Pálinkázásba kezdett a lelátón.

Szoboszlai valódi magyarhoz méltóan ünnepelte a mai sikert – Orbán büszke lehet ráMTI/Hegedüs Róbert

Ahogy megírtuk, Magyarország az utolsó pillanatban fordítva 3-1-re legyőzte Montenegrót, így csoportelsőként jutott tovább. Az meccset eldöntő Szoboszlai a meccs után együtt ünnepelt a többiekkel és igazi magyarhoz méltóan egy kis pálinkával.

Szoboszlai a lelátón mondott beszédet, de előtte meghúzott egy pálinkát. „Hány fokos?” – tette fel a kérdést a Liverpool sztárja. Elsősorban a csapatnak mondott köszönetet, akik kapcsán hangsúlyozta, mindig alázattal és nagy elánnal játszottak – írja a Liner.hu.

Miután tapsot kért nekik, kiemelte a szakmai stábot is, akik szerinte ugyanolyan dicséretet érdemelnek. Természetesen az összes magyarnak köszönetet mondott, akik minden egyes mérkőzésen támogatják a csapatot, akkor is, ha épp nem megy a játék.

Forrás: liner.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Na igen, egyesek szerint az a magyarság ismérve, hogy pálinkázol, részegen kerékpározol és a Nélküled az új Himnuszod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@NKF: 14.48: Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a nyugati példákhoz hasonlóan nem szinte(!!) kizárólag KÖZpénzből ment volna! Abból az adó és egyéb befizetésekből, aminek---a hitelek helyett---rengeteg fontosabb helye is lett/lehetett/kellett volna!
Meggazdagodott néhány bennfentes abból, ami egészségügyre, oktatásra, útépítésre, életszinvonalra, csatornázásra, iható vízre (és így tovább) kellett volna!
Ezekre sokkal nagyobb szüksége lenne ennek a népnek!
utánam a vízözön
Aki Orbán Adolf/Hitler Viktor rendszerét a legkisebb formában is támogatja, erősíti, az osztozik a bűneiben!

Bármikor mondhatta volna, hogy nem játszik a válogatottban, amíg ez a rendszer van, de ő nem mondta, mert a buta parasztank kell a fényezés, a dicsőség - minden áron!
Ja, hogy ez is a hanyatló nyugaton játszik és nem, mondjuk Tádzsikisztánban, a kipcsak testvéreink oldalán: cdn.mandiner.hu/2023/05/iUuKEbB85qh1brSL47uQMqSogS5hkekAx1VpAtxNz3M/fit/1200/675/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q4ZjNjYWMzMDJhODQ5ZWJiYjVjZDliMjc5YmI0N2Rk.jpg

SZ1G

(Ez a véleményem.
Nem tetszik?
Így jártál!)
Yoda69
"Igaz magyar addig iszik,
Amig a koporsóba teszik."
Hobo, Vadaszat Album
Sakk Matt
Vajon hogy vihették be a "tüskét" a lelátóra?! Milyen ellenőrzés van ott?
Péter2
Sosem értettem meg , hogy miért isznak alkoholt az emberek, a fenti eset jó példa a fiatalságnak , az alkohol legkisebb mértékben is méreg , káros bármilyen élő szervezetere , embernél a májat , vesét , szívet és az agysejteket öli .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.