Már a tagok is megvannak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Horizont: Egy ember 35 éves koráig "nevelhető"- orbán már jóval túl van ezen a koron. Esetleg egy távoli lövész tudná "nevelni".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Kell néhány zsíros hely a haveroknak...
SÍva
@Qqberci: Ezt gondolom megint plusz pénzért és ahogy lenni szokott ismét nem történik semmi lényeges mert tudjuk jól egy se..el több lovat nem lehet megülni! Az a hülye gondolatom támadt valamikor a héten, hogy ezek nem értenek semmihez csak a megszorításokhoz! Egyszer az életben lehetne az, hogy valami olyat találjanak ki ami mindenkinek jó? Ez nem ide tartozik éppen csak olvastam, hogy megünneplik Budapest "születésnapját" és milyen rendezvényeket szervez a főpolgi! Talán nem kellene ismét dínom-dánomot tartani hisz azt mondják, hogy üres a kassza!
kereső
Kedves szülők! Mától fogva én orbán viktor fogom nevelni!!! a gyermekeiteket- erkölcsre, egyenes tartásra, elvekre, tisztességre.Ti csak gondoskodjatok arról, hogy legyen elég közjószág, akit nevelhetek- a magam (a haza) üdvére.
kereső
@Horizont: Egy ember 35 éves koráig "nevelhető"- orbán már jóval túl van ezen a koron. Esetleg egy távoli lövész tudná "nevelni".
lampa laz
Tanult kínától. Orbán agyra leforditott ujguros módszerekkel fog gyerekeket átnevelni. Szüljetek lányok, asszonyok jó sok gyereket a dagadt dilisnek. 1 kbszott hülye országot csinált ez a tróger, tolvaj gecire hazánkból. Bocsánat, de ezt már nem lehet szebben fogalmazni.
telegdilaci
@Qqberci: Van még néhány Szaros seggnyaló akiknek semmit nem érő áll titulust kitaláltak akiknek jól fizető zsíros állást kell adni, kit is akarnak ezek a kinevezett kutyák megnevelni, az ingyenélők helyett oktatási Miniszter kellene,aki értene is valamit az Oktatáshoz! Szégyen hogy fontos dolgokra nincs pénz eszement baromságokra meg van!
Giovanni Alba
@SÍva: ma, 08:22
Nem dínom-dánom, de még egy szegényházban is megtartják a jeles napokon a megemlékezéseket.
150.budapest.hu/
Dr. Proktor
Ó jajj! Kifelejtette a bizottságból a honvédelmi minisztert és a vezérkari főnököt?
Hát ki fogja ezeknek a szerencsétlen lurkóknak megtanítani az AK-k helyes tartását?
telegdilaci
@lampa laz: Az Ő fajtája szaporodik sajnos,megszületett a hatodik unokája, a Magyar családok nem szeretnének egy olyan Országban több gyereket ahol csak a NER-családok boldogulnak! és egy futóbolond a Miniszterelnök aki hiteltelen,megbízhatatlan!
Dr. Proktor
@Horizont: Hát ehhez a hozzászólásodhoz nincs mit hozzáfűzni... TelitalálatÍ!
Habár, habár, a választások előtti zsák krumpli az neked smafu?
rakitics41
Hogy olyan emberek felügyeljék és irányítsák a nevelés ügyet akiknek fingjuk sincs a neveléshez, az azért már döfi!Nem minisztert nevez ki a doktorminiszterelnök úr az oktatás és nevelés ügyében hanem bizottságot állít fel olyan emberekből akiknek a pozíciója már úgy is miniszteri szintű, az egy eszement nagy semmit tevéssel egyenlő,.Helyettes nem képviselheti őket ebben az új szervezetben, mert biztos csak ők tudják, hogy itt mit kell tenni, s közben meg a nevelők , tanárok csak "szöknek át "a munkahelyükről,s egyre kevesebben lesznek, de hát a nevelés kérdés ma nem a pedagógusoké, hanem a jogi végzettségű miniszteri beosztáshoz juttatott embereké.Ők ennek a szakmának a tudósai, ők tudják és találják ki hogy hogyan kell nevelés ügyet a mai világban képviselni, csinálni!Orbán Viktor!A szakmaiság az nálad az utolsó szempont!Mondták már neked Ó.Viktor, hogy a nevelés az szakma!Na ez a felfogásod ütközik ki minden intézkedéseidben, mert magasról teszel a szakemberekre!
SÍva
@Giovanni Alba: Értem én, hogy mire gondolsz de majd nézd meg a rongyrázást a bálokat stb. A szegényházban max felköszöntenek és kész! Hol van ott sok fogásos vacsora, italok, sütemények? Azok az emberek csak álmodnak ilyenről.
Giovanni Alba
@SÍva: ma, 10:31
Megnézted a mellékelt linket? Szerintem a programokra nem a rongyrázás a jellemző, például nem láttam utalást Európa legnagyobb, leglátványosabb tűzijátékára sem (ami amúgy elképesztő pénzpocsékolás)
Nessy
Ennyi mindenhez, és semmihez sem értő bólogató János egy rakáson! Amire ök "nevelnék"sajté példájukon keresztül a gyerekeket az a tudatós valótlanság állítás, a saját nagyságuk fitogtatása, más tulajdonának elvétele, vak engedelmesség, a labdával berúgott ablak másra fogása, csalni, stb.
SÍva
@Giovanni Alba: Legyen neked igazad és hagyjuk a témát mert egyébént nem erről szólt a cikk!
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 11:57
"Csurka István óta tudjuk, hogy a szakértelem olcsó bolsevista trükk. Nem pontosan így mondta a neves drámaíróból nemtelen pártvezérré avanzsált néhai honfitársunk, hanem úgy, hogy a szakértelemre való hivatkozás olcsó bolsevista trükk. Ennyi idő távlatából, egyébként mindegy, miként is hangzott pontosan az idézet, értjük így is. Különösen ma, amikor az országos tiszti főorvos, egy valamikor jó nevű onkológus, és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) vezetőjének szakmai hiteléről van szó."
Nessy
@nemkati: Aztán meglepődnek, amikor a gyerek agresszív, lóg az iskolából, drogozik, verekszik, lop stb. Egyéb vonalon meg analfabéta! Lényeg, hogy ne lásson képet a múzeumban! Hogy a neten mit néz? Arról szülőknek lila gőze sincs!
Giovanni Alba
@nemkati: ma, 12:29
Sajnos, még keresnem kell a módját, hogy korábban elmentett képet fel tudjak ide tölteni, de szerencsére a lényeg pár szóban összefoglalható. Tehát, ül egy nő egy orvosi rendelőben, az arcára szorított kézzel. A doktornő résztvevően kérdezi: Nagyon fáj? A nő bólogat, a doktornő kérdez: Akkor most beolthatom a gyermeket, vagy megüssem mégegyszer?
rakitics41
@Nessy: Nem kellene elfelejteni, hogy a pedagógus az nem csak tantárgyat tanít.Ő neveli a gyereket,, kialakítja a gyerek jellemét, szabályozza a gyerek magatartását, erkölcsi érzékét, a közösséghez való ragaszkodását, beilleszkedését, szóval sok minden olyat csinál példa mutatásával amit sehol máshol a gyerek nem kaphat meg olyan szakavatottan mint az iskolában a pedagógusától.
Nessy
@rakitics41: Sok évszázadon át valóban így működött! Ma már büntetendő"cselekmény! Igaz, az élet megoldja! Elfogynak a "pedagógusok"! Az egyen tankönyvből feladott "megtanulandó leckét", a 63, oldaltól a 89, oldalig, bárki vissza tudja kérdezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.