Navracsicshoz kerül a közigazgatás, így Gulyás Gergely minisztériuma tisztán politikai feladatokat lát majd el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Börtönt kellene kapnia, nem minisztériumot.
colibri
Miután teljesen belebukott az uniós pénzszerzésbe, ideje lesz, hogy lekerül arról a portfólióról. A bukást közönheti orbánc főnökének, előre tudvalevő volt. De mivel a fidessben nem hagyják a Ner-tagokat az út szélén, megkapja az újabb miniszteri bársonyszéket Navracsicska elvtárs.
rakitics41
Na végre egy olyan ember aki látott már működő közigazgatást és tudja hogy mit is kellene csinálni.A baj csak az, hogy ilyenkor eszembe jut ,hogy már nem kell negyedévenként félre tájékoztatni a magyarokat hogy a visszatartott eus pénzek mikor jönnek?Két dolog lehetséges, hogy a felek megegyeztek és meg van az időpont hogy mikor lesz itt a pénz, vagy pedig Orbán végleg lemondott az eus támogatásokról és kedvező hitel felvételről.Azt mondom és is amit a vak ember!Hogy majd meglátjuk!Azután azt is tudjuk, hogy sose látta meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.