Orbán Viktor szombaton, a Fidesz-kongresszuson Márki-Zay Péterről is ejtett néhány szót. Erre reagált Youtube-csatornáján az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay sorra vette az Orbán szájából elhangzott sértéseket, és igyekezett a miniszterelnök ellen fordítani azokat. Hódmezővásárhely polgármestere úgy véli, amivel Orbán Viktor őt és az ellenzéki oldalt vádolja, az mind rá jellemző.

Így tehát Márki-Zay Péter szerint Orbán a migránsbetelepítő, ő jár gyógykezelésre, Orbán árulta el a hazát, amikor Putyin elől nem tudott kitérni, és lányos zavarában nyalogatta a száját, valamint Orbán családjában van meleg fiú (aki a miniszterelnök szerint nem lenne meleg, ha befóliáztak volna egyes könyveket – véli Márki-Zay).

Forrás: Youtube

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mzp
Unokába' neked is lesz! Tudod! A nagyszámok törvénye...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@utánam a vízözön: Semmi közöd hozzá- azt a pénzt az MMM/MZP kapta. Az már más kérdés, hogy ennek ürügyén a teljes ellenzékre (kivéve a náci mihazánka, meg a kutyákat) ráhúzta a fideSs a "dollárbaloldali" jelzőt, és ennek következménye a szuverenitási törvényí- mint jó ürügy- végleg leszámolni az ellenzékkel. Mondhatjuk, hogy leváltja az "ellenzéket" a fideSS, ami MZP álma volt.
bence
@utánam a vízözön: ! Ezek amiket leírtál TÉNYEK ! amikkel értelmetlen vitatkozni !
Ezodabasz
@kereső: A szuverenitási törvény a fideSS-maffia szuverenitásának megvédésére készült. Senki ne szólhasson bele mit honnan hogyan lopnak el. Amit ők csinálnak titkos. Amit te mondasz azt megfigyelhetik, és ha úgy ítélik meg, hogy nemzetbiztonsági kockázat és veszélyezteti az 0rbán-rezsim szuverenitását akkor retorziók lesznek!
Ezodabasz
@utánam a vízözön: Nézd végig a történetet. MZP nem hinném hogy sumákolt volna...Zöldfülű volt a fideSS jól kitalált támadásai ellen. Kiforgatták a szavait a minden hájjal megkent fideSS-propagandisták! Le kell sürgősen váltani az 0rbán rezsim által támogatott fideSS-maffiát! Érted? Mindegy hogy ki lesz a "megváltó"! A DK, MZP, Jakab Péter , vagy talán egy valódi összefogással együtt!?! Ilyen megosztott ellenzékkel ez szinte lehetetlen.
www.atv.hu/belfold/20231128/jakab-peter-ujraszamlalas-fidesz-valasztas
Ezodabasz
@utánam a vízözön: tegnap, 23:17 Bocs de talán összetévesztettél valakivel?:))) A valóság nem valami elvi kérdés...
A valóság őnmagát igazolja nem kell hozzá sem elv, sem magyarázat.
Te mint "hívő" nem kívánhatod senkinek a halálát ugye? A halál maga a megváltás a földi szenvedésektől.
Az nem "győzelem ha megdöglik a geci" és utána a vízözön:)) Az a valódi büntetés ha túléli és látja a bukását...mert már kiérdemelte a többi fideSS gecivel együtt! Börtönben rácsok mögött és nem az ágyban párnák között halni meg:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.