, latin vagy római nyelvből származik.. Valójában a mai napig Ramlah kivételével egyetlen arab településnek sincs eredeti arab neve.. Eddig a legtöbb településnév héber vagy görög eredetű, arab név néha értelmetlen. Nincs arab jelentése az Acco (Acre), Haifa, Jaffa, Naplusa, Gáza vagy Jenin, valamint a Ramallah, El Halil és El-Kuds (Jeruzsálem) nevű városokban hiányoznak arab történelmi gyökerek vagy filológia. 1696-ban, amikor Relaand visszaadta az országot, Ramallah-t például Bet'allahnak (héber neve Beit El) hívták, Hebronnak (Hevronnak), az arabokat pedig Mearat HaMachpelah El Chalilnak, az őse, Ábrahámnak nevezték.
2. A legtöbb föld üres volt, bocsi.
A földek nagy része üres, elhagyatott, kevesen laktak és koncentráltak leginkább Jeruzsálem, Acco, Tzfat, Jaffa, Tiberius és Gáza városaiban. A lakosság nagy része zsidó volt, néhány keresztény. Néhány muszlim, többnyire beduin nomád. Naplusa, akit Schemként ismertek, kivétel volt, mivel körülbelül 120 ember élt, a muszlim Natsha család tagjai és mintegy 70 somronita.
Galilea fővárosában, Názáretben mintegy 700 keresztény, Jeruzsálemben mintegy 5000 ember élt, többnyire zsidók és néhány keresztény.
kereső
Érdekesség, hogy Reland beduin nomádként emlegette a muszlimokat, akik az épület és a gazdálkodó munkaerő megerősítéseként jöttek a területre. Más szóval idénymunkások.
Gázában például mintegy 500 ember volt, a zsidók 55%-a, a többi főként keresztény. A zsidók virágzó szőlőültetvényeikben, olajfakertjeikben és búzaföldeken nőttek fel és dolgoztak. A keresztények az áru- és áru kereskedelmében és szállításában dolgoztak.
Tiberius és Tzfat többnyire zsidók voltak, és a Tiberius hagyományos megszállása, a Kinneret-tavon horgászó halászok említése kivételével, foglalkozásukról szó sincs. Egy olyan város, mint Um el-Phahem egy falu volt, ahol tíz család élt, emberek körül, mindegyik keresztény. Volt egy kis maroonita templom is a faluban (Shadah család).
3. Se palesztin örökség, se palesztin nemzet.
A könyv teljesen ellentmond minden olyan posztmodern elméletnek, amely „palesztin örökséget” vagy palesztin nemzetet állít. A könyv megerősíti Izrael földje zsidókkal való kötődését, relevanciáját, rokonságát, és az arabokhoz való tartozás teljes hiányát, akik ellopták a palesztin latin nevet és maguknak vették.
Következtetés. – Ez a kiterjedt tanulmány arra a következtetésre jut, hogy Izraelnek abszolút joga van megvédeni, követelni és megvédeni azt, ami több mint 3500 évvel ezelőtt mindig is az övék volt. Amikor még Ábrahám az ígéret földjét IzRAELNEK, NEM PALESTINÁNAK kapta.
Ez egy ígéret földje, amelyet Abrannak tett, azzal, hogy Ábrahámra változtatta a nevét, és bejegyezték
Teremtés 17:4,5 (Kadosh izraelita messiási biblia)
4. 'Ami engem illet, ez az én szövetségem veled:...
5. Többé nem Avram lesz a neved [magasztos atya], hanem Ábrahám lesz a neved [sokak atyja], mert sok nép atyjjává tettelek téged.
Ugyanezt az ígéretet ismételték meg fiának, Isaacnek,
Ugyanezt az ígéretet ismételték meg Jákóbnak, Izsák legkisebb fiának, Izráel 12 törzsének atyjának.
Régebbi dokumentumok, PALESZTINOKRÓL VAGY ARABOKRÓL NEM EMLÉKEZNEK.
kereső
Említsd meg Avram izraeli gyermekeit, akiknek a nevét Ábrahámra változtatták.
Jegyzet. - Adrian Reland (1676-1718), holland orientalista, Rypben született, Utrechtben és Leidenben tanult, majd a keleti nyelvek tanára volt Harderwijkben (1699) és Utrechtben (1701). Legfontosabb művei a Palesztina ex monumentis veteribus illustrata (Utrecht, 1714) és az Antigüitates sacrae vetum Hebraeorum.
Eladott Ország
És senkit nem érdekel, honnan került elő ez a 38 milliárd forint. Szerepelt a költségvetésben ez az összeg? Létezik bármilyen döntéselőkészítési előzmény erről a csatlakozásról? Valójában nem pénzmosásról van szó, mellyel a terroristákat finanszírozná valaki? Ezernyi kérdés... Ez a pénz gyakorlatilag kikerült a magyar, az eu-s pénzügyi ellenőrzés alól. Úgy vélem, bűncselekmény történt. Egyáltalán, hogy engedheti meg magának ezt a luxuskiadást Magyarország, mely ország egyébként is összeomlott oktatással, egészségüggyel, szociális hálóval büszkélkedhetünk a világban. 100 millió euró, 38 milliárd forint... (38 000 000 000 Ft) Mire lenne ez az összeg elég egy elszegényedett országban?!
