Több témát is érint majd a miniszterelnök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: Tévedsz. Elhányják magukat. Ti meg ejakuáltok a gyönyörtől orbán kappan hangjára.
rakitics41
"Szólt z Úr ki nagy ravasz volt!Látom látod már a hasznot". Most azt találgatom, hogy kivel b.szik ki OV, vagy kit jelöl ki új ellenséggé, mert a régiekre már nem ugrik eléggé a nép?Talán az is lehet hogy most hirdeti ki az élethosszig tartó vészhelyzetet, és az Országgyűlés már élete végéig nem lesz a törvényhozás háza, s nem a képviselők vitatják meg az ország ügye-bajos dolgait!Van egy ember, egy ürge, aki mindent eldönthet, és ez nekünk jó, ez nekünk a demokráciák legjobbika! .
Menőmanó
Gratulálok annak aki végig bírja hallgatni azt a sok sületlenséget, hazugságot.
kereső
" Legyen béke!
Ezt szavalják lassan két éve, ezzel házalnak, ezzel kampányolnak 2022 februárja óta, ezzel a békepártinak nevezett rikácsolással nyertek választást, ezzel az üres lózunggal zsibbasztanak országot-világot, és ezzel a gusztustalan helyzettel élnek vissza minden áldott nap. Mióta a Covid, mint olyan megszűnt, erre fogják azt, hogy miért kell teljhatalommal felruházni Júdás Viktort annak ellenére, hogy amúgy is teljhatalma van 13 éve. Így legalább a Parlamentnek mint intézménynek tulajdonképpen már annyi jogköre sincs, mint volt még a mesebeli többpártrendszer idején. Nem kell bíbelődni, mert amúgy sem kell bíbelődni ilyen-olyan bizottsági meghallgatásokkal, amelyekre soha nem mentek el, ha azokat az ellenzék hívta össze, nem kell megvitatni semmit, eddig sem kellett, nem kell egyeztetni és legfőképpen nem kell magyarázni semmit. Eldönti, beterjeszti valamelyik bátor Semjén éjszaka fél 2-kor, megszavazzák, és kész. Bocsánat, szavazni sem kell már, pont ez a lényege ennek az egész ákombákomnak: rendeletbe írják a kínjukat és viszontlátásra!
Apropó! Nem úgy volt, hogy amikor az orosz hentesnek és mészárosnak gazsulált nemrég Pekingben, akkor különleges katonai hadműveletnek nevezte azt a véres háborút, amit itthon háborús veszélyhelyzetként dramatizál? Akkor most mi zajlik valójában Ukrajnában? És ha nincs háború, akkor miért van? Itthon akkora az arc, mint a budai Vár főbejárata, Vlagyimir mellett meg a hideg víz és a lószerszám esete forog fenn többnyire. Tehát ha ez csak egy különleges katonai hadművelet, akkor nem kéne rá háborúként hivatkozni, és nem kéne emiatt veszélyhelyzetet hirdetni. És mi lesz akkor, amikor netán majd háborúnak hívja a tartótisztje a saját pusztítását? Akkor itt mi lesz apokalipszis megnevezése?"
simmering73
Jön a pénteki agyfosása a terheltnek. Fidkányoknak, ti tanyásoknak és egyéb perverz alakoknak kötelező meghallgatni.
balos
@simmering73: Magyarok!Jön megint a nyilasok rémuralma!Ehhez kért segítséget a hordák utódaitól!Ami ebből a geciből ömlik azt már a szar is csak csodálni tudja!Ja a hívei ettől érzik magukat há-turul lénynek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.