A Fidelitas tagjai egy első kerületi magánklinika címére jelentkeztek be a pártjuk által megnyert időközi választás előtt.

Öreganyját is bevonta a választási csalásba a kisfideszes – ez most nem a pénzhamisító volt

Még Miskolcról is importált szavazót a Várba a kisfideszes főnök. Forrás: Pixabay

Egy Ostrom utcai magánklinika címére jelentkeztek be tömegesen fidelitasosok az I. kerületi időközi választás előtt. Miután a fideszes jelölt, Fazekas Csilla 60 szavazattal megnyerte a választást, ki is költöztek onnan – írja a 24.hu.

A beköltözők közül többek között Baczkó Norbert akkori Fidelitas-alelnököt és ismerőseit azonosították.

A Fidesz ifjúsági szervezetének jelenlegi kommunikációs igazgatója már kijelentkezett a lakcímről, bár mindenkinél tovább tartózkodott ott: hét hónapig. A nevén lévő egyéni vállalkozásnál mindössze hat nappal az időközi választás előtt jegyezték be az Ostrom utcai címet, de az idén márciusban visszaköltözött Csömörre, ahol előtte több mint tíz évig politizált.

A Fidelitas Sport, Család és Ifjúsági Kabinetjét vezető Fróna Levente a cégadatok szerint tavaly augusztus 31-én, 11 nappal a választás előtt jelentkezett be az Ostrom utcába, majd október elején „visszaköltözött” korábbi lakcímére. De nem csak Fróna, hanem

az anyja és 76 éves nagyanyja is be volt jelentve a címre. Utóbbi egy miskolci panel nyolcadik emeletéről jelentkezett át szavazás előtt öt nappal a budai Vár aljába, aminek 20 napig volt lakója, mielőtt újra Miskolcra szólt volna az érvényes lakcíme.

gyanúsan rövid ideig volt még lakója a címnek több, a fidesz által pénzhez jutó illető:

· Hurta Adrienn, aki a Budavári Önkormányzat egyik bizottságának nem képviselő tagja volt, valamint a kormany.hu oldalra feltöltött dokumentum szerint tanácsadóként dolgozott az Emberi Erőforrások Minisztériumának,

· Orbán Gergely, aki korábban a Fidesz EP-képviselőjének, Deli Andornak volt a gyakornoka, de a Fidelitashoz is kötődik.

· Páncsics Krisztián, aki a Fidelitas Fenntartható Fejlődés Kabinetjét vezeti. Neki több nem közszereplőnek minősülő ismerőse is beköltözött a címre.

A cégnyilvántartás és tulajdoni lapok alapján a Fidelitashoz köthető személyek ideiglenes lakóhelyeként szolgáló hat ingatlan egyaránt két, járóbeteg-ellátással foglalkozó cég tulajdonában van, a bérházban egy egészségügyi centrum működik. A cégek Babai László érdekeltségébe tartoznak, aki a Magyar Életmód Orvostani Társaság elnöke.

