Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a közösségi oldalára feltöltött videóban bíztatott a nemzeti konzultáció kitöltésére, hangsúlyozva: "nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek".

A kormányfő – aki a videó szerint maga is kitöltötte a kérdőívet – azt mondta: a következő hónapokban a postás minden családnak eljuttatja a "szuverenitásunk védelméről" szóló konzultációs íveket.

Úgy értékelt: ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig "súlyos viták várnak ránk Brüsszelben."

"Régi nóta, a brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk: több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi, magyarok is engedjük be a migránsokat" – fogalmazott, hozzátéve: "de mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek".

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hülye vagy, vikkancs... Levelezgetsz magaddal, beszélgetsz magaddal de kihallatszik, nyaldosod a szádat, egyértelmű, hogy teljesen megzakkantál. Irány Graz!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Mennyivel jobb a katyusára táncolni,ugye viktor,te felcsúti Hulk? :))))
rakitics41
Eddig az volt az orbáni szöveg hogy az húzatja a zenét aki petyegtet.Mi biztos nem petyegtettünk, s ezért nem azt húzta a zenekar amit mi akarunk.A szolgáltatott zenére meg vagy táncolunk vagy nem, ez nem érdekel már senkit.Egy darabig furcsa volt, mert azt gondolták a többiek, hogy azért lettünk az EU tagjai mert együtt akartuk a táncot járni, de egy beteg elme azt gondolta, hogy nem jó ez így, mindenki járja a maga táncát!Nem gondolta végig hogy ebből káosz lesz!
namihami
""Álmomban két macska voltam...""
De a skizofrén kifejezés is passzol ide!
rakitics41
Gondolom a postájával meg van elégedve, mert gyors pontos és megbízható!Olyan mint amilyen az átkosban meg még később is a Magyar Posta volt!Valahogy ez z ősi intézmény a gengszterváltás után elkurvult, és már az eddigi jelzők nem érvényesek a munkájára.
Béla333
Mivel az Arrogáns Tóni kivételével senki nem tudhatja, hogy mennyien küldik vissza kitöltve a kérdőívet és azt sem, hogy abban mit x-eltek be az emberek, teljesen felesleges ezt az egészet komolyan venni!
Már nyilván megvan a végeredmény is...
kereső
@Béla333: Holnap lesz kormányinfó- vajh hány millióan küldik vissza holnapra?Az érvénytelen népszavazásból is micsoda eget-földet megmozgató eredményességet hoztak ki. Akkor ebben miért is ne lehetne hazudni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.