Orbán Viktor szombaton, a Fidesz-kongresszuson Márki-Zay Péterről is ejtett néhány szót. Erre reagált Youtube-csatornáján az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay sorra vette az Orbán szájából elhangzott sértéseket, és igyekezett a miniszterelnök ellen fordítani azokat. Hódmezővásárhely polgármestere úgy véli, amivel Orbán Viktor őt és az ellenzéki oldalt vádolja, az mind rá jellemző.

Így tehát Márki-Zay Péter szerint Orbán a migránsbetelepítő, ő jár gyógykezelésre, Orbán árulta el a hazát, amikor Putyin elől nem tudott kitérni, és lányos zavarában nyalogatta a száját, valamint Orbán családjában van meleg fiú (aki a miniszterelnök szerint nem lenne meleg, ha befóliáztak volna egyes könyveket – véli Márki-Zay).

Forrás: Youtube

127 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mzp
Unokába' neked is lesz! Tudod! A nagyszámok törvénye...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@utánam a vízözön: Semmi közöd hozzá- azt a pénzt az MMM/MZP kapta. Az már más kérdés, hogy ennek ürügyén a teljes ellenzékre (kivéve a náci mihazánka, meg a kutyákat) ráhúzta a fideSs a "dollárbaloldali" jelzőt, és ennek következménye a szuverenitási törvényí- mint jó ürügy- végleg leszámolni az ellenzékkel. Mondhatjuk, hogy leváltja az "ellenzéket" a fideSS, ami MZP álma volt.
bence
@utánam a vízözön: ! Ezek amiket leírtál TÉNYEK ! amikkel értelmetlen vitatkozni !
Ezodabasz
@kereső: A szuverenitási törvény a fideSS-maffia szuverenitásának megvédésére készült. Senki ne szólhasson bele mit honnan hogyan lopnak el. Amit ők csinálnak titkos. Amit te mondasz azt megfigyelhetik, és ha úgy ítélik meg, hogy nemzetbiztonsági kockázat és veszélyezteti az 0rbán-rezsim szuverenitását akkor retorziók lesznek!
utánam a vízözön
@kereső: Választópolgárként (és itt a polgáron van a hangsúly!) nincs ahhoz közöm, hogy MZP sumákolt, aztán a saját bűnével az egész ellenzéket besározta?
Nem beszélve arról, hogy az MZP vezette ellenzék akkorát bukott, mint még soha előtte, többek közt, MZP által mondott faszságok miatt, amik miatt sokszor bennem is meghűlt a vér?

Szerintem ezt fogalmazd újra.
utánam a vízözön
Ja, és MZP jobboldaliként, elvesztett 700 ezer jobboldali szavazót?!
Ja, és MZP Karácsonnyal karöltve kigolyózta a legesélyesebb jelöltet, Dobrevet, aki, ha nem is nyer, de legalább nem lett meg volna a Fidesz kétharmad?
Ja, és MZP, aki előbb volt keresztény, mint Jézus?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.