Forrás: 24.hu
Fotó: Pixabay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a kis szervilis,csalafinta rohadékok! - ha ezt az ellenzék tette volna, akkor azokat már sittre is vágták volna! fidesz, neked a csalás,lopás és hazudozás az istened!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Magyar Életmód, azaz magyar életmód=csalás.
Egy kérdésem van csupán: már börtönben vannak az érintettek?
csak úgy....
a kis szervilis,csalafinta rohadékok! - ha ezt az ellenzék tette volna, akkor azokat már sittre is vágták volna! fidesz, neked a csalás,lopás és hazudozás az istened!
csak úgy....
remélem az ellenzéknek lesz annyi esze,hogy megismételteti az elcsalt választást és végre odabax az asztalra!
dr. prédikátor
A FITYMASZJUGEND ELTANULTA A NAGYOKTÓL A CSALÁST!!!0
Aki Én
Egyértelmű választási csalás.
Képtelenek bárhol csalás nélkül nyerni.
Na jó, és...???
Eladott Ország
Lusta vagy dolgozni, de gazdag akarsz lenni? Üres a fejed és nem vinnéd semmire a versenyszférában, de államtitkár lennél? Vár a fidelitas!Magyarországi helyzetkép : tanárhiány, államtitkár bőség.
twitter.com/janos_hary/status/1723587739684065555/photo/1
Hugyfoltos nadrágban állt ki sajtótájékoztatóra a fidelitasos ivarérett legény. Az IQ szint adott. Annak megfelelően viselkedik mindegyik! „Nem egy ilyen hülye palánta, tehát nem egy ilyen magyar tarka nagy barom. Nem. Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom.” - Hofi Géza.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182385394_1842871859209706_2667821727401608055_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=755d08&_nc_ohc=Z0qpXlIPnf8AX9VQenv&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDU6ppSSWwnmgy2drNsyxyn1n-VDw7Uni3FvLZJbiWbqw&oe=658542CB
telegdilaci
@csak úgy.Én nem lennék büszke a Fideszesek helyében a csalással megnyert 2/3-sikerre ami még a holdról is látszik hogy csalással szerezték meg a kormányzást,Szégyen, hogy tisztességesen nem tudnak nyerni!
csak úgy....
@KisTehen: te fölöslegesen jársz oktatásra ha csak ennyire fussa, te agymosott marha!
csak úgy....
@telegdilaci: a fideszesek lelkivilágát ne hasonlítsd össze a magadéval, ök a másságukról híresek!
simmering73
@KisTehen: Téged az ökörkörben is szégyellhet a sok marha, hogy ennyire 1ügyű vagy.
csak úgy....
@KisTehen: időközi önkormányzati fideszes csalás! - boci, szerintem így helyes!
namihami
@KisTehen: 12.06: Bocs, de ez nem agymosás (szerintem)! Én sima családnak mondanám! Megköszönném, ha megmagyaráznád, hogy miért nem az!
A jelek azt igazolják, hogy az Orbánjugend (nem saját---én is csak tanultam) jó tanulója az előtte egy-két-három generációnak!
De a lényeg: miért is agymosás!?!?!?!
namihami
@csak úgy...: 10.55: Hámy éves vagy királyfi? Lemondani? Egy fideszes/fidelitasos? Lebukott csalás miatt? Megnyert pozícióból?
Hiszen ez csupa fidesz stigma!
csak úgy....
@namihami: azért álmodoznom csak-csak szabad, egyszer így már a lottó ötös is bejött! :)
csak úgy....
majd a föpógármesteri választások alkalmával, még a borsodi krumplis fideszeseket is fölköltöztetik bp.-re ..
namihami
@csak úgy...: 12.39: Emlékszem! Nem azon a héten volt az a sok öttalálatos? Csak valami 530 forintot fizetett!?!?!?!
Kis álom is álom---nem igaz?!?!?!
Eladott Ország
@csak úgy...: Koncz Zsófia 32 évesen megkapta a 3 évtized a Magyar bányászatért emléklapot. Megérdemelte, hiszen már kétéves korában túrta az orrát. Majd szobrot is kapsz Qró Dórától a szobájába, ha ott, jó benyalod magad nála! Amennyi politikus jàrt a barlangjàban meg is èrdemli. A tengelyen töltőtt idő is beszámit a furulya bajnoknak ? Nagy a zenekar! Szégyen ez Magyarországra nézve! Látszik, hogy hogyan mi alapján osztják a díjakat. Sztárolják a senkiket! A szinvonal romlik rendesen! A kurmány így müködik! Hol van a karbid lámpa? Lehet a bányában csinálták, karbid lámpa nélkül, azért ilyen sötét. 30 éve normális bánya sincs... Az 50-s években küldték le a nőket a bányába, azért mert kurvák voltak...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305212904_1586437645154331_6699573840293702843_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=xijcuY6p3iUAX8NyUJk&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAXVOZnJ1zNfakhWcisXrtqTU2UAz5V-y8Zt7UirYq1WQ&oe=6561F9FC
A fidelitas-bulik "királynője" , parti görl volt a fidesz által Borsod megyében indított cigánylány Koncz Zsófia...
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/Camillus/2020_augusztus/kzs.jpeg
kép2
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/Camillus/2020_augusztus/kzs...jpeg
jáger laszló
Mindent a győzelemért!!!Ennyit a becsületes választásról fidex módra!!
Ez várható 2024-ben is!!
csak ennyi
barátilag
J,L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.