"Gyurcsányék a kormányzásuk idején elvettek a nyugdíjasoktól és a dolgozóktól" – közölte a Fidesz a DK pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott bér- és nyugdíjemelési ígéretekre reagálva az MTI-vel.

Ennél durvább fideszes közleményt nehezen lehetett volna összerakni: Brüsszel, Gyurcsány, háború
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

"Teljesen mindegy, mit hazudoznak Gyurcsányék, mindenki emlékszik rá, hogy kormányzásuk alatt épp az ellenkezőjét csinálták, mint amit most ígérgetnek: elvettek egyhavi nyugdíjat az idősektől, elvettek egyhavi bért a közszolgáktól, a nyugdíjakat hagyták elértéktelenedni, a fizetéseket agyonadóztatták, eltörölték a családi adókedvezményt, háromszorosára emelték a gáz és az áram árát" – sorolta a nagyobbik kormánypárt a közleményében.

Hozzátették: Gyurcsányék évek óta támadják azt a gazdaság-, család- és adópolitikát, amelynek köszönhetően Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre.

"Ha Gyurcsányékon múlna, az infláció is teljesen elszabadulna, mert ők Brüsszelnek behódolva belesodornák Magyarországot a háborúba és az energiaválságba, eltörölnék a rezsicsökkentést és az adócsökkentéseket"

- fogalmazott a Fidesz.

A közleményben azt írták: a kormány intézkedéseinek köszönhetően az infláció 10 százalék alá csökkent, és mindent megtesznek azért, hogy jövőre újra növekedési pályára álljon a gazdaság és emelkedjenek a bérek.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Csak a primitíveknek,akik mindent beszopnak
Ez az ő nyalókájuk a mai napra...
csak ennyi
barátilag
J.L..
Yoda69
A költségvetés hiánya közel 4 ezer milliárd forint. Soha ilyen magas hiány meg nem volt. Az infláció 3x akkora mint az uniós átlag. A forint 50%-ot vesztett vásárló értékéből amióta a fideSS van kormányon.
Akkor miről is beszélünk?
Lehet visszafelé mutogatni, de a ma az ma van. A fideSS 13 év alatt teljesen tonkrette az országot gazdaságilag, az embereket morálisan.
bence
@sgl: ! Ezt én sem értem ! Talán mert a kövér alkotta házszabályok ezt nem teszik lehetővé neki , vagy hiába is tenné a fidesz 13 évi mocsoksága mind az ő nyakába van varrva amitől a köznép jelentős része is legyintene rá ha tisztázná .
Sámannus
Szorozzátok meg a harminc negyven százalékos inflációt tíz hónappal, és máris megvan a tíz Bokroscsomag elvonás cél és kompenzáció nélkül. Kaptunk helyette egy csüngőhasú választási sertést, aki minden bátorságát a disznószaros bocskorába fossa, kijátsza az országot a muszlim világnak és betelepít minden jöttmentet, és velük is csak magyarok nyomorúságát növelik, és a háborúsbűnössel üzletel parolázik szalutál és guggolóst táncol kecskepásztorokkal.
rakitics41
Horthy meg lepaktált a németekkel, és még sem ítlik el annyira mint Gyurcsányt!Orbánt is leváltotta Gyurcsány és mégsem ezt az időszakot értékeli a sajtó hanem azt amikor hatalmon tudott maradni.Érthetetlen az összehsonlítás a a különböző koroknak mert nem azonosak a viszonyok.Ha pedig nem azonosak a feltétételek akkor nincs miért összehasonlítani több ember munkáját.Soha nem az dönt egy választásnál hogy korábban egy vezető mit csinált és hogyan, hanem az hogy a választáskor kiben bíznak jobban az emberek.A választást kell megnyerni , és nem az elő csatározásokat, akkor kell a döntő indokokat előhozni, és bemutatni!Ha ez nem megy akkor minden hiába, csak gyenge próbálkozás marad az egész választási cirkusz!
balos
@utánam a vízözön: hát putyin erdőgén és a többi?A hatalomban ha volt is agy az agyrágó bogár mindent visz!A választó meg eszi nem eszi nem kap mást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.