Pálinkázásba kezdett a lelátón.

Szoboszlai valódi magyarhoz méltóan ünnepelte a mai sikert – Orbán büszke lehet ráMTI/Hegedüs Róbert

Ahogy megírtuk, Magyarország az utolsó pillanatban fordítva 3-1-re legyőzte Montenegrót, így csoportelsőként jutott tovább. Az meccset eldöntő Szoboszlai a meccs után együtt ünnepelt a többiekkel és igazi magyarhoz méltóan egy kis pálinkával.

Szoboszlai a lelátón mondott beszédet, de előtte meghúzott egy pálinkát. „Hány fokos?” – tette fel a kérdést a Liverpool sztárja. Elsősorban a csapatnak mondott köszönetet, akik kapcsán hangsúlyozta, mindig alázattal és nagy elánnal játszottak – írja a Liner.hu.

Miután tapsot kért nekik, kiemelte a szakmai stábot is, akik szerinte ugyanolyan dicséretet érdemelnek. Természetesen az összes magyarnak köszönetet mondott, akik minden egyes mérkőzésen támogatják a csapatot, akkor is, ha épp nem megy a játék.

Forrás: liner.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Na igen, egyesek szerint az a magyarság ismérve, hogy pálinkázol, részegen kerékpározol és a Nélküled az új Himnuszod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@kereső: Na megnéztem a neten. Neked is igazad van, meg nekem is. :)))

A Noah a szőlőfélék (Vitaceae) családjába, a direkt termő szőlőkhöz tartozó, borból a leggyengébb minőséget adó, erős labruska (róka) mellékízű szőlőfajta. Az Amerikában honos Vitis labrusca és Vitis riparia ősöktől származó Hartford[1] és Taylor fajtákból 1896-ban Otto Wasserzicher állította elő. (Wikipédia)

noa – ‘direkttermő szőlőfajta’; ‘ennek terméséből készült, az egészségre ártalmas borfajta’: noabor, nohabor, novabor.
A szőlőfajta eredeti Noah nevéből, ez Noé pátriárka nevének latinos alakja. Az elnevezés alapja, hogy a Biblia szerint Noé volt az első szőlőtermesztő és borkészítő. A tájnyelvi noha, nova alakok hiátustöltő mássalhangzókkal formálódtak ki. (Magyar etimológiai szótár)
namihami
@NKF: 14.48: Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a nyugati példákhoz hasonlóan nem szinte(!!) kizárólag KÖZpénzből ment volna! Abból az adó és egyéb befizetésekből, aminek---a hitelek helyett---rengeteg fontosabb helye is lett/lehetett/kellett volna!
Meggazdagodott néhány bennfentes abból, ami egészségügyre, oktatásra, útépítésre, életszinvonalra, csatornázásra, iható vízre (és így tovább) kellett volna!
Ezekre sokkal nagyobb szüksége lenne ennek a népnek!
Yoda69
"Igaz magyar addig iszik,
Amig a koporsóba teszik."
Hobo, Vadaszat Album
Sakk Matt
Vajon hogy vihették be a "tüskét" a lelátóra?! Milyen ellenőrzés van ott?
Péter2
Sosem értettem meg , hogy miért isznak alkoholt az emberek, a fenti eset jó példa a fiatalságnak , az alkohol legkisebb mértékben is méreg , káros bármilyen élő szervezetere , embernél a májat , vesét , szívet és az agysejteket öli .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.