A Bloomberg információi szerint az Orbán Viktor miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető Equilor adhat majd tanácsot a Budapest Airport megvásárlásánál.

Meglepő fordulat? Tiborcz István is segíthet a Budapest Airport megvásárlásában24.hu

Orbán vejének cége ad tanácsot Magyarországnak a Budapest Airport-üzletben

címmel jelent meg egy cikk az amerikai Bloomberg hírügynökség oldalán – szúrta ki a telex.hu. A cikk szerint ez a bizonyos cég az Equilor, egy pénzügyi vállalkozás, amelyben közvetve Tiborcz Istvánnak is befolyása van.

A cikkben az Equilor Befektetési Zrt.-ről lehet szó, amelyben a Tiborcz István többségi tulajdonában lévő Gránit Bank szerzett többségi tulajdont tavaly nyáron. Ezt azért érdemes hangsúlyozni, mert a cégcsoportnak korábban része volt az Equilor Alapkezelő, amelyet viszont nem érintett ez a felvásárlás. A Gránit Bankban tavaly év elején szerezhetett 57,41 százalékos tulajdonrészt a Tiborcz cége, a BDPST Zrt.

A Bloomberg megjegyzi, hogy az Equilor 2021-ben, is kapott egy megbízást a kormányzattól, hogy működjön közre a reptér megvásárlásánál, vagyis azelőtt, hogy a Gránit Bank bevásárolta volna magát a cégbe. Az Equilorról egyébkén már a Gránit Bank bevásárlása előtt is az a hír járta, hogy szorosabb a kapcsolat annál, ami látszik. Szécsényi Bálint, a brókercég vezetője és Tiborcz István személyesen is jóban voltak, olykor felbukkantak közös fotón, és a BDPST, illetve az Equilor székhelye ugyanabban a budai irodaházban van.

Forrás: telex.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
O1G eldönti, hogy mennyit adunk érte, a veje meg lefölözi a vásárlás jutalékát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Lassan alakul az új tulajdonosi struktúra.
Qqberci
Egy vasutat se tudnak üzemeltetni, minek kell nekik egy repülőtér? Lerohasztják, a forgalom meg átterelődik Bécsbe meg Pozsonyba...
Béla333
O1G eldönti, hogy mennyit adunk érte, a veje meg lefölözi a vásárlás jutalékát!
kulabombaafityiszre
A kis suttyó fatolvaj cége adja a tanácsot.Akkor sokba kerül ez nekünk.
kulabombaafityiszre
@durbincs: A maga írásának a jelleme.mint a szellentése,olyan roppant büdös.
rakitics41
Nem csak tanácsot , pénzt is tud adni ez a "szegény"Tiborcz!Eddig az volt a szöveg hogy nincs elég pénz.Most hogy Tiborcz segíteni tud, ki derült fehéren -feketén hogy kinél van a pénz, aki segíteni tud!Na és ki segít?Hát a" szegény "Tiborcz!Remélem ő is elmondja a magyar népet sújtó panaszt, mint Katona Bánk Bánjában teszi Tiborcz, mert enélkül nagyon hiteltelen lenne!
Pági
@durbincs: eszetlen! Még mindig Sorosnál tart? Értelmesebb válasz nincs?
vitriol
Már ez a fatolvaj is "saját lábára állt"?
Péter2
Ez a senkiházi Tiborc miért nincs már börtönbe , meglopta az uniót nem kevés pénzel az olaf ki is nyomozta a bűnügyet a vádiratot átadta a magyar ügyészségnek és azóta semmi , hol van itt a jogállam na ez is akadálya , hogy nem kapjuk a felzárkóztatási pénzt ? Majd lesz egy rendszerváltásnál, akkor após vőnek egy lesz a lakcíme valamelyik bv intézet !
jáger laszló
Tiborcz panasza a XXI.században már nem aktuális!!
Segíts magadon és az após is +segít +látod!!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
O1G osszelopkodott annyit hogy abbol o is megvehetne
lampa laz
Amit az állam megvesz az előbb-utóbb az orbán családnál köt ki. Most még "csak" tanácsot ad, már ez is milyen nevetséges, bár elég keserű.
Yoda69
Nem tudom mit szaroznak annyit. A megoldas egyszeru. Felvesznek penztaros bankjatol 2000 millard hitelt, megveszik a repteret, aztan meszaros bankja csodot jelent. Ennyi. A hitelt meg majd a magyar adofizetok fizetik vissza a masik hianyzo 5 ezer milliarddal, amit az MNB hozott ossze? Szamit? A lenyeg hogy elore megyunk nem hatra.
kereső
"Meglepő fordulatˇ??? Ahogyan minden újszülöttnek, minden vicc új.
Ebben semmi meglepő, és semmi váratlan nincsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.