Gratulált Orbán Viktor az azeri elnöknek Hegyi-Karabah „újjáépítéséhez"
uploads.disquscdn.com/images/c029cd29131a6cbe4b367a97c0bcb94f05f347a912c248f9b36fed91ba6cd74e.jpg?w=800&h=477
Újabb lépés keletre – 100 millió euróval (38 milliárd forint) csatlakozott Orbán a türk állatok szuperbankjához!
uploads.disquscdn.com/images/029904b05acc54f3480751b5a5b8934ffe7d6c374a0cae664fdc2ba0d04d03a0.jpg?w=800&h=402
"Magyarország diktátora ezzel egy újabb nagy lépést tett az Európai Unióból és a NATO-ból való kiebrudalás felé. De mit szólnak a magyarok ehhez, hogy Európa helyett a felcsúti diktátor Ázsiába vitte vissza őket? "
telegdilaci
@sgl:Egy normális Demokratikus Országban már régen vasvillával üldözték volna el!
Maxipocak
@telegdilaci: odáig már nem jutott volna el.
kereső
Felvetődik a kérdés, hogy volt-e/van-e jogosultsága egy miniszterelnöknek egy személyben dönteni az országról, egy személyben dönteni egy nemzetközi szerződés megkötéséhez, egy személyben dönteni arról, hogy Magyarország a türk tanács- a türk országok szövetségének tagja legyen. Mikor fogják ezt a kérdést feltenni a parlamentben az ellenzék képviselői? Mikor kezdeményeznek ezen lépések miatt bizalmatlansági inditványt a miniszterelnök ellen?, hiszen orbán viktor- még akkor is , ha "veszélyhezeti rendelei kormányzás van", jóval túllépett hatáskörén ebben a kérdésben- különös tekintettel a 100 millió euros támogatásra, amelyről ő döntött egy személyben. Meddig hagyják még az ellenzéki képviselők, hogy orbán ne szolgáljon, hanem uralkodjon teljhatalma birtokában. Felhivnám a fideSS-kdnp képviselőinek figyelmét , hogy ők búnrészesek-és búnsegédek ebben a kérdésben is. Az ellenzék meg kollaborál vastagon- ennyi gyalázat után, már tényleg semmi keresnivalójuk az ország házában, amelyet meggyaláz orbán.
justhpeter
Orbán már nem tud újat nyújtani, hiszen már megdőlt a "polgár" ideológia, a "nemzet"ről is kiderült, hogy az ő használatában csak egy politikai árucikk, végezetül mint saját maga által kinevezett kereszténységvédő a keresztényeket is elárulta.
Asztanai szereplésével világszám lett a jellemtelenségével.
Nessy
Mi lenne, ha Orbán és kormánya nem védené olyan fenemód az üldözött keresztényeke?? Kurd, örmény keresztények , nem keresztények? Vagy a gyilkolásuk, otthonukból elüldözésük nem számít "üldözésnek??
Nincs itt egy hangyafülnyi ellentmondás a békeszózatuk, és a diktátornak szóló gratuláció között? Vagy az üldözött keresztények védelmére költött pénz nem oda megy, hanem itthon marad?? Esetleg egy "kormányközeli" külföldi bankszámlára??
NKF
Tompika is mehet a picsába a pártjával együtt!
simmering73
"Tiszteletem mindenkinek itt a bolondok honában és hajójában, ahol már jó ideje nincs szükség humoristákra, vicces megmondóemberekre, a kabaré műfajára, de már tragikomédiákra hajazó egy vagy több felvonásos darabokra se nagyon, mert a regnáló kormány és annak egyszemélyes vezetése leuralta ezt a piacot is. A nemzeti humor kimaxolva, véresen komolyan, elvtársak! Nem kérdés, hogy amit ezek művelnek, azzal kapcsolatban az ember legtöbbször tényleg nem tudja eldönteni, hogy sírjon-e, vagy nevessen. Szép emlékű Hrabal, Menzel, szevasztok! Kusturica, merre vagy? A valóság művészeti dimenzióban vett groteszk ábrázolása lassan teljesen okafogyottá válik, múlt idővé szelídül ahhoz képest, hogy a jelenben hogyan nyomják fullba a kretént és szórakoztatják a nagyérdeműt a nertársak. Mióta a horizonton feltűnt Júdás Viktor konkurencia gyanánt ebben a műfajban, elsöprő a sikere. Mellette, alatta persze vannak statiszták és mellékszereplők is számolatlanul, akik szíves-örömest részt vesznek a bolondozásban, a mókára és kacagásra sarkalló tartalmak gyártásában. Sírva vígad a magyar, és valóban: ha már minden összeomlik körülöttünk, legalább röhögjünk egy jót magunkon. Hogy mi jutott nekünk. Miután magára öltötte a New Yorkból érkezett, dedikált baseball sapkát, amit a sárga parókás bohóc küldött neki a tengerentúlról, és a gettókban rap zenét játszó színesbőrűeket megszégyenítő fizimiskát villantott a Karmelitából, az elmúlt két napban türk népviseletbe öltözött az egész világ nagy örömére."
kolozsvaros.com/2023/11/04/mikozben-eladositja-az-orszagot-a-turk-alvilagnak/
bencemacska
És érdemes még itt élni egyáltalán ???
Aki még tud, meneküljön!
balos
@sgl: Akiket pedig "meggyilkolt" a végtelen nagy egójával azok,majd "szembesítik" az utolsó útján a pokolba!
verőce21
A szokásos lipsi csúsztatás ez e cikk...!
"a karabahi újjáépítési munkálatokhoz ” gratulált Orbán, ahhoz, hogy a keresztényeknek újjáépítették a településeit
Hegyi-Karabahban.

Mindenesetre furcsa, muszlimoktól kell olajat, gázt vennünk...! És az méginkább furcsa, hogy muszlimoknak akarunk az Uniós "hídfői" lenni...! :)
verőce21
23:41) kötéltánc ez nagyon. Vagy inkább pávatánc2.0 ